۵۰۱۵۷۵
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

اسکان ۳۵۱۸ مسافر نوروزی در جاده ها

رئیس سازمان امداد و نجات، از انتقال ۶۶۱ مصدوم حوادث و سوانح کشور به مراکز درمانی خبر داد.

خبرگزاری مهر: رئیس سازمان امداد و نجات، از انتقال ۶۶۱ مصدوم حوادث و سوانح کشور به مراکز درمانی خبر داد.

مرتضی سلیمی به ارائه گزارش طرح ملی امداد و نجات نوروزی پرداخت و گفت: از ٢٥ اسفند ۹۵ الی٢ فروردین ۹۶، نیروهای امداد و نجات ۱۳۷۸ ماموریت انجام داده اند.

وی با اعلام اینکه ۶۷۲ مورد ماموریت ها مربوط به حوادث ترافیکی بوده است، از امداد رسانی به ۱۰۹۰۰ نفر و همچنین نجات ۱۰۰۶ نفر خبر داد و افزود: در این مدت ۶۶۱ نفر به مراکز درمانی منتقل شده اند و ۳۶۰۰ نفر از خدمات سرپایی برخوردار شده اند.

سلیمی از انجام ۱۵۷ عملیات رهاسازی در سوانح ترافیکی خبر داد و گفت: در این عملیات ها ۲۸۵ مصدوم نجات یافتند.

وی همچنین از اسکان اضطراری ۵۶۴ نفر و اسکان ۳۵۱۸ مسافر نوروزی خبر داد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج