۵۳۱۰۹
۱ نظر
۵۰۰۰
۱ نظر
۵۰۰۰
پ

نظرسنجی درباره میزان مشارکت در انتخابات

یافته های نظرسنجی انجام شده توسط یک مرکز معتبر افکار سنجی پس از اعلام نظر شورای نگهبان درباره نامزدها، بیانگر آن است که ۶۹.۸ درصد مردم در انتخابات شرکت کرده و اکثر هواداران نامزدهای احراز صلاحیت نشده نیز به کاندیداهای تایید شده نزدیک به آنها رای خواهند داد.

خبرگزاری فارس: یافته های نظرسنجی انجام شده توسط یک مرکز معتبر افکار سنجی پس از اعلام نظر شورای نگهبان درباره نامزدها، بیانگر آن است که ۶۹.۸ درصد مردم در انتخابات شرکت کرده و اکثر هواداران نامزدهای احراز صلاحیت نشده نیز به کاندیداهای تایید شده نزدیک به آنها رای خواهند داد.

یکی از مراکز معتبر افکار سنجی کشور، امروز نتایح تحقیق خود درباره انتخابات ریاست جمهوری را منتشر کرد.

نمونه های این تحقیق شامل ۱۴ هزار و ۸۰۰ نفر(شامل ۵۲ درصد مرد و ۴۸ درصد زن) از کلیه مراکز استان ها و ۱۰۲ شهر می باشند.

داده های این نظر سنجی روز گذشته(۴ خرداد) در سطح کشور گردآوری شده است و برخی نتایج آن عبارت است از:

۱- در این نظرسنجی ۶۹.۸درصد پاسخگویان اعلام کرده اند که در انتخابات ریاست جمهوری ۲۴ خرداد شرکت می کنند.

۲- بر اساس این نظرسنجی، بیشترین اقبال مردم به کاندیداهای اصولگرا می باشد.

۳- در این نظرسنجی درباره رفتارهای احتمالی هواداران آقایان هاشمی رفسنجانی و مشایی از پاسخگویان سئوال شده است که نتایج نشان می دهد بیشترین نسبت پاسخگویان اعلام کرده اند که آنها در انتخابات شرکت کرده و به نزدیک ترین کاندیدا نسبت به مواضع نامبردگان رای خواهند داد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • رها

    منم حیف.....

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج