جزییات انتشار چک پول ۲۰۰ هزار تومانی
مدیرکل فناوری اطلاعات بانک مرکزی با اعلام اینکه در صورت لزوم حراج سکه در ایام پایانی سال انجام خواهد شد گفت: چک پول های ۲۰۰ هزارتومانی به عنوان ذخیره احتیاطی منتشر شده اما فعلا توزیع نمی شود.
اقتصاد آنلاین: مدیرکل فناوری اطلاعات بانک مرکزی با اعلام اینکه در صورت لزوم حراج سکه در ایام پایانی سال انجام خواهد شد گفت: چک پول های ۲۰۰ هزارتومانی به عنوان ذخیره احتیاطی منتشر شده اما فعلا توزیع نمی شود.
ناصر حکیمی بیان داشت: با توجه به بررسی های انجام شده میزان کاربری اسکناس امسال حدود ۵۰ درصد کاهش یافت اما با این حال برای تامین نیاز مردم اسکناس های نو در ایام نوروز توزیع می شود.
مدیرکل فناوری اطلاعات بانک مرکزی با تاکید بر توزیع ۱۶۰۰ میلیارد تومان اسکناس نو در تعطیلات نوروز افزود: از ۲۱ اسفند برای تامین نیاز مردم، ۷۰۰ میلیارد تومان در تهران و ۹۰۰ میلیارد تومان اسکناس نو در شهرستان ها و در شعب منتخب بانک های ملی، صادرات، سپه، انصار، پست بانک و بانک اقتصاد نوین توزیع می شود.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا توزیع اسکناس های نو همه ارقام را در بر می گیرد؟ گفت: همکاران ما در حوزه نشر اسکناس با توجه به تقاضایی که در سال های گذشته وجود داشته است برآورد می کنند که کدام نوع اسکناس بیشتر مورد نیاز است.
حکیمی در پاسخ به این پرسش که حجم مبادلات روزانه در سامانه شتاب چقدر است؟ گفت: اکنون روزی حدود ۹۰ میلیون تراکنش در شبکه شاپرک و حدود ۷۰ میلیون تراکنش در شبکه شتاب داریم.
وی با بیان اینکه در مجموع بیش از ۱۶۰ میلیون تراکنش در روز داریم افزود: پیش بینی می کنیم در ایام پایانی سال این رقم به ۲۰۰ میلیون تراکنش در روز برسد. مدیرکل فناوری اطلاعات بانک مرکزی گفت: اکنون ۹۹,۵ تا ۹۹.۸ درصد میزان تراکنش ها موفق است و این رقم در مقایسه با سال های گذشته بهتر شده است.
حکیمی با بیان اینکه نسبت تراکنش های ناموفق در مقایسه با سال های گذشته بسیار کاهش یافته است،افزود: تمهیداتی اندیشیده شده که امسال بهترین کیفیت شبکه را شاهد باشیم.
وی اضافه کرد: ارتقای کل زیرساخت های بانکی برای پردازش تراکنش ها از جمله اقدامات در جهت موفق شدن تراکنش هاست. در طول یک تا دو سال گذشته فرایندهای بسیاری در بانک ها اصلاح شده و زمان توقف سامانه ها به حداقل ممکن رسیده است.
این مقام مسئول در بانک مرکزی ادامه داد: ضریب کیفی ما در داخل شبکه ۹۷,۵ درصد است و موفقیت ۹۹.۵ درصدی تراکنش ها فراتر از آن چیزی است که برای سامانه تعریف شده است.
مدیرکل فناوری اطلاعات بانک مرکزی گفت: حدود چهار سال است که کارتخوان ها به بانک ها ربطی ندارند و توسط شرکت های خدمات پرداخت راهبری می شوند. حکیمی افزود: با توجه به تجربه پارسال، سقف برداشت پول از خودپردازها را برای برخی بانک های که درخواست داده بودند به طور موقت از حدود ۲۰ اسفند تا ۱۵ فروردین از ۲۰۰ هزار تومان به ۵۰۰ هزار تومان افزایش داده ایم.
وی اضافه کرد: این موضوع برای بانک ها اجباری نیست و برخی بانک ها می توانند این کار را نکنند اما بیشتر بانک ها خودشان تمایل به انجام این کار دارند. حکیمی درباره تامین سکه آخر سال هم گفت: بانک مرکزی در دو سال گذشته مداخله مستقیمی در بازار سکه نداشته اما اگر ساز و کار خود تنظیمی بازار کار نکند بانک مرکزی براساس روال گذشته از طریق بانک کارگشایی حراج سکه را برگزار خواهد کرد تا بازار سکه با حباب ناخواسته مواجه نشود.
مدیرکل فناوری اطلاعات بانک مرکزی گفت: یکی از سامانه هایی که رونمایی شده سامانه متمرکز مدیریت وجه نقد در سراسر کشور بود که سیستم متمرکزی است و میزان تقاضا را بررسی می کند و با توجه به داده های این سامانه می توان توزیع وجه نقد را در خودپردازها در سراسر کشور مدیریت کرد.
حکیمی درباره شعب کشیک بانک ها در ایام تعطیلات نوروز هم گفت: در بخش بانکداری الکترونیک به هیچ عنوان در هیچ ساعات شبانه روز و در هیچ ایامی تعطیلی در خدمات بانکداری الکترونیک نداریم و همه این سیستم ها با کشیک ۲۴ ساعات خدمات ارائه می کند.
وی ادامه داد: اما درخدمات حضوری شعب بانک ها مطابق روال سال های گذشته هر یک از بانک ها شعب کشیک را برای خدمات حضوری در تعطیلات عید درنظر می گیرند و در این زمینه اطلاع رسانی خواهند کرد.
مدیرکل فناوری اطلاعات بانک مرکزی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: از دو سال پیش موضوع یکپارچه سازی درگاه های پرداخت های اینترنتی را انجام داده ایم و اکنون همه این درگاه ها در زیردامنه شاپرک قراردارند.
حکیمی افزود: چک پول های ۲۰۰ هزار تومانی چاپ شده و در خزانه موجود است اما در جامعه توزیع نشده زیرا این پول ها برای ذخایر احتیاطی است نه ذخایر عادی. وی افزود: در صورتی که در شبکه پرداخت بحران رخ دهد برای جلوگیری از اختلال در پرداخت مردم و کسب و کارها ذخایر احتیاطی وارد بازار می شود.
مدیرکل فناوری اطلاعات بانک مرکزی گفت: ذخایر احتیاطی باید قابلیت این را داشته باشند که در مدت کوتاهی رقم های بالایی را پوشش دهند به همین علت قاعدتاً به اندازه انتشار اسکناس باید ذخایر احتیاطی داشته باشیم تا بتوان نیاز مردم را درمواقع ضروری در مدت کوتاه تامین کرد.
حکیمی افزود: اکنون سیاست و نیازی برای وارد بازار شدن ایران چک های ۲۰۰ هزار تومانی به بازار وجود ندارد و این موضوع فقط برای ذخایر احتیاطی است. وی درباره چک های الکترونیکی هم گفت: زیرساخت های فنی و امضای دیجیتال برای این منظور آماده شده اما با مجلس شورای اسلامی در حال همکاری هستیم تا جنبه های حقوقی و قانونی مربوط به این چک ها هم مانند چک های عادی در نظر گرفته شود.
وی تاکید کرد: یکی از خدمات دیگری که در غالب پرداخت همراه رونمایی شد پرداخت های نزدیک از طریق تلفن همراه و مجازی سازی کارت ها بر روی گوشی تلفن همراه است. در این روش می توان کارت های بانکی را برروی تلفن های همراه هوشمند شبیه سازی کرد و با نزدیک کردن تلفن همراه به دستگاه کارتخوان، مبلغ مورد نظر را پرداخت کرد.
تبلیغات متنی
-
پهپاد ایرانی به نزدیکترین فاصله به ناو لینکلن رسید
-
چرا حمله به ایران برای ترامپ دشوار است؟
-
راهنمای کامل خرید جوراب
-
واکنش ترامپ به حضورش در جزیره اپستین
-
خانهای که چشم یک ایران را اشکی کرد
-
صادرات نظامی روسیه از مرز ۱۵ میلیارد دلار عبور کرد
-
وام مسکن برای این افراد ۵۰۰ میلیون شد
-
هدف احتمالی ترامپ از «محاصره دریایی ایران» فاش شد
-
جشن غیرمعمول یک خانواده اهل ترکیه در کعبه
-
کودتای رونالدو ۳۰ میلیون دلار به عربستان ضرر زد
-
پدیده دنیای مداحان در شبکه سه رونمایی شد
-
حمله بازیکن پیشین پرسپولیس به مجری شبکه افق
-
زعفران کیلویی ۲۰۰ میلیون تومان را رد کرد!
-
ایده عجیب یک مسجد برای جذب نمازگزاران خبرساز شد
-
خانه ۱۰ متری زهرا خانم بعد طلاق دیدن دارد
-
پهپاد ایرانی به نزدیکترین فاصله به ناو لینکلن رسید
-
چرا حمله به ایران برای ترامپ دشوار است؟
-
هدف احتمالی ترامپ از «محاصره دریایی ایران» فاش شد
-
عراقچی: ۱۸ تا ۲۰ دی ربطی به اعتراضات نداشت
-
موقعیت احتمالی ناو آبراهام لینکلن روی نقشه مشخص شد
-
گبرلو، حساب پناهی را از فرخنژاد و کرمی جدا کرد
-
پزشکیان دستور آغاز مذاکرات با آمریکا را صادر کرد
-
کاهش هزار تومانی نرخ دلار در بازار امروز
-
ایران تمام سفرای عضو اتحادیه اروپا را احضار کرد
-
بابک زنجانی کارزار مبارزه با فساد راه انداخت!
-
محدودیتهای ترافیکی آخر هفته اعلام شد
-
هزینه زندگی در ایران، عربستان و امارات یکسان شد!
-
صداوسیما، اهداف ایران در جنگ احتمالی را لو داد
-
خبر واریز کالابرگ ماه رمضان تکذیب شد
-
لودگی دو مجری شبکه سه روی آنتن زنده خبرساز شد
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
یک افغانستانی صاحب جایزه بدترین خانه سال جهان شد!
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
خبر فوری علی لاریجانی در رابطه با آمریکا
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
رابعه اسکویی از مردم عذرخواهی کرد
-
بازیگران در جشنواره فجر مشکیپوش شدند
-
ادامه اعزام نیرو و تجهیزات نظامی آمریکا به منطقه
-
حضور بازیگر پرحاشیه در جشنواره فجر به چشم آمد
-
اندونگ نه؛ بمب پرسپولیس یک استقلالی دیگر است
-
خبر مهم؛ آمریکا در حال تخلیه پایگاه العدید قطر
-
مشتری جدید سوخو ۵۷ مشخص شد
-
تکذیب شایعه حمله پهپادی به ساختمان نیروی دریایی سپاه
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
چک پولهای 100 هزار تومانی کجاست که شما چک پول 200 هزارتومانی چاپ کردین؟
چاپ چک پول به این رقم تورم زا نیست؟؟؟؟؟
یادمه در گذشته هم چک پول 200 هزارتومانی داشتیم .اما گفتند که چاپ چک پول 200 و 500 هزار تومانی تورم زا و موجب کاهش ارزش پول ملی میشه.
حالا باز روز از نو و روزی از نو
به شما میشه گفت...اقتصاد دان...بی سواد های امروزی ...
بااین اوضاع اقتصادی ونابسامانی بایدمنتظرچاپ چک پول دومیلیاردریالی بودبزودی زود
این بضاعت تخصصی کشور است که شعار محور و خود رایج کننده تورم در کشور است از دلار 7 تومان تا دلار 3800 تومان بعدش را خدا بخیر کنه با ایت نخبه های اقتصادی !!
این یعنی بی ارزش شدن بیشتر پول کشور!؟ میدانید که شاخص قدرت هرکشور قدرت اقتصادیش میباشد،نه توپ تفنگ!؟
یادشون رفته صفرها رو بردارن برا اون اصلاح کنن پخش بکنن
به به عجب کار بزرگی