بررسی برنامه ملاقات روحانی و پوتین
محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و ایگور شووالف معاون اول نخست وزیر روسیه امروز (دوشنبه) برنامه سفر پیش روی حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران به مسکو و مذاکره با ولادیمیر پوتین همتای روس را بررسی کردند.
خبرگزاری ایرنا: محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و ایگور شووالف معاون اول نخست وزیر روسیه امروز (دوشنبه) برنامه سفر پیش روی حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران به مسکو و مذاکره با ولادیمیر پوتین همتای روس را بررسی کردند.
در مذاکرات هیات روسی به سرپرستی شووالف و هیات ایران که به ریاست واعظی و با حضور مهدی سنایی سفیر جمهوری اسلامی در مسکو برگزار شد، محورهای مختلف توسعه همکاری ها و همچنین برنامه امضای اسناد مورد توافق در جریان این سفر که براساس برنامه پیش بینی شده اوایل فروردین ماه انجام خواهد شد، مورد بررسی قرار گرفت.
در مذاکرات هیات روسی به سرپرستی شووالف و هیات ایران که به ریاست واعظی و با حضور مهدی سنایی سفیر جمهوری اسلامی در مسکو برگزار شد، محورهای مختلف توسعه همکاری ها و همچنین برنامه امضای اسناد مورد توافق در جریان این سفر که براساس برنامه پیش بینی شده اوایل فروردین ماه انجام خواهد شد، مورد بررسی قرار گرفت.
در این مذاکرات، طرفین با تاکید بر اهمیت نهمین ملاقات روحانی و پوتین رئیسان جمهوری دو کشور بر لزوم توجه دوجانبه به فرصت های فراهم شده از این سفر و مذاکرات برای ارتقای هرپه بیشتر همکاری ها تاکید کردند.
الکساندر نوواک وزیر انرژی روسیه نیز امروز در دیدار واعظی تاکید کرد که سفر پیش روی حسن روحانی به مسکو زمینه ساز جهش در همکاری های دو کشور خواهد بود.
واعظی رئیس ایرانی کمیسیون مشترک همکاری های دو کشور نیز رشد ٨٠ درصدی مبادلات تجاری و اقتصادی در سال ٩٥ نسبت به سال 94 را قابل قبول خواند ولی تاکید کرد که نیازمند تلاش بیشتری در این عرصه هستیم، زیرا توانمندی های ایران و روسیه بسیار بیشتراست.
صبح امروز هم در جریان مذاکره محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و نیکلای نیکیفروف وزیر ارتباطات و رسانه های جمعی روسیه، امضای یک سند همکاری در این حوزه در جریان سفر پیش روی رئیس جمهوری ایران به مسکو مورد توافق قرار گرفت.
مهدی محتشمی قائم مقام وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در امور بین المللی و نمایندگان بخش های مختلف از جمله نفتی، صنعتی، ریلی و قضایی اعضای هیات ایران را در این سفر دو روزه که دوشنبه آغاز شد، تشکیل می دهند.
ایران و روسیه از زمان آغاز کار دولت یازدهم با تنظیم نقشه راه توسعه روابط در جریان نشست های کمیسیون مشترک، هشت دیدار سران و بارها مذاکره تلفنی، توانسته اند شاهد پیشرفت زیادی در همکاری ها باشند که از جمله آنها افزایش ۸۰ درصدی ارزش مبادلات بازرگانی در سال ۹۵ نسبت به سال پیش از آن به حدود دو میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار است.
افزون بر پیشرفت همکاری های دوجانبه، ایران و روسیه در عرصه منطقه ای از جمله خاورمیانه به ویژه سوریه و مبارزه با تروریسم، سیاست های نفتی، برنامه تصویب شده مشارکت اقتصادی تهران و اتحادیه اوراسیا و بررسی تبدیل عضویت ناظر جمهوری اسلامی در سازمان همکاری شانگهای به رسمی رویکردهای مشترک و همگرایی های گسترده ای دارند.
تاکنون رئیسان جمهوری دو کشور شش بار در جریان نشست های بین المللی خارج از دو کشور از جمله اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل دیدار کرده اند ودو مذاکره نیز در تهران و شهر اوفا پایتخت جمهوری باشقیرستان فدراسیون روسیه برگزار شده است.
تبلیغات متنی
-
نخستین ردپای آنفلوانزا در تاریخ بشر
-
جمله خاص آقای کارگردان در جشنواره فجر پرحاشیه شد
-
یکتا ناصر بهخاطر منوچهر هادی درخواست حلالیت کرد
-
واکنش تند پدیده استقلال به برنامه شبکه افق
-
فشار برای برکناری پیمان جبلی بالا گرفت
-
بروکسل تصمیم ایران درباره ارتش را رد کرد
-
واکنش رسمی به دیدار احمدینژاد با چهره جنجالی آمریکا
-
رفتار عجیب و بیادبانه محمدحسین مهدویان در جشنواره فجر
-
حضور مجدد الناز ملک در جشنواره پس از حواشی روز گذشته!
-
اقدام امنیتی برای حفاظت از تهران و پایگاه فردو
-
فراخوان برای آنفالو کردن هادی چوپان در اینستاگرام
-
الناز شاکردوست از سینما خداحافظی کرد
-
صداوسیما فهرست اهداف حمله به امارات را اعلام کرد
-
محسن یگانه علیه صداوسیما به سیم آخر زد
-
بازیگر پایتخت از حضور این خانم در جشنواره فجر شاکی شد
-
جمله خاص آقای کارگردان در جشنواره فجر پرحاشیه شد
-
یکتا ناصر بهخاطر منوچهر هادی درخواست حلالیت کرد
-
بروکسل تصمیم ایران درباره ارتش را رد کرد
-
واکنش رسمی به دیدار احمدینژاد با چهره جنجالی آمریکا
-
رفتار عجیب و بیادبانه محمدحسین مهدویان در جشنواره فجر
-
اقدام امنیتی برای حفاظت از تهران و پایگاه فردو
-
فراخوان برای آنفالو کردن هادی چوپان در اینستاگرام
-
الناز شاکردوست از سینما خداحافظی کرد
-
صداوسیما فهرست اهداف حمله به امارات را اعلام کرد
-
یک ملیپوش دیگر از تیمملی خداحافظی کرد
-
حضور داماد یهودی ترامپ در نشست جمعه با ایران
-
نطق شبانه ترامپ درباره مذاکره با ایران در استانبول
-
جمله معنادار روی لباس چهره مشهور در جشنواره فجر
-
پیغام غیرمستقیم نتانیاهو درباره حمله ایران
-
پروازهای ایران به دو مقصد خارجی دوباره برقرار شد
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
یک افغانستانی صاحب جایزه بدترین خانه سال جهان شد!
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
ادامه اعزام نیرو و تجهیزات نظامی آمریکا به منطقه
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
زمان دیدار ویتکاف و عراقچی در استانبول مشخص شد
-
پدیده دنیای مداحان در شبکه سه رونمایی شد
-
خبر مهم؛ آمریکا در حال تخلیه پایگاه العدید قطر
-
نیروهای ویژه آمریکا در دیگو گارسیا مستقر شدند
-
جزئیات طرح جدید افزایش حقوق کارمندان
-
حرکت زشت و زننده مجری شبکه افقِ صداوسیما
-
توافق ایران با آمریکا وارد فاز تازهای شد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر