جهان عرب رویکرد هاشمی را فراموش نمی کند
مولوی اسحاق مدنی مشاور رئیس جمهور در امور اهل تسنن با اشاره به پیام تسلیت های سران کشورهای عربی برای ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی اظهار کرد: آیت الله هاشمی نه در دانشگاهی علم سیاسی خوانده بودند، نه در دانشگاهی علم اقتصاد را خوانده بودند، نه در دانشگاهی علم جنگ را خوانده بودند ولی ایشان سیاست و جنگ را به نحو احسنت اداره کردند و در مسائل اقتصادی خوب عمل کردند.
پایگاه خبری انتخاب: مولوی اسحاق مدنی مشاور رئیس جمهور در امور اهل تسنن با اشاره به پیام تسلیت های سران کشورهای عربی برای ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی اظهار کرد: آیت الله هاشمی نه در دانشگاهی علم سیاسی خوانده بودند، نه در دانشگاهی علم اقتصاد را خوانده بودند، نه در دانشگاهی علم جنگ را خوانده بودند ولی ایشان سیاست و جنگ را به نحو احسنت اداره کردند و در مسائل اقتصادی خوب عمل کردند.
وی افزود: دوران ریاست جمهوری ایشان دوران سازندگی نامگذاری شد. آیت الله هاشمی یک تحصیل کرده حوزه علمیه بود که می دانست چگونه برنامه ریزی کند. این از نبوغ ایشان بود.
مشاور رئیس جمهور در امور اهل تسنن گفت: چون من در سفر های خارجی با ایشان همراه بودم زمانی که ایشان با روسای جمهور کشور های مختلف ملاقات داشتند، احساس می کردم که این روسای جمهور و کسانی که با ایشان برخورد می کنند نه تنها برای ایشان عظمت قائل هستند بلکه خودشان را کوچکتر احساس می کردند. یعنی رفتارشان طوری بود که از گفته های ایشان از برخورد هایشان و از نشست و برخاست هایشان با آقای هاشمی پیدا بود. انها با عظمت و احترام ویژه ای با آقای هاشمی برخورد میکردند. دنیا واقعا قدر ایشان را می دانست .
مولوی مدنی ادامه داد: اینکه یک تحصیل کرده ی حوزه ی علمیه بیاید و در این همه مسائل وارد شود نشانه ذکاوت ایشان بود. نقش ایشان در انقلاب یا بعد از آن و یا نطق هایی که در مجلس یا در نماز جمعه کردند، بسیاری را به تعجب وا میداشت و مورد توجه شان بود.
وی تاکید کرد: جهان و دنیای عرب واکنش ها و رویکرد آیت الله هاشمی در دوره ریاست جمهوری ایشان را فراموش نکرده و نمی کند. از این رو بسیاری خودشان را در مقابل آیت الله هاشمی کوچک میشماردند. بسیاری با وجود اینکه ایت الله هاشمی در زمان فوت مسئولیت اجرایی نداشتند، پیام دادند.
مشاور رئیس جمهور درباره رویکرد آیت الله هاشمی رفسنجانی نسبت به تندروی در دنیای اسلام گفت: اگر میخواهیم در جهان سلام کاری انجام دهیم باید روش آقای هاشمی را انتخاب کنیم. ایشان سعه صدر داشت. ایشان وقتی با کسی اختلاف نظر داشت سعه صدر در پیش می گرفت. وقتی کسی با شما هم مذهب و هم ملیت نیست، برای وحدت با او باید سعه صدر در پیش گرفت.
وی تاکید کرد: امروز که دشمنان ما از این اختلافات مذهبی و اختلافات قومی و جغرافیایی بعنوان ابزاری برای تفرقه امت اسلامی استفاده می کنند، به افرادی مثل ایت الله هاشمی لازم هست که وارد قضیه شوند، همان چیزی که مقام معظم رهبری هم تاکید دارند ولی متاسفانه این نوع افراد در بین ما کم هستند و افرادی که تفرقه ایجاد می کنند خیلی زیاد هستند. آنهایی که تفرقه ایجاد می کنند امکاناتشان و تعدادشان زیاد است. مردم می خواهند وحدت داشته باشند ولی نخبگانی که باید مردم را دور همدیگر جمع کنند باید همه مسایل را درک کرد.
تبلیغات متنی
-
تاریخ رسیدگی به پرونده پژمان جمشیدی مشخص شد
-
معرفی کلینیک میکروکاشت ابرو لاله در تهران + هزینه
-
ساپینتو بازیکنان استقلال را به باد انتقاد گرفت!
-
مقام روسی: پیامهای آمریکا به ایران، اولتیماتوم هستند
-
تکلیف پرونده الهه حسیننژاد مشخص شد
-
نورا هاشمی پاسخ الناز ملک و منوچهر هادی را داد
-
نرخ دلار ریزشی شد
-
احتمال موافقت ایران با انتقال اورانیومها به روسیه
-
دستور توقیف املاک ساعدینیا صادر شد
-
پاداش فرهنگیان بعد از ۳۰ سال یکجا پرداخت شد
-
چگونه از طلا در برابر طلایاب محافظت کنیم؟
-
خلاصه فوتسال ایران ۷ - ازبکستان ۴
-
دود غلیط آسمان غرب تهران را پوشاند
-
عکس بازار جنتآباد قبل از حادثه آتشسوزی
-
جزئیات جدید از مذاکرات ایران و آمریکا در ترکیه
-
مقام روسی: پیامهای آمریکا به ایران، اولتیماتوم هستند
-
نورا هاشمی پاسخ الناز ملک و منوچهر هادی را داد
-
احتمال موافقت ایران با انتقال اورانیومها به روسیه
-
دستور توقیف املاک ساعدینیا صادر شد
-
عکس بازار جنتآباد قبل از حادثه آتشسوزی
-
جزئیات جدید از مذاکرات ایران و آمریکا در ترکیه
-
ادعای یک خبرگزاری درباره ناوگروه «آبراهام لینکلن»
-
نمایی از آتشسوزی هولناک بازار جنتآباد از آسمان
-
طلا وارد کانال ۱۸ میلیون شد
-
مستند جنجالی ملانیا ترامپ سلاخی شد
-
این ۵ کشور به مذاکرات ایران و آمریکا دعوت شدند
-
تصاویری از آتشسوزی گسترده در غرب تهران
-
هشدار نارنجی هواشناسی برای این ۱۹ استان
-
امیرمحمد: نمیدونم چی بگم، دارم دِق میکنم
-
آغاز حکمرانی اینترنت در ایران با لهجه روس و چینی
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
یک افغانستانی صاحب جایزه بدترین خانه سال جهان شد!
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
استعفای وکیل شاکی پرونده «پژمان جمشیدی»
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
ادامه اعزام نیرو و تجهیزات نظامی آمریکا به منطقه
-
پدیده دنیای مداحان در شبکه سه رونمایی شد
-
زمان دیدار ویتکاف و عراقچی در استانبول مشخص شد
-
طراحی پوستر سفر کاریِ سعید جلیلی جلبتوجه کرد
-
نیروهای ویژه آمریکا در دیگو گارسیا مستقر شدند
-
تک چرخ با موتور سیکلت ۱۲ سیلندر هوندا
-
توسلی: از اخراج آقازادهها توسط کشورهای خارجی تشکر میکنیم
-
جدول لیگ برتر بعد از شکست استقلال
-
سارا منجزیپور: باید از فولاد باشیم تا دوام بیاوریم
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر