۵۳۵۱۲۰
۱ نظر
۵۰۰۷
۱ نظر
۵۰۰۷
پ

سوسیس گیاهی حاوی گردو تولید شد

مخترعان ایرانی در صدد آمدند تا سوسیس و کالباس را با مواد اولیه ای تولید کنند که سالم بوده و بدون نگرانی همه سنین می توانند از آن مصرف کنند. این سوسیس و کالباس با میزان گوشت و چربی کمتر و با استفاده از خمیر کنجد و گردو به تولید رسیده است.

خبرگزاری مهر - میترا سعیدی کیا: دو مخترع ایرانی موفق به تولید سوسیس گیاهی شدند که حاوی گردو بوده و مضرات سوسیس و کالباس های بازار را ندارد.

سوسیس یکی از محصولات گوشتی فراوری شده است که توسط کلیه فرهنگ های مختلف در دنیا پذیرفته شده است. سوسیس ها به دلیل تنوع در انواع و طعم های مختلف که متناسب با همه سلیقه هاست، همچنین انعطاف پذیر بودن پروسه تولید و قیمت قابل رقابت با سایر محصولات گوشتی، مواد اولیه ارزان از طرفداری های زیادی برخوردار است.
سوسیس گیاهی حاوی گردو تولید شد

از سوی دیگر به دلیل زمان کوتاه آماده سازی که موجب صرفه جویی در وقت مصرف کننده می شود از محبوبیت بالایی در بین مصرف کنندگان برخوردار است. در سال های اخیر تغییرات اساسی در آگاهی ها و عادات تغذیه ای مصرف کنندگان روی داده است. همانطور که مصرف کنندگان بیشتر به سلامتی توجه می کنند توجه تولید کنندگان نیز به سمت تولید مواد غذایی با چربی، نمک، کلسترول و محتوای کالری کمتر متمرکز شده است.

محصولات سوسیس و کالباس از جمله ترکیبات غذایی هستند که به میزان زیادی در غذاهای فوری و آماده مصرف که به شدت نسل جوان و نوجوان را به خود جلب کرده است استفاده می شود و متاسفانه شامل ترکیبات غذایی ارزشمندی نبوده و علاوه بر اینها دارای میزان چربی اشباع بالایی است که موجب ابتلا افراد در سنین پایین به دیابت و بیماری های قلب و عروقی می شود.

استراتژی های ممکن در گسترش تولید محصولات گوشتی مورد بررسی قرار گرفته اند و یکی از مهم ترین این استراتژی ها تهیه فرمولاسیونی برای غذاست که میزان ترکیبات ناسالم و مضر برای انسان از جمله چربی و بافت های پرچرب را کاهش داده و آنها را با ترکیبات سالم و ایمن که می توانند از ابتلا به بیماریها جلوگیری کرده جایگزین کنند.

در همین راستا مخترعان ایرانی در صدد آمدند تا سوسیس و کالباس را با مواد اولیه ای تولید کنند که سالم بوده و بدون نگرانی همه سنین می توانند از آن مصرف کنند. این سوسیس و کالباس با میزان گوشت و چربی کمتر و با استفاده از خمیر کنجد و گردو به تولید رسیده است.

همچنین در این سوسیس و کالباس از آرد لپه هندی و آرد ذرت استفاده شده که می تواند یک محصول گوشتی جدید با ارزش غذایی بالاتر و سالم تر نسبت به محصولات رایج در بازار مصرف ر ا ارائه کند.

در این محصول جدید بهبود ویژگی های بافت پایداری، حفظ آب و چربی در امولسیون گوشتی، بهبود پروفیل اسیدهای چرب و اسید امینه، همچنین کاهش درصد گوشت و چربی در مواد اولیه این سوسیس و کالباس به کار گرفته شده است.

استفاده از این مواد می تواند در کاهش قیمت تمام شده سوسیس و کالباس تاثیر گذار باشد. فرآیند تولید سوسیس و کالباس با مواد اولیه سالم توسط مریم طهماسبی و زهرا امام جمعه ثبت اختراع شده است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • ایرانی

      اصلا به درد نمیخوره
      بیخود تبلیغ نکنید
      سوسیس و کالباس فقط با گوشت معنی پیدا می کنه
      این گیاهی ها ضررهای سنگینی داره که بعدا گندش درمیاد

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج