دلایل ایجاد تقاضاهای کاذب در بازار ارز
رییس اسبق کانون صرافان با تاکید بر اینکه نوسان های ایجاد شده در بازار ارز ناشی از رفتارهای هیجانی و تشدید تقاضاهای کاذب در بازار است، واقعی نبودن نرخ ارز را سبب بروز تقاضاهای کاذب در بازار دانست.
خبرگزاری ایرنا: رییس اسبق کانون صرافان با تاکید بر اینکه نوسان های ایجاد شده در بازار ارز ناشی از رفتارهای هیجانی و تشدید تقاضاهای کاذب در بازار است، واقعی نبودن نرخ ارز را سبب بروز تقاضاهای کاذب در بازار دانست.
«اصغر سمیعی» اظهار داشت: دلایل مسئولان بانک مرکزی درباره دلیل بروز نوسان در بازار ارز در نتیجه افزایش تقاضاهای فصلی درست است اما آنچه آنها بیان نکرده اند، این است که عامل اصلی این تحولات، «واقعی نبودن نرخ ارز» است.
این فعال بازار ارز تاکید کرد: اگر دو کفه یک ترازو تقریبا هم وزن باشد، ترازو دار با سر انگشت، دقت شاهین ترازو را میزان می کند و به انرژی زیادی نیز نیاز ندارد اما اگر یکی از کفه ها وزنش تفاوت داشته باشد دیگر کار برای ترازو دار سخت می شود.
وی درباره اینکه گفته می شود «نبود رونق در بازارهای موازی چون بورس یا سودهای پایین بانک ها موجب شده تا سرمایه های سرگردان و سفته بازان در بازار ارز فعال شوند» اظهار داشت: سفته باز، دلال و بورس باز دنبال سود است و زمانی وارد بازار می شود که آن را مناسب ببیند.
سمیعی ادامه داد: در واقع اگر قیمت ارز تقریباً واقعی، بانک ها مورد اعتماد مردم و عرضه و تقاضا هم آهنگ باشند، دیگر هیچ دلال و بورس بازی نمی تواند بازار را آشفته کند.
وی همچنین به تقویت دلار در برابر سایر ارزها در بازارهای جهانی بویژه ارز کشورهای طرف معامله با ایران از جمله درهم امارات و لیر ترکیه در ماه های گذشته اشاره کرد و اظهار داشت: البته نرخ برابری ارزها نسبت به یکدیگر روی قیمت ها در بازار ایران نیز اثر می گذارد اما در مورد نوسان های اخیر نمی توان این پارامتر را خیلی دخیل دانست.
رییس اسبق کانون صرافان ایران تاکید کرد: افزایش و کاهش ارز به طور عمده به دو عامل عرضه و تقاضا بستگی دارد که عرضه بیش از ۸۰ درصد توسط بانک مرکزی انجام می شود.
وی درباره اینکه معاملات آتی تا چه میزان بر ایجاد تورم انتظاری در بازار ارز اثرگذار است نیز گفت: این معاملات در همه دنیا مرسوم است؛می توان گفت که این نوع معاملات به اقتصادهای مستحکم صدمه ای نمی زد.
به گزارش ایرنا، قیمت ارزهای عمده بویژه دلار در هفته های اخیر در بازار آزاد با رشد همراه شده بگونه ای که قیمت دلار به کانال 41 هزار ریالی وارد شده است.
به گفته «صمد کریمی» مدیر اداره صادرات بانک مرکزی افزایش تقاضای تجاری و مسافرتی، رشد نرخ حواله درهم امارات و افزایش فعالیت دلالان بازار ارز کشور، از جمله دلایل موج اخیر رشد قیمتها در بازار ارز است.
وی با تاکید بر اینکه بانک مرکزی تلاش کرده است قیمت ارز را در دامنهای مجاز و براساس عوامل بنیادین کنترل و مدیریت کند، پیش بینی کرد با ورود ارز حاصل از صادرات غیرنفتی بویژه پتروشیمی ها به بازار، قیمت ها روند نزولی در پیش گیرد.
به عقیده مسئولان بانک مرکزی، تقویت دلار در بازارهای جهانی، رشد 25صدم درصدی نرخ بهره کلیدی آمریکا و بدنبال آن کاهش قیمت جهانی طلا از جمله عوامل خارجی رشد قیمت ارز است زیرا کاهش قیمت جهانی طلا با رشد تقاضا برای خرید ارز از سوی دارندگان و پوشش ریسک دارایی های خود بر بازار داخلی اثر می گذارد.
تبلیغات متنی
-
ترامپ شبانه درباره توافق با ایران سخنرانی کرد
-
گلزن پرسپولیس، تنها نامزد مایکل برای بوندسلیگا!
-
تصویری از ملاقات وینیسیوس و کیم کارداشیان در پاریس!
-
بگذارید هنرمندان از درد مردم حرف بزنند
-
عکس توجهبرانگیز از وضعیت هماکنون آسمان ایران
-
فال روزانه چهارشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ | فال امروز| Daily Omen
-
دعوت رسمی نتانیاهو از آذربایجان خبرساز شد
-
تصاویر تست پروازی بالگردهای Mi-۲۸ در غرب تهران
-
ستاره پرسپولیسی یاغی شد!
-
دانشمندان راز بازگشت جوانی را کشف کردند
-
توضیحات مهم وزارت خارجه درباره محل مذاکره با آمریکا
-
روسیه برای یکسره شدن توافق ایران و آمریکا بسته پیشنهادی داد
-
آخرین وضعیت بازیگر وضعیت سفید در بیمارستان
-
تصویر بارش شدید و سیلآسای باران در شمال تهران
-
تراکتور، سپاهان و استقلال له میشوند!
-
ترامپ شبانه درباره توافق با ایران سخنرانی کرد
-
عکس توجهبرانگیز از وضعیت هماکنون آسمان ایران
-
تصاویر تست پروازی بالگردهای Mi-۲۸ در غرب تهران
-
روسیه برای یکسره شدن توافق ایران و آمریکا بسته پیشنهادی داد
-
ارتباط ایران با پهپاد ارسالی بر فراز ناو آمریکا قطع شد
-
گزارشی از احتمال انتقال پیام رهبر انقلاب به پوتین توسط لاریجانی
-
مالزی نفتکشهای توقیفی منتسب به ایران را آزاد کرد
-
سکوت هادی چوپان درباره وقایع اخیر شکست
-
نتانیاهو پیش از آغاز مذاکرات، درباره ایران به آمریکا هشدار داد
-
پیغام کاخ سفید درباره مذاکرات بعد از تنش ساعات پیش
-
ایران با کشور همسایه وارد یک معامله عجیب شد
-
یک روایت از علت درخواست ایران برای تغییر محل مذاکره
-
پیغام تلخ علی نصیریان به مردم در تولد ۹۱ سالگیاش
-
علی شمخانی خبر داد: جنگ حتمی است
-
ناو هواپیمابر آمریکا مدعی سرنگونی یک پهپاد ایرانی شد
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
استعفای وکیل شاکی پرونده «پژمان جمشیدی»
-
ساعدینیا بازداشت و تمام اموال وی مصادره شد
-
پدیده دنیای مداحان در شبکه سه رونمایی شد
-
طراحی پوستر سفر کاریِ سعید جلیلی جلبتوجه کرد
-
زمان دیدار ویتکاف و عراقچی در استانبول مشخص شد
-
تصمیم جدید درباره حقوق کارکنان دولت در سال ۱۴۰۵
-
نیروهای ویژه آمریکا در دیگو گارسیا مستقر شدند
-
حامد بهداد و بهنوش طباطبایی دعوت جشنواره را پس فرستادند
-
حجت اشرفزاده همکاری با صداوسیما را متوقف کرد
-
تصاویری از آتشسوزی گسترده در غرب تهران
-
الناز شاکردوست از سینما خداحافظی کرد
-
مقام روسی: پیامهای آمریکا به ایران، اولتیماتوم هستند
-
هدف احتمالی ترامپ از «محاصره دریایی ایران» فاش شد
-
واکنش تند پدیده استقلال به برنامه شبکه افق
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
میگن دلار بیماری شیزوفرنی گرفته دچار خود بزرگ بینی شده پایین نمیاد ..روانیه میفهمی روانی