۵۰۷۶۱۴
۵۰۱۶
۵۰۱۶
پ

تبدیل خانه «استاد لرزاده» به «خانه معمار»

عضو شورای شهر تهران خبر داد: تبدیل خانه استاد لرزاده به خانه معمار پیشنهاد تهرانگردان بود.

خبرگزاری ایسنا: عضو شورای شهر تهران خبر داد: تبدیل خانه استاد لرزاده به خانه معمار پیشنهاد تهرانگردان بود.

احمد مسجدجامعی در گفت‌وگویی ، با اشاره به مصوبه صبح امروز جلسه ۳۳۹ شورای چهارم شهر تهران مبنی بر تبدیل خانه استاد لرزاده به خانه معمار، گفت: این تبدیل وضعیت خانه استاد لرزاده به خانه معمار از دستاوردهای تهرانگردان است.

وی با بیان اینکه در دی‌ ماه سال ۱۳۹۲ در بازدیدی که از یکی از مناطق تهران داشتیم از خانه استاد لرزاده بازدید کردیم، گفت: خانه این استاد گرانقدر که بسیاری از ساختمان‌های دوره معاصر با معماری وی ساخته شده است از گزند سودجویان ساخت و ساز در امان مانده بود و بر همین اساس پیشنهاد کردیم که این خانه به محلی برای گرد آمدن "ان.جی.او"های حوزه معماری بدل شود و بر همین اساس پیشنهاد دادیم که خانه استاد لرزاده به خانه معمار تغییر کند که خوشبختانه صبح امروز این مهم محقق شد.

وی افزود: تبدیل خانه استاد لرزاده به پاتوق هنرمندان و معماران قطعا به غنا بخشیدن به این حوزه و همچنین ارتباط هرچه بیشتر "ان.جی.او"های فعال در این حوزه می‌انجامد.کودک
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج