تجمع انگلیسیها در اعتراض به حمله موشکی آمریکا
معترضین به حمله موشکی آمریکا علیه سوریه بعد از ظهر روز جمعه ضمن تجمع در مقابل دفتر نخست وزیری انگلیس ( داونینگ استریت) در قلب لندن، حمایت دولت ۰۳۹;ترزا می۰۳۹; را از این حمله محکوم و شرم آور توصیف کردند.
خبرگزاری ایرنا: معترضین به حمله موشکی آمریکا علیه سوریه بعد از ظهر روز جمعه ضمن تجمع در مقابل دفتر نخست وزیری انگلیس ( داونینگ استریت) در قلب لندن، حمایت دولت 'ترزا می' را از این حمله محکوم و شرم آور توصیف کردند.
تجمع کنندگان در جریان این حرکت اعتراضی؛ شعارهایی همچون 'جنگ و کشتار را پایان دهید'، 'بمباران و نفرت را پایان دهید'، 'ترزا می' شرمت باد' و 'دونالد ترامپ شرمت باد' سر می دادند.
تجمع کنندگان در جریان این حرکت اعتراضی؛ شعارهایی همچون 'جنگ و کشتار را پایان دهید'، 'بمباران و نفرت را پایان دهید'، 'ترزا می' شرمت باد' و 'دونالد ترامپ شرمت باد' سر می دادند.
تجمع کنندگان همچنین پلاکاردهایی را در دست داشتند که بر روی آنها مواردی چون 'دستان از سوریه کوتاه باد'،'نه به ترامپ، نه به جنگ' و 'بمباران سوریه را متوقف کنید' نوشته شده بود.
مراد قریشی رییس کارزار مدنی 'ائتلاف توقف جنگ' در گفت وگو با ایرنا در حاشیه این تجمع گفت: ما اینجا هستیم تا حمله موشکی آمریکا در شامگاه پنجشنبه گذشته علیه سوریه را محکوم کنیم.
وی با بیان اینکه این اقدام کمکی به حل مشکل سوریه نخواهد کرد، گفت: این اقدام نظامی آمریکا پشتوانه قانونی ندارد و از سوی کنگره و سازمان ملل تصویب نشده است.
مراد قریشی اضافه کرد: این حرکت بدترین نوع واکنش به حمله شیمیایی صورت گرفته در سوریه است و تنها به ابعاد بحران در این کشور اضافه می کند.
وی افزود: حمایت نخست وزیر انگلیس از دولت دونالد ترامپ نیز شرم آور است. ترامپ نژادپرست ترین رییس جمهوری آمریکا است. او ماه گذشته میلادی مردم سوریه را از ورود به خاک آمریکا محروم کرد و حالا کشورشان را بمباران کرده است و این اقدام هیچ وجه قانونی ندارد.
ناز سلیم فعال مدنی در سخنانی در جمع تجمع کنندگان گفت: این حمله نظامی تنها تعداد تلفات را در سوریه افزایش می دهد.
وی افزود: نخست وزیر انگلیس با شتاب از اقدامات ترامپ حمایت می کند که این شرم آور است.
این فعال مدنی اضافه کرد: گزارش ها نشان می دهد که دخالت نظامی آمریکا در سوریه تلفات زیادی را به همراه داشته، تنها در ماه مارس گذشته یکهزار و ۵۰۰ غیر نظامی در عراق و سوریه در جریان حملات نظامی ائتلاف به رهبری آمریکا کشته شده اند.
'کریس ناینهام 'عضو کارزار مدنی 'ائتلاف توقف جنگ' نیز در سخنانی در جریان حرکت اعتراضی گفت: برخی ادعا می کنند که ائتلاف امریکا اوضاع را بهبود می بخشد اما این اقدامات اوضاع منطقه را متشنج می کند. حمله دیشب سبب مرگ 9 نفر شده استو ما بر این باوریم راه حل نظامی به نتیجه نمی رسد و تنها راه حل سیاسی بحران سوریه را حل می کند.
وی افزود: چرا کسی باید تصور کند که حمله نظامی ترامپ به نفع مردم سوریه بوده، او کسی است که فرمان ضد مهاجرتی علیه مردم سوریه صادر کرد. تا کی باید مردم باید جان دهند تا سیاستمداران ما درک کنند که بحران سوریه راه حل نظامی ندارد.
این فعال ضد جنگ اضافه کرد: 'ترزا می' با شتاب از ترامپ رییس جمهوری آمریکا حمایت می کند. او نقش لاپوشانی افتضاحات ترامپ را بازی می کند.'
وی گفت: 'ما اینجا هستیم تا اطمینان حاصل کنیم که دولت 'ترزا می' درک کند ما مخالف سیاست های نژادپرستانه و اسلام هراسانه هستیم و با قفل کردن خیابان های لندن اجازه تردد به ترامپ در جریان سفرش به این کشور نمی دهیم.
شمار دیگری از سخنرانان در این تجمع اعتراضی، ضمن محکوم کردن حمله موشکی آمریکا در سوریه و حمایت لندن از آن، نسبت به تشدید تنش ها میان مسکو و واشنگتن و بروز بحرانی جهانی هشدار دادند.
در جریان این تجمع جزواتی توزیع می شد که در آن از مردم خواسته شده بود تا در جریان سفر ترامپ رئیس جمهوری آمریکا به لندن دست از کار کشیده و در تظاهرات سراسری در لندن شرکت کنند.
نخستین تجاوز مستقیم آمریکا در دوره ترامپ به مواضع ارتش سوریه اوایل بامداد روز جمعه با شلیک 59 موشک به پایگاه هوایی شعیرات در استان حمص آغاز شد.
این حمله موشکی بدون مجوز شورای امنیت سازمان ملل و کنگره آمریکا و از ناوهای آمریکایی مستقر در دریای مدیترانه و به بهانه حمله شیمیایی به خان شیخون در استان ادلب انجام شده است.
این درحالی است که دولت سوریه بکارگیری هرگونه سلاح شیمیایی را رد کرده است.
ارتش سوریه در شرق استان حمص با گروه تروریستی داعش و در شمال آن با گروه تروریستی جبهه النصره مبارزه می کند.
تبلیغات متنی
-
سپاه، عبور شناور از تنگه هرمز را تکذیب کرد
-
فعال شدن پدافند هوایی امارات در پی تهدید موشکی
-
حادثه وحشتناک در فرمول یک میامی
-
هدیه عجیب در یک مراسم عروسی
-
قطر، حملات ایران در تنگه هرمز را محکوم کرد!
-
تهدید تعرفهای ترامپ بازارها را لرزاند
-
سرقت ۵۰۰ گرم طلا در یک شیرینیفروشی لو رفت
-
اولین خرید تابستانی پرسپولیس مشخص شد
-
عکس نیویورک تایمز از میدان ولیعصر تهران
-
گزارش خبرنگار صداوسیما از وضعیت تنگه هرمز در جزیره لارک
-
بازیگر سرشناس ایرلندی درگذشت
-
عبور یک کشتی حامل گاز ایرانی از محاصره آمریکا
-
نقشه عجیب زن جوان ناخنکار برای مرد پولدار تهرانی
-
اظهارات کمسابقه ماکرون درباره جنگ در منطقه
-
دردسر بزرگ قلعهنویی در آستانه جام جهانی
-
فعال شدن پدافند هوایی امارات در پی تهدید موشکی
-
قطر، حملات ایران در تنگه هرمز را محکوم کرد!
-
دردسر بزرگ قلعهنویی در آستانه جام جهانی
-
آمریکا آغاز عملیات در تنگه هرمز را اعلام کرد
-
زمان رفع محدودیت اینترنت اعلام شد
-
وزش باد شدید و احتمال طوفان گرد و خاک در تهران
-
امارات مدعی حمله ایران به نفتکش این کشور شد
-
اولین تصاویر از خدمه آزادشده کشتی توسکا
-
بلیت نیمبهای سینما دو روزه شد
-
واکنش سنتکام به خبر هدف قرار دادن ناو جنگی آمریکا
-
قیمت نفت باز هم افزایش پیدا کرد
-
رپ خوانی یک جوان در تجمعات شبانه جلب توجه کرد
-
دفاع تمامقد از حضور بیحجابها در اجتماعات شبانه
-
برگزاری اولین کنسرت در کشور بعد از ۵ ماه تعطیلی
-
پیشنهاد جالب؛ تاج قبل از جام جهانی استعفا دهد!
-
انتقاد شدید یک رسانه به اتفاقات ساحل کیش
-
فوری؛ ادعای خطرناک نتانیاهو درباره ایران
-
خبر قرارگاه خاتمالانبیا درباره احتمال جنگ مجدد
-
ماجرای خبر عجیب جدایی شارجه از امارات!
-
اظهارات ترامپ درباره ایران ۱۸۰درجه تغییر کرد!
-
حرکت عجیب مجری، روی آنتن زنده صدا و سیما!
-
اسامی و تصاویر ۱۴ تن از شهدای دیروز زنجان
-
پیام مشکوک ترامپ درباره پروژه آزادی در تنگه هرمز!
-
خودروی لاکچری یک راننده اسنپ در تهران سوژه شد
-
واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با رقم اضافه
-
اقدام خودسرانه شهرداری تهران خبرساز شد
-
آقای تاج، خسته نباشی اما کسی حرفهایت را باور نکرد!
-
ویدیوی منتشره فارس از سه اعدامی امروز در مشهد
-
عکاس مشهور کافههای تهران، خانهنشین شد!
-
آمریکا پاسخ طرح ۱۴ بندی ایران را داد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر