۵۲۱۶۷۰
۵۰۱۵
۵۰۱۵
پ

با مقاومت بالاتر از فولاد؛

خانه های مریخ آجری می شوند

تحقیقات جدید نشان می دهد نخستین انسان های ساکن مریخ می توانند در خانه آجری زندگی کنند که از خاک سیاره ساخته شده است.

خبرگزاری مهر: تحقیقات جدید نشان می دهد نخستین انسان های ساکن مریخ می توانند در خانه آجری زندگی کنند که از خاک سیاره ساخته شده است.
خانه های مریخ آجری می شوند
به نقل از دیلی میل، جالب آنکه برای ساخت آجرها و خانه مریخی نیازی به کوره یا مواد دیگری نیست.

این آجرها از تحت فشار قرار گرفتن خاک سیاره به وجود می آیند.

تکنیک ساخت آجر مریخی توسط محققان دانشگاه کالیفرنیا ایجاد شده است. محققان در آزمایش ها از خاکی استفاده کردند که ترکیبات آن شباهت زیادی به خاک مریخ داشت. آنها توانستند در دمای بالا این آجر را بسازند. آجر ساخته شده شبیه سنگ است و مقاومت آن از فولاد تقویت شده با سیمان هم بیشتر است.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج