۴۹۹۴۲۶
۵۰۱۰
۵۰۱۰
پ

دولت فرانسه هشدار امنیتی صادر کرد

در پی تیراندازی در یک دبیرستان در فرانسه، و انفجار یک نامه در دفتر صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی در مرکز پاریس، دولت این کشور هشدار امنیتی صادر کرد.

خبرگزاری ایسنا: در پی تیراندازی در یک دبیرستان در فرانسه، و انفجار یک نامه در دفتر صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی در مرکز پاریس، دولت این کشور هشدار امنیتی صادر کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، در جریان تیراندازی فرد مسلحی که وارد دبیرستان نظامی الکسی توکویل در شهر گراس در جنوب فرانسه شد چند تن از جمله مدیر دبیرستان زخمی شدند.

به گفته پلیس محلی، تا کنون یک نفر در ارتباط با این تیراندازی بازداشت شده و پلیس در تعقیب یک فرد دیگر است. برخی گزارش‌ها حاکی از آن است که فرد بازداشت شده ۱۷ سال دارد و دانش‌آموز همین دبیرستان است.

شهر گراس مرکز صنایع عطرسازی فرانسه محسوب می‌شود.

همچنین پلیس پاریس از وقوع یک انفجار در دفتر صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی در مرکز پاریس خبر داد، براساس این گزارش این انفجار به محض باز شدن یک نامه رخ داد که مجروحیت یک تن را بدنبال داشت.

به دنبال این حوادث دولت فرانسه به ارسال هشدار امنیتی از طریق تلفن همراه مبادرت کرد. مقامات وزارت کشور نیز به مردم توصیه کردند که به راهنمایی‌های امنیتی مقامات محلی عمل کنند.

به دلیل حملات تروریستی سال‌های اخیر در فرانسه، تمرین مقابله با حملات تروریستی به طور مرتب در مدارس این کشور به اجرا گذاشته می‌شود.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج