۴۶۵۷۷۹
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

وزیر اطلاعات:

علوی: به مورد مشکوکی در پلاسکو نرسیده ایم

وزیر اطلاعات اعلام کرد که هر نوع احتمالی درباره حادثه پلاسکو را رصد و بررسی کرده‌ایم و تا کنون به هیچ مورد مشکوکی نرسیده‌ایم.

خبرگزاری ایسنا: وزیر اطلاعات اعلام کرد که هر نوع احتمالی درباره حادثه پلاسکو را رصد و بررسی کرده‌ایم و تا کنون به هیچ مورد مشکوکی نرسیده‌ایم.

وزیر اطلاعات در حاشیه بازدید از محل حادثه پلاسکو در پاسخ به سوال ایسنا درباره اقدامات انجام شده از سوی وزارت اطلاعات در پی حادثه پلاسکو اظهار کرد: از همان دقایق اولیه حادثه، وزارت اطلاعات این موضوع را بررسی کرده و هر احتمال مشکوکی که در این خصوص وجود داشته باشد از سوی وزارت اطلاعات بررسی خواهد شد، اما تاکنون به هیچ مورد مشکوکی نرسیده‌ایم.

علوی با بیان اینکه بررسی‌ها در این خصوص از سوی وزارت اطلاعات ادامه دارد، در پاسخ به سوال دیگر ایسنا درباره برخورد با شایعه پراکنان نیز گفت: در این مورد هر نهادی کار خودش را می‌کند و قطعا با این افراد نیز برخورد خواهد شد.

علوی درباره علت وقوع این حادثه نیز گفت: در حال حاضر ما نمی‌توانیم در این باره اظهار نظر قطعی کنیم.

وی در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر اینکه آیا وقوع انفجار در طبقات فوقانی این ساختمان مشکوک بوده یا خیر، گفت: انفجارها ناشی از مواد منفجره نبوده، اما با توجه به اینکه این ساختمان گاز کشی نداشته، از چراغ‌های نفت سوز و گاز سوز برای گرما و پخت و پز استفاده می‌کردند و ما در حال بررسی ابعاد این موضوع هستیم.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج