اجرای مردانه سامورایی ها در تالار وحدت
گروه کوبه ای سای از ژاپن امشب در ششمین روز سی و دومین جشنواره موسیقی فجر با اجرای قدرتمند طبل، در حالی که لباس های سنتی ژاپنی به تن داشتند، فیلم های سامورایی و هنرهای رزمی کشور خودشان را برای تهرانی ها تداعی کردند.
خبرگزاری ایرنا: 'گروه کوبه ای سای' از ژاپن امشب در ششمین روز سی و دومین جشنواره موسیقی فجر با اجرای قدرتمند طبل، در حالی که لباس های سنتی ژاپنی به تن داشتند، فیلم های سامورایی و هنرهای رزمی کشور خودشان را برای تهرانی ها تداعی کردند.
گروه کوبه ای سای که برنده بزرگترین مسابقه طبل ژاپنی است، امشب با آلات موسیقی سنتی با نام 'واکایدو'؛ ژست شمشیر بازهای ژاپنی و فریادهای گاه و بیگاه به سبک سامورایی ها هنگام اجرا و طبل زنی؛ حس فستیوال های ژاپنی را برای شرکت کنندگان جشنواره فجر در تالار وحدت، زنده کرد.
گروه کوبه ای سای که برنده بزرگترین مسابقه طبل ژاپنی است، امشب با آلات موسیقی سنتی با نام 'واکایدو'؛ ژست شمشیر بازهای ژاپنی و فریادهای گاه و بیگاه به سبک سامورایی ها هنگام اجرا و طبل زنی؛ حس فستیوال های ژاپنی را برای شرکت کنندگان جشنواره فجر در تالار وحدت، زنده کرد.
این گروه را سه مرد ریز نقش ژاپنی تشکیل می داد که یکی از آنها پیش از اجرای مراسم به محض آمدن روی صحنه، با لهجه ژاپنی و با سختی گفت 'سلام علیکم و رحمه الله و برکاته' که حضار از اینچنین سلام کردن کامل و دقیق وی به خنده افتادند و برایش کف زدند.
هنرمندان ژاپنی پس از اجرای اول چون می خواستند قطعه ای ملایم و شادتر اجرا کنند و از کوبندگی صدای طبل بکاهند، از حاضرین خواستند که هنگام نواختن موسیقی با شادی و دست زدن، اجرا را همراهی کنند.
نوازندگان ژاپنی در بدو اجرا پاهای خود را با فاصله نگاه داشته و با حالتی آرام و طمانینه چوب های کوبیدن طبل را درست به سبک رفتار ژاپنی ها می چرخاندند و سپس شروع به اجرا می کردند.
این گروه با ابزارهای سنتی ژاپنی که مشابهت به طبل و سنج ایرانی داشت؛ قطعه های خود را به روی صحنه بردند.
پس از پایان یکی از قطعات یکی از سه هنرمند ژاپنی به زبان ژاپنی که بانویی آن را به فارسی ترجمه می کرد، گفت: زمان خیلی زود گذشت اما قبل از اجرای آخر، همکارانم را به شما معرفی می کنم.
وی سپس نام یکی از دوستان خود را گفت و افزود که طبل نواز بسیار قهاری است، طبل را در دست می گیرد و می نوازد.
وی همکار دیگر خود را که نوازنده فلوت است، فلوتی که از گذشته های دور در ژاپن نواخته می شد، معرفی و سپس نام خود را اعلام کرد.
مردم بین اجرای قطعات این گروه مرتب آنها را تشویق می کردند، هنگامی که اجرای آخرین قطعه پایان یافت و پس از خداحافظی از صحنه خارج شدند؛ مردم همچنان برای دقایقی این گروه ژاپنی را تشویق می کردند که این موضوع باعث شد آنها دوباره به صحنه بازگردند و قطعه ای دیگر را برای مردم اجرا کنند.
گروه کوبه ای سای بعد از تشکیل در سال 2005 با استفاده سازهای سنتی ژاپن اقدام به برگزاری کنسرت در نقاط مختلف دنیا کرد.
این گروه با روی صحنه بردن شیوه جدیدی از اجرای طبل ژاپنی توانست نظر بسیاری از مردم را به خود جلب کند. گروه کوبه ای سای در کشورهای چین، ماکائو، امارات متحده عربی، جمهوری آذربایجان، اکوادور، پاناما، آمریکا و هاوایی اجرا داشته است.
امروز همچنین قرار بود یکی از اتفاقات خوب جشنواره موسیقی فجر یعنی اجرای 'دولتمند خالف' نوازنده سرشناس تاجیکی را در تالار وحدت شاهد باشیم؛ اما وی به دلیل عارضه قلبی نتوانست به ایران بیاید و هم اکنون در تاجیکستان بستری است.
سی و دومین جشنواره بین المللی موسیقی فجر از ۲۴ دی ماه آغاز شد و یکم بهمن ماه به کار خود پایان می دهد.
تبلیغات متنی
-
تصادفی که پرده از راز یک قتل هولناک برداشت
-
اتهام سنگین میثاقی به بازیکنان لیگ برتر
-
راز قتل در کمپ ترک اعتیاد مخفی نماند
-
عکس لو رفته از شروین حاجیپور و ترلان پروانه شر شد
-
فال روزانه سهشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ | فال امروز| Daily Omen
-
رایزنیهای مداوم تهران و ریاض در روزهای اخیر
-
منوچهر هادی: به ما برچسب «قاتل» زدند
-
پری سیمای سریال ستایش: حرفی برای گفتن ندارم
-
رد پای یک سفارتخانه خارجی در اوضاع آشفته فوتبال
-
پیامک مسخرهای که وسط اتفاقات مهم به دست مردم رسید
-
تراکتور با پرداخت پول به دنبال تغییر رأی کمیته انضباطی
-
نطق اردوغان در آستانه دیدار مهم ایران و آمریکا
-
گزارش محرمانه ارتش اسرائیل به آمریکا درباره ایران
-
پهپاد سپاه بالای سر ناو هواپیمابر آمریکا قرار گرفت
-
مشاور رهبر انقلاب با لباس نظامی مقابل دوربین حاضر شد
-
گزارش محرمانه ارتش اسرائیل به آمریکا درباره ایران
-
مشاور رهبر انقلاب با لباس نظامی مقابل دوربین حاضر شد
-
جای خالی امیرجدیدی و رضا کیانیان در جشنواره فجر خبرساز شد
-
پیغام مهمی که شمخانی ساعاتی پیش مخابره کرد
-
جمله خاص آقای کارگردان در جشنواره فجر پرحاشیه شد
-
یکتا ناصر بهخاطر منوچهر هادی درخواست حلالیت کرد
-
بروکسل تصمیم ایران درباره ارتش را رد کرد
-
واکنش رسمی به دیدار احمدینژاد با چهره جنجالی آمریکا
-
رفتار عجیب و بیادبانه محمدحسین مهدویان در جشنواره فجر
-
اقدام امنیتی برای حفاظت از تهران و پایگاه فردو
-
فراخوان برای آنفالو کردن هادی چوپان در اینستاگرام
-
الناز شاکردوست از سینما خداحافظی کرد
-
صداوسیما فهرست اهداف حمله به امارات را اعلام کرد
-
یک ملیپوش دیگر از تیمملی خداحافظی کرد
-
حضور داماد یهودی ترامپ در نشست جمعه با ایران
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
یک افغانستانی صاحب جایزه بدترین خانه سال جهان شد!
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
ادامه اعزام نیرو و تجهیزات نظامی آمریکا به منطقه
-
زمان دیدار ویتکاف و عراقچی در استانبول مشخص شد
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
پدیده دنیای مداحان در شبکه سه رونمایی شد
-
خبر مهم؛ آمریکا در حال تخلیه پایگاه العدید قطر
-
نیروهای ویژه آمریکا در دیگو گارسیا مستقر شدند
-
حرکت زشت و زننده مجری شبکه افقِ صداوسیما
-
ادعای رادیو اسرائیل، زمان حمله آمریکا را لو داد
-
تک چرخ با موتور سیکلت ۱۲ سیلندر هوندا
-
توسلی: از اخراج آقازادهها توسط کشورهای خارجی تشکر میکنیم
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
وای خدا من خیلی ژاپن ومردمش رو دوست دارم
فرهنگشونو در دنیا پخش میکنن دریغ از نشان دادن فرهنگ ایرانی افسوس