۵۲۲۲۸
۱ نظر
۵۰۰۲
۱ نظر
۵۰۰۲
پ

تماشای تلویزیون در سوریه حکم شلاق دارد

گروه تروریستی موسوم به جبهه النصره با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد کسانیکه شبکه های تلویزیون سوریه را مشاهده کنند به ۲۰۰ ضربه شلاق محکوم می شوند.

قدس آنلاین: گروه تروریستی موسوم به جبهه النصره با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد کسانیکه شبکه های تلویزیون سوریه را مشاهده کنند به ۲۰۰ ضربه شلاق محکوم می شوند.

رسانه های سوری با انتشار این خبر اعلام کردند فتوای جدید در منطقه الشعار شهر حلب که در کنترل گروه های مسلح تکفیری به رهبری جبهه النصره است توزیع شده است.

بر اساس این فتوا مشاهده شبکه های تلویزیونی سوریه، برنامه های سرگرمی و آواز و مسابقات ورزشی از این شبکه ها جرم است.

پیش از این نیز جبهه وهابی النصره با صدور فتوایی رانندگی زنان در شهر حلب را ممنوع اعلام کرده بودند.



Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • majid

    چقدر مفت خورن اینا مرگ بر سلفی وهابی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج