۴۹۱۵۴۷
۲ نظر
۵۰۱۰
۲ نظر
۵۰۱۰
پ

چالانچولان لرستان لرزید

مدیر‌کل ستاد بحران لرستان گفت: زمین‎لرزه ۳ ریشتری چالانچولان لرستان را لرزاند.

خبرگزاری فارس: رضا آریایی امشب در جمع خبرنگاران این شهرستان اظهار کرد: این‎ زمین‎لرزه ساعت ۲۰ و ۲۱ دقیقه امشب در چالانچولان لرستان رخ داده است.

وی عنوان کرد: زمین‎لرزه در عرض جغرافیایی ۳۳.۶۰۱ درجه و طول جغرافیایی ۴۸.۸۶۲ درجه و در عمق ۱۰ کیلومتری زمین به وقوع پیوسته است.

مدیرکل ستاد بحران لرستان ادامه داد: ساعت ۱۵ و ۳۰ دقیقه امروز نیز زمین‎لرزه‎ای به قدرت ۲/۲ ریشتر چالانچولان لرستان را لرزانده است.

آریایی خاطر‌نشان کرد: این زمین‎‏لرزه در عرض جغرافیایی ۳۳.۵۹۹ درجه و طول جغرافیایی ۴۸.۷۹۲ درجه و در عمق ۱۲ کیلومتری زمین به وقوع پیوسته است.

گفتنی است، استان لرستان یکی از استان‌های زلزله‎خیز کشور است که در طول سال در موارد مکرر و متعددی زمین‎لرزه‎هایی با شدت‎های مختلف در آن روی می‎دهد.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    کجای لرستان لرزید

  • بدون نام

    خبرکاملا اشتباهه ساعت 20:21دقیقه.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج