۴۵۷۵۵۵
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

مصرف برق کشور چقدر افزایش یافت؟

اوج مصرف برق در روز شنبه برابربا ۳۳ هزار ۹۹۸ مگاوات بوده که در مقایسه با روز جمعه ۳ هزار و ۱۴۷ مگاوات افزایش داشته است.

خبرآنلاین: اوج مصرف برق در روز شنبه برابربا ۳۳ هزار ۹۹۸ مگاوات بوده که در مقایسه با روز جمعه ۳ هزار و ۱۴۷ مگاوات افزایش داشته است.

از وزارت نیرو براساس آمارها اوج شبانه مصرف برق دیروز (شنبه) با ثبت عدد ۳۳ هزار و ۹۹۸ مگاوات نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴ هزار و ۴۷۸ مگاوات افزایش نشان داد.

همچنین آمارها حاکی از این است اوج مصرف برق در این روز نسبت روز گذشته با افزایش بیش از ۳ هزار و ۱۰۰ مگاواتی روبرو بوده است.

این گزارش می‌افزاید؛ در این روز مبادلات روزانه برق با کشورهای همسایه هزار و ۴۶ مگاوات گزارش شد، که ۶۷۴ مگاوات آن صادر و ۳۷۲ مگاوات آن وارد شده است.

همچنین ذخیره نیروگاهی نیز در این روز با ثبت عدد ۱۱ هزار و ۹۴۱ مگاوات گزارش شده که در مقایسه با مدت مشابه دیروز ۲ هزار و ۴۰۰ مگاوات کاهش داشته است.

اوج مصرف برق صنایع در این روز با ثبت عدد ۳ هزار و ۹۷۸ مگاوات، نسبت به مدت مشابه روز گذشته با کاهش تقریباً ۱۱ مگاواتی روبرو شد.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج