سونی یک خون آشام را به بازار عرضه می کند!
این روزها شرکت های سازنده تلفن همراه نظیر اپل، سامسونگ و سونی سخت در حال ارائه پتنت های محصولات جدید خود هستند. پتنت هایی که به نظر می رسد با واقعیت فاصله زیادی داشته باشند و در حد تصاویری شبیه سازی شده باقی بمانند.
وب سایت کلیک: این روزها شرکت های سازنده تلفن همراه نظیر اپل، سامسونگ و سونی سخت در حال ارائه پتنت های محصولات جدید خود هستند. پتنت هایی که به نظر می رسد با واقعیت فاصله زیادی داشته باشند و در حد تصاویری شبیه سازی شده باقی بمانند.
شرکت اپل با انتشار مقاله ای از طرح مفهومی آیفون ۸ اپل (Apple iPhone 8) پرده برداشت و طرفداران این برند را حسابی غافلگیر کرد. اما این تصاویر به همان اندازه که رویایی و جذاب بودند با واقعیت دنیای امروز نیز فاصله داشتند به خصوص افزایش عرض صفحه نمایش گوشی که بیننده را به یاد کارتون های کودک و نوجوان و تخیلات نهفته در آنها می انداخت. اما در این میان شرکت سونی با انتشار پتنت جدید خود حتی دارندگان سایر برندهای گوشی هم متعجب کرده است. البته می توان جای واژه متعجب عبارت نگران را هم جایگزین کنیم.
ایده ای که در این پتنت به کار رفته است تا اندازه ای بی سابقه است. از قرار باید منتظر محصولی باشیم که مانند یک خون آشام می تواند با قرار گرفتن در کنار دیگر محصولات هوشمند شارژ آنها به صورت بی سیم دریافت کند. این روش در اصل ترکیبی از شارژ بیسیم و اتصالات نزدیک میدانی به شمار میرود. به واقع اگر این ایده حقیقت داشته باشد شما با خرید این گوشی یک دراکولا را در جیب خود می گذارید!
این ایده تقابل شرکت های سازنده تلفن های هوشمند را وارد مرحله جدیدی می کند. چراکه اگر تا امروز شرکت ها ایده های یکدیگر را به سرقت می بردند در سال های آینده باید در انتظار سرقت شارژ و اطلاعات از گوشی های یکدیگر باشیم. چیزی که یک قدم ما را به فیلم های هالیوودی نزدیکتر می کند.
اما از نگاهی دیگر هنگامی که به این ایده نظر می کنیم محدودیت های آن بیشتر آشکار می شود. کسانی که از تکنولوژی شارژ بی سیم استفاده می کنند قطعا با محدودیت آن آشنا هستند. در این روش گوشی باید در جای خاصی قرار گیرد تا عملیات شارژ به درستی انجام شود. برد بسیار اندک هم دیگر مشکلی است که باید به جمیع محدودیت های این شیوه اضافه کنیم. با این وصف اگر ایده ذکر شده در پتنت سونی همچنان از این محدودیت ها رنج ببرد باید دو گوشی را روی هم قرار دهید و از هیچکدام استفاده نکنید تا عملیات شارژ دزدی با موفقیت انجام شود! درست است، بیش از این که مدرن باشد کمی احمقانه به نظر می رسد.
البته این تنها شروع ماجراست. چراکه هنوز پیرامون موضوع انرژی و انتقال آن صحبت نکردهایم. با توجه به واقعیات موجود اگر بخواهید با چنین روشی اقدام به شارژ دزدی کنید گوشی شما بیش از آنچه دریافت کند، انرژی و شارژ از دست می دهد و به این ترتیب این عملیات جز خالی کردن هر دو گجت سودی به همراه ندارد. در حقیقت با این نگاه این روش بیشتر شبیه خودزنی می ماند!
البته در نظر داشته باشید که طراحان این پتنت جدید قطعا بهتر از ما نسبت به مشکلات بالا آگاهی دارند و ما تنها از نقطه نظر خودمان پیرامون این فناوری صحبت کردیم. با این حال سوال اصلی ما درباره انرژی و نحوه انتقال آن همچنان بی پاسخ می ماند تا برای رسیدن به جواب به انتظار رونمایی از محصول جدید سونی بنشینیم.
تبلیغات متنی
-
زنبورها «ویروسها» را در غذا تشخیص میدهند
-
قهرمانی زودهنگام اینتر در سریآ
-
ترامپ عفو مجدد نتانیاهو را خواستار شد
-
فال روزانه دوشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۵ | فال امروز| Daily Omen
-
جنجال ستاره فرانسوی در آستانه الکلاسیکو
-
لحظه اصابت صاعقه به یک ساختمان در تبریز
-
فرود اضطراری هواپیمای حامل آقای نخستوزیر در ترکیه
-
پیام مشکوک ترامپ درباره پروژه آزادی در تنگه هرمز!
-
مثل افتادن در قعر یک چاه عمیق؛ مردم بیاینترنت ایران
-
شوک جدید تیم ملی به امیر قلعهنویی
-
ایران از عربستان قدردانی کرد
-
ادعای مسدودسازی داراییهای ایران توسط کشورهای عربی
-
سفر ترامپ به چین طبق برنامه انجام میشود
-
پایان یک گروگانگیری عجیب در سراوان بعد از ۱۲ روز
-
ویتکاف: در حال انجام گفتوگو با ایران هستیم
-
پیام مشکوک ترامپ درباره پروژه آزادی در تنگه هرمز!
-
مثل افتادن در قعر یک چاه عمیق؛ مردم بیاینترنت ایران
-
ادعای مسدودسازی داراییهای ایران توسط کشورهای عربی
-
پایان یک گروگانگیری عجیب در سراوان بعد از ۱۲ روز
-
خبرگزاری فارس: آمریکا شروط خود را تعدیل کرد
-
حمله حزبالله به خودروی حامل فرماندهان اسرائیل
-
چندین محموله سلاح وارد فرودگاه «بنگوریون» شد
-
آمریکا پاسخ طرح ۱۴ بندی ایران را داد
-
پیشنهاد دولت برای افزایش دو برابری کالابرگ
-
چند نکته درباره سخنان امام جمعه رشت علیه زنان بیحجاب
-
ادعای ترامپ: پیشنهاد جدید ایران خوب نیست
-
سلام یونایتد به لیگ قهرمانان با شکست رقیب دیرینه
-
ادعای مقام آمریکایی مبنیبر تعطیلی تاسیسات نفتی ایران
-
واکنش یاسر آسانی به پیشنهاد جدید و خبر جدایی
-
ادعای الجزیره درباره محتوای طرح پیشنهادی ایران
-
انتقاد شدید یک رسانه به اتفاقات ساحل کیش
-
خبر قرارگاه خاتمالانبیا درباره احتمال جنگ مجدد
-
فوری؛ ادعای خطرناک نتانیاهو درباره ایران
-
ماجرای خبر عجیب جدایی شارجه از امارات!
-
خبر ناامیدکننده امیرحسین ثابتی درباره اینترنت!
-
اظهارات ترامپ درباره ایران ۱۸۰درجه تغییر کرد!
-
جنگ از تنگه هرمز به سوپرمارکتها و مراکز خرید رسید
-
داستان یک بیلبورد که آینده قالیباف را پیشبینی کرد
-
حرکات عجیب ترامپ در سخنرانی دیشب سوژه شد
-
مجری فاکسنیوز سلاح جدید انتحاری ایران را معرفی کرد
-
خودروی لاکچری یک راننده اسنپ در تهران سوژه شد
-
اسامی و تصاویر ۱۴ تن از شهدای دیروز زنجان
-
تورم در ایران حتی برای فلافل هم جانشین پیدا کرد!
-
حرکت عجیب مجری، روی آنتن زنده صدا و سیما!
-
واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با رقم اضافه
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر