اردوغان: اسلام هراسی در اروپا همه گیر شده
رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه گفت: اسلام هراسی و ترس از ترکیه در اروپا بسیار شیوع پیدا کرده و همه گیر شده است.
خبرگزاری ایرنا: رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه گفت: اسلام هراسی و ترس از ترکیه در اروپا بسیار شیوع پیدا کرده و همه گیر شده است.
وی روز پنجشنبه در مراسم افتتاح چندین طرح در شهر افیون قره حصار افزود: اروپا در حال غرق شدن در توهم و وحشت است و هیچ ارزشی برای آنها باقی نمانده و برای حفظ خود دست به هر کاری می زنند.
وی روز پنجشنبه در مراسم افتتاح چندین طرح در شهر افیون قره حصار افزود: اروپا در حال غرق شدن در توهم و وحشت است و هیچ ارزشی برای آنها باقی نمانده و برای حفظ خود دست به هر کاری می زنند.
وی با بیان این که اروپایی ها حتی از پناهجویانی که به آنها پناه برده اند، نیز می ترسند، اظهار کرد: اروپایی ها از هر چیزی که از آنها نباشد، واهمه دارند و آن را دشمن خود می دانند.
وی مدعی شد: 'اروپایی ها بسیج همگانی برای رای 'نه' در انتخابات همه پرسی تغییرات قانون اساسی ترکیه راه اندازی کرده اند و در روزنامه های آنجا به زبان ترکی 'نه به اردوغان دیکتاتور' چاپ شده در حالی که این یک رای گیری برای تغییر سیستم سیاسی در ترکیه است و به شخص من هیچ ارتباطی ندارد.'
به گزارش ایرنا، مولود چاووش اوغلو وزیر امور خارجه ترکیه نیز با اشاره به پایان انتخابات در هلند و کسب آرای نزدیک به هم توسط احزاب مختلف گفت: تفاوت چندانی بین حزب سوسیال دموکرات و حزب فاشیستی ویلدرز وجود ندارد و همگی دارای یک نگرش مشترک هستند.
وی که همچنان از رفتار مقامات آلمان در خصوص لغو برنامه سفرش ناراحت است، افزود: شما شروع به تضعیف اروپا کرده و آن را به لبه پرتگاه رسانده اید.
وی مدعی شد: این روند نشان می دهد که در کوتاهترین زمان شاهد درگیری های دینی در اروپا خواهیم بود.
وی خطاب به کشورهای اروپایی بیان کرد: شما از ۱۰۰ سال قبل در اروپا با هم جنگیدید و اگر ذره ای خجالت و شرم داشتید، حتی نمی توانستید به صورت همدیگر نگاه کنید.
به گزارش ایرنا، در دو هفته اخیر تنش سیاسی بین ترکیه و اروپا به خصوص با هلند و آلمان در پی ممانعت از سخنرانی وزیر امور خارجه ترکیه در آلمان و نیز صادر نشدن مجوز ورود هواپیمای وی به هلند و جلوگیری از حضور وزیر خانواده و سیاست های اجتماعی این کشور در اجتماع ترک تبارها در شهر روتردام هلند به اوج خود رسیده و مقامات دو طرف سخنان تندی علیه همدیگر به زبان می آورند.
تنش بین ترکیه و برخی کشورهای اروپایی از زمانی آغاز شد که دولت آنکارا برای حضور در اجتماع ترک تبارهای آلمان و هلند برنامه های سخنرانی انتخاباتی با حضور مقامات رسمی خود در حمایت از رای 'آری' به همه پرسی تغییرات قانون اساسی ترکیه که ۱۶ آوریل(۲۷ فروردین ماه ۹۶) قرار است برگزار شود، تدارک دیده و برنامه ریزی کرد ولی دولت آلمان و هلند از اجرای این برنامه ها جلوگیری کرد.
در پی تنش بین دولت ترکیه با هلند، آنکارا روز سه شنبه اعلام کرد که به علت بی احترامی به مقامات ترکیه و نادیده گرفتن مصونیت سیاسی آنها در هلند، کلیه روابط با هلند در سطح عالی، جلسات برنامه ریزی شده، جلسات در سطح وزرا و سطوح بالای آن و دیدارهای مقامات بلندپایه به حالت تعلیق در آمده است.
برای برگزاری همه پرسی تغییرات قانون اساسی ترکیه، موافقان و مخالفان حق برگزاری تجمعات قانونی در داخل و خارج از کشور را دارند و بر این اساس، مقامات و چهره های سیاسی موافق و مخالف با این همه پرسی در داخل و خارج از ترکیه سخنرانی در تجمعات را برنامه ریزی کرده اند.
دولت ترکیه در انتخابات همه پرسی قانون اساسی این کشور چشم امید به آرای مثبت همه اتباع ترکیه ساکن داخل و خارج از این کشور دارد.
همه پرسی اصلاح ۱۸ ماده قانون اساسی ترکیه برای گذر از نظام پارلمانی به نظام ریاستی در تاریخ ۱۶ آوریل سال جاری میلادی (۲۷ فروردین ماه) برگزار می شود و در این انتخابات افزون بر ۵۸ میلیون نفر واجد شرایط رای دادن هستند.
همچنین برای برگزاری این انتخابات، 164 هزار صندوق رای در داخل ترکیه پیش بینی شده و علاوه بر این، در 59 کشور نیز برای اخذ آرای اتباع ترکیه در خارج از کشور برنامه ریزی شده که رای گیری از آنها در 119 نمایندگی سیاسی و در 32 واحد گمرکی انجام می شود.
تبلیغات متنی
-
شمخانی با این حرکت برای آمریکا پیام جنگ فرستاد
-
ناو هواپیمابر آمریکا مدعی سرنگونی یک پهپاد ایرانی شد
-
بازیگر سریال «نونخ»: من شلیک خوردم!
-
ویستامدیا با پویانمایی و فیلم کوتاه به فجر ۴۴ آمد
-
واکنش رسمی به خبر پناهندگی یک مقام ایرانی
-
عکس توجهبرانگیز فارس از پایگاه آمریکا در امارات
-
روایت تازه رسانه آمریکایی از تنش در تنگه هرمز
-
پریناز ایزدیار صداوسیما را تحریم کرد
-
کشف ۷۰۰۰ بارنامه جعلی قاچاق سوخت در فارس
-
یک ادعا: ایران امروز تهدید به خروج از مذاکرات کرد
-
هادی چوپان از روی دوش مردم افتاد
-
حامد بهداد و بهنوش طباطبایی دعوت جشنواره را پس فرستادند
-
ماشالله کرمی آزاد شد
-
کاپیتان پرسپولیس مجریان صداوسیما را نفرین کرد
-
«پوشک بچه» روی طلا و دلار را کم کرد!
-
ناو هواپیمابر آمریکا مدعی سرنگونی یک پهپاد ایرانی شد
-
واکنش رسمی به خبر پناهندگی یک مقام ایرانی
-
عکس توجهبرانگیز فارس از پایگاه آمریکا در امارات
-
روایت تازه رسانه آمریکایی از تنش در تنگه هرمز
-
یک ادعا: ایران امروز تهدید به خروج از مذاکرات کرد
-
حامد بهداد و بهنوش طباطبایی دعوت جشنواره را پس فرستادند
-
ماشالله کرمی آزاد شد
-
کاپیتان پرسپولیس مجریان صداوسیما را نفرین کرد
-
«پوشک بچه» روی طلا و دلار را کم کرد!
-
اولین واکنش ایران به خبر «حادثه امنیتی» در تنگه هرمز
-
مکان دیدار عراقچی و ویتکاف تغییر کرد!
-
چند نکته ناگفته درباره سرنوشت ایران در روزهای پیشرو
-
قهقهه مهران مدیری در تلویزیون رو اعصاب پرویز پرستویی رفت
-
تحرکات تازه و مشکوک آبراهام لینکلن در نزدیکی ایران
-
امروز در پرسپولیس، یک ستاره درخشان متولد شد
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
استعفای وکیل شاکی پرونده «پژمان جمشیدی»
-
پدیده دنیای مداحان در شبکه سه رونمایی شد
-
ساعدینیا بازداشت و تمام اموال وی مصادره شد
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
زمان دیدار ویتکاف و عراقچی در استانبول مشخص شد
-
طراحی پوستر سفر کاریِ سعید جلیلی جلبتوجه کرد
-
نیروهای ویژه آمریکا در دیگو گارسیا مستقر شدند
-
حجت اشرفزاده همکاری با صداوسیما را متوقف کرد
-
تصاویری از آتشسوزی گسترده در غرب تهران
-
الناز شاکردوست از سینما خداحافظی کرد
-
هدف احتمالی ترامپ از «محاصره دریایی ایران» فاش شد
-
واکنش تند پدیده استقلال به برنامه شبکه افق
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
رفتارهای ترکیه و دوستانشان در کمک به تروریست ها در کشتن و جنایت وخیانت به انسانهای بی گناه برای بدست آوردن قدرت ثروت و دم از اسلام زدن باعث اسلام هراسی شده است