هيات سه نفره به نفع کيميايي حکم داد
«قاتل اهلی» مطیع شد!
روز گذشته باخبر شدیم پس از طرح شکواییه مسعود کیمیایی علیه قوچانی سرمایه گذار و تهیه کندده فیلم سینمایی «قاتل اهلی» پنچشنبه هفته پیش جلسه ای برای رسیدگی به این شکایت در خانه سینما تشکیل و رای این جلسه بر حقانیت مسعود کیمیایی بوده است.
روزنامه بانی فیلم: روز گذشته باخبر شدیم پس از طرح شکواییه مسعود کیمیایی علیه قوچانی سرمایه گذار و تهیه کندده فیلم سینمایی «قاتل اهلی» پنچشنبه هفته پیش جلسه ای برای رسیدگی به این شکایت در خانه سینما تشکیل و رای این جلسه بر حقانیت مسعود کیمیایی بوده است.
« قاتل اهلی» یکی از پر حاشیه ترین پروژه های سینمایی است که تا کنون مسعود کیمیایی با آن روبرو شده است!
این مسئله از آنجا ناشی شد که قوچانی تهیه کننده و سرمایه گذار این فیلم شناخت کاملی از جایگاه و رتبه فرهنگی مسعود کیمایی نداشت. همین موضوع این تصور نادرست را در ذهن قوچانی به وجود آورده بود که با این فیلمساز صاجب سبک نیز می تواند مانند سایر پروژه هایی برخورد کند که با آنها توانسته بود در جرگه تهیه کنندگان قرار گیرد.
این اشتباه محاسبه و این تلقی غلط و نداشتن شناخت کافی و کامل از مقوله تهیه کنندگی، برای فیلمسازی مانند کیمیایی موجبات بروز مشکلاتی شد تا دست آخر سرنوشت آخرین ساخته کیمیایی به شکل ناقص و نیمه تمام در آید.
نامه نگاری های کییمیایی و اعلام این مورد که «قاتل اهلی» ناقص بود و برای تکیمل آن باید چند سکانس فیلمبرداری شده و این فیلمساز نسبت به ساخت موسیقی و روال تدوین آن حضور داشته باشد، شرایط را برای قوچانی سخت و دشوار کرد.
آخرین واکنش کارگردان «قیصر» انتشار نامه اش در بانی فیلم بود که خطاب نامه به محمد حیدری دبیر سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر بود. کیمیایی در این نامه از دبیر جشنواره خواسته بود از نمایش و شرکت فیلم «قاتل اهلی» در جشنواره فجر ممانعت کند. دلایل کیمیایی هم بیشتر به وجود نقص هایی در فیلم بود که آن را یک نسخه ناتمام و تکمیل نشده کرده بود.
اینکه فیلم قاتل اهلی بتواند در جشنواره سی و پنچم فیلم فجر به نمایش درآید منوط به انجام تمامی موارد فیلمبرداری، تدوین و ساخت موسیقی است.
به هر حال با رای هیات رسیدگی کننده به شکایت مسعود کیمیایی علیه قوچانی و الزام این سرمایه گذار و تهیه کننده مبنی بر انجام تمام مواردی که کیمیایی خواسته بود، به نظر می رسد شرایط متفاوتی نسبت به گذشته در مورد این پروژه سینمایی ایجاد شده باشد؛ شرایطی که بر اساس آن مسعود کیمیایی می تواند با خاطری آسوده تمامی موارد نقص فیلم را برطرف کند.
سرمایه گذار و تهیه کننده قاتل اهلی بر اساس حکمی که دریافت کرده باید ضمن انجام تسویه حساب با عواملی که بخشی یا تمام دستمزد خود را دریافت نکرده اند، مقدمات انجام مراحل فیلمبرداری و تدوین بر اساس نظر مسعود کیمیایی را نیز مهیا سازد.
براساس شنیده های خبرنگار بانی فیلم، قوچانی ضمن تماس با برخی از عوامل فیلم، مژده انجام فیلمبرداری در روزهای آینده را نیز داده است!
گفتنی است، پای نامه ای که در آن حکم هیات سه نفره مبنی بر حقانیت مسعود کیمیایی در دعوی مطرح شده را منوچهر شاهسواری، مجید رضابالا و ضیا هاشمی امضا کرده اند.
تبلیغات متنی
-
الهلال بمب بزرگ فوتبال عربستان را منفجر کرد
-
درخواست فوری برای برکناری رئیس صداوسیما
-
واکنش عارف به افزایش قیمت خودسرانه ایرانخودرو
-
واکنش الناز ملک به حضورش در جشنواره فجر: میدانم فحش میخورم
-
نطق تازه ترکیه درباره حمله نظامی آمریکا به ایران
-
عکس توجهبرانگیز از منوچهر هادی در جشنواره فجر
-
قطع همکاری محترمانه پرسپولیس با یک عضو مشکوک
-
تماس ناگهانی فرانسه با قطر درباره ایران
-
طرز تهیه ترشی به با طعم عالی و خوشمزه
-
نکته توجهبرانگیز حامد لک درباره اشتباه صداوسیما
-
زمان پرداخت عیدی بازنشستگان مشخص شد
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
طرح جالب یک روزنامه برای جانباختگان حوادث دیماه
-
اطلاعیه درباره علت مرگ مشکوک دو دانشجوی پزشکی
-
حضور بازیگر زن زخمکاری در جشنواره فجر جلبتوجه کرد
-
درخواست فوری برای برکناری رئیس صداوسیما
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
اطلاعیه درباره علت مرگ مشکوک دو دانشجوی پزشکی
-
ماجرای چند نام تکراری در فهرست اعلامی دولت از جانباختگان
-
پیغام جدیدی که از آمریکا به ایران مخابره شد
-
بخشی از واکنش ترامپ به صحبتهای امروز رهبر انقلاب
-
اقدام معنادار عراق با رونمایی از یک شهر موشکی
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
مهدی قایدی جلوی خنده مجری شبکه افق را گرفت
-
موج تازه برف و باران شدید در راه است
-
آغاز پروازهای شرکت هواپیمایی هلند به خاورمیانه
-
شجاع خلیلزاده امشب دوباره به صدر اخبار رفت
-
آرایش نظامی پایگاههای آمریکا در منطقه تغییر کرد!
-
شروط عراقچی برای توافق با آمریکا اعلام شد
-
اقدام معنادار زننده سوپرگل این هفته لیگ برتر
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
کریسمسِ صداوسیمای ایران تا ابد عزادار شد
-
احکام برخی دستگیرشدگان اعتراضات اخیر صادر شد
-
دو انفجار خبرساز در اهواز و بندرعباس
-
خواننده و مجری سرشناس ترکیه درگذشت
-
رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین تکذیب شد؟
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
یک سامانه بارشی قوی در آستانه ورود به کشور
-
بازیگران در جشنواره فجر مشکیپوش شدند
-
رابعه اسکویی از مردم عذرخواهی کرد
-
خبر فوری علی لاریجانی در رابطه با آمریکا
-
موضع عربستان درباره جنگ با ایران ۱۸۰ درجه تغییر کرد
-
پیام شهاب حسینی به پدر و مادرِ ایلیا دهقانی
-
رسانه قالیباف خواستار اخراج بازیکن استقلال شد
-
تاریخ جدید رزمایش دریایی ایران، چین و روسیه مشخص شد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر