۴۴۸۲۴۱
۱ نظر
۵۰۰۸
۱ نظر
۵۰۰۸
پ

تهران نفس تازه کرد

سخنگوی شرکت کنترل کیفیت هوای شهر تهران وضعیت آنلاین کیفیت هوای تهران را در وضعیت سالم عنوان کرد.

خبرگزاری تسنیم: لیلا نظری سخنگوی شرکت کنترل کیفیت هوای شهر تهران وضعیت آنلاین کیفیت هوای تهران را در وضعیت سالم عنوان کرد.

نظری گفت: با وجود بارش اخیر در تهران، از بامداد امروز شاهد چشمگیر کاهش آلاینده‌های تهران بوده ایم و همینک نیز شاخص آنلاین کیفیت هوای تهران در وضعیت سالم قرار دارد.

سخنگوی شرکت کنترل کیفیت هوای شهر تهران همچنین با اشاره به ناپایداری جوی در روزهای آتی پیش‌بینی کرد که تا روز چهارشنبه کیفیت هوای تهران در وضعیت سالم قرار داشته باشد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • بدون نام

    اما اهواز همچنان نفس نمی کشد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج