۵۱۳۸۲۶
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

آماده باش اورژانس در استان های سیلابی

سرپرست اورژانس کشور از آماده باش پایگاه های اورژانس و بیمارستان ها برای ارائه خدمات درمانی به مصدومان سیلاب استانهای شمال غرب کشور خبر داد.

خبرگزاری مهر: دکتر پیرحسین کولیوند با اشاره به آماده باش تمامی پایگاه های اورژانس و بیمارستان ها برای ارایه خدمات درمانی به مصدومان سیلاب استان های شمال غرب، گفت: چند اکیپ بهداشت محیط، بهداشت روان و بهداشت آب به منطقه اعزام شده اند و در چند روستای سیل زده در حال فعالیت هستند.

وی اظهار داشت: کل مصدومین سیل استانهای شمال غرب کشور تا کنون ۱۲ نفر است که ۱۰ نفر مربوط به عجب شیر و ۲ نفر از اسکو بودند که ۵ مصدوم در بیمارستان های تبریز بستری و بقیه مصدومان درمان سرپایی شده اند.

کولیوند با تاکید بر اینکه جستجوی اجساد و مفقودین همچنان ادامه دارد، افزود: تا کنون ۳۲ جسد پیدا شده و با توجه به افزایش مفقودین، احتمال افزایش آمار فوتی ها وجود دارد و هنوز تعداد ۸ نفر همچنان مفقود هستند.

سرپرست اورژانس کشور گفت: در حال حاضر تمامی پایگاه های اورژانس و بیمارستان ها در حالت آماده باش هستند
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج