۴۷۳۰۰
۵۰۱۶
۵۰۱۶
پ

نیکی کریمی دیگر با «لاله» کاری ندارد!

ادامه فیلمبرداری فیلم سینمایی «لاله» به کارگردانی اسدالله نیک نژاد و تهیه‌کنندگی پروانه پرتو در خیابان مقدس اردبیلی تهران در حال انجام است.

خبرگزاری فارس: ادامه فیلمبرداری فیلم سینمایی «لاله» به کارگردانی اسدالله نیک نژاد و تهیه‌کنندگی پروانه پرتو در خیابان مقدس اردبیلی تهران در حال انجام است.

فیلمبرداری فیلم سینمایی«لاله» به کارگردانی نیک‌نژاد همچنان در تهران ادامه دارد و گروه از روزهای گذشته در خانه‌ای در خیابان مقدس اردبیلی که مربوط به شخصیت اصلی داستان (لاله) است مستقر شدند.

ظرف دو هفته آینده این بخش از فیلم به اتمام خواهد رسید . بازی «نیکی کریمی» در این فیلم به پایان رسیده است.



در این لوکیشن سارا امیری (نقش لاله) به همراه ایرج نوذری، لیلا اوتادی و آزیتا حاجیان جلوی دوربین می‌روند.

فیلم درباره زندگی زن قهرمان رالی ایرانی بانام «لاله صدیق» است.

فیلم به زبان انگلیسی ساخته می‌شود و احتمالا فیلمبرداری آن تا خردادماه سال ۹۲ به طول خواهد انجامید.

در این فیلم بازیگران مطرح سینمای ایران ازجمله نیکی کریمی، همایون ارشادی، میتراحجار، سام قریبیان، آزیتا حاجیان، لیلا اوتادی و ایرج نوذری حضور دارند و فیلم علاوه بر تهران در شهرهای مختلف کشور فیلمبرداری خواهد شد.

مدیریت فیلمبرداری فیلم برعهده تورج منصوری و مدیر هنری آن برعهده ایرج رامین فر است.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج