واکنش حافظی به پاسخ مترو درباره استخدام ها
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با بیان اینکه پاسخ های مدیریت وقت شرکت مترو به سازمان بازرسی برای دلیل جذب نیروی مازاد آن هم بدون برگزاری آزمون یا مصاحبه علمی، قانع کننده نبوده، گفت: نمیگوییم استخدام نکنید، میگوییم چرا استخدام شما بدون آزمون یا مصاحبه علمی بوده و نیروهای غیرکیفی جذب کرده اید، مغلطه نکنید و اصل موضوع را زیر سوال نبرید.
خبرآنلاین: رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با بیان اینکه پاسخ های مدیریت وقت شرکت مترو به سازمان بازرسی برای دلیل جذب نیروی مازاد آن هم بدون برگزاری آزمون یا مصاحبه علمی، قانع کننده نبوده، گفت: نمیگوییم استخدام نکنید، میگوییم چرا استخدام شما بدون آزمون یا مصاحبه علمی بوده و نیروهای غیرکیفی جذب کرده اید، مغلطه نکنید و اصل موضوع را زیر سوال نبرید.
رحمت اله حافظی پس از ارائه گزارش معاون شهردار درباره وضعیت استخدامی در شهرداری تهران با بیان اینکه درخواست دارم آدرس غلط به مردم ندهید، گفت: مطالب ارائه شده درباره استخدام ها در شهرداری تهران با استناد به گزارش سازمان بازرسی کل کشور است، این سازمان یک نهاد رسمی و قانونی است. مگر اینکه سازمان بازرسی اعلام کند گزارش من اشتباه بوده است و ببخشید که قطعا چنین چیزی نیست.
وی ادامه داد: این گزارش خرداد ۹۳ تهیه شده است و بازرسی کل کشور می گوید طی سالهای ۹۰ تا ۹۲ تعداد ۴۲۰۰ نفر به کارکنان شرکت مترو اضافه شده، از این تعداد ۳ هزار نفر شاغل بوده اند که تغییر وضعیت پیدا کردند و استخدام شدند و هزار و ۲۰۰ نفر نیز استخدام جدید هستند. آمار کارکنان حوزه مدیر عامل از ۷۳۶ نفر به دو هزار و ۵۵ نفر رسیده است. گزارش بازرسی می گوید از آقای قلی ها مدیرعامل وقت شرکت بهره برداری مترو سوال کردیم و پاسخ ایشان قانع کننده نيست. در این گزارش ۹۰ صفحه ای تکه به تکه طرح سوال صورت گرفته و پس از درج پاسخ مسئولین مربوطه، قید شده که پاسخ ها قانع کننده نیست.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با اشاره به اینکه آماری که شهرداری ارائه می کند نیاز به راستی آزمایی داشته و در حال حاضر این آمار را قبول ندارم، گفت: اینکه شهرداری می گوید در سال ۸۴ که این مدیریت آنان شروع شده، ۵۴هزار نفر نیرو داشته اند و امروز به ۵۵ هزار نفر رسیده است نیاز به راستی آزمایی دارد. گزارش بازرسی در جایی میگوید در پیوست بودجه سال ۹۲ که توسط مدیر کل مجامع شهرداری ابلاغ شده است کارکنان مترو در سال ۹۰، پنج هزار و ۴۲۸ نفر و در سال ۹۱ و ۹۲ هفت هزار و ۵۳۱ نفر اعلام شده که با تعداد کارکنان اعلامی توسط معاونت منابع انسانی طی سال ۹۱ و ۹۲ به ترتیب، هشت هزار و ۸۸۶ نفر و نه هزار و ۳۹۰ نفر اختلاف دارد.
حافظی با بیان اینکه بین آمار نیروی انسانی اعلام شده توسط شهرداری با گزارش سازمان بازرسی، اختلاف وجود دارد، گفت: آقایان، منکر نشوید، صفحه ۷ گزارش می گوید در بررسی ها مشخص شد بیش از ۴۰۰ نفر از کارکنان جذب شده طی سالهای ۹۰ تا ۹۲ بالای ۴۰ سال سن دارند، به طوری که مدرک تحصیلی ۵۰ درصد از آنان زیر دیپلم بوده است و تنها ۷ درصد آنان مدرک فوق دیپلم و لیسانس دارند که بیش از نیمی از افراد دارای مدرک فوق دیپلم و لیسانس، در امور غیر مرتبط با مدرک تحصیلیشان به کار گمارده شده اند، همچنین بیش از ۳۰ درصد افراد مورد بررسی دارای مدرک پنجم ابتدایی یا بیسواد هستند. دلایل استخدام این افراد برخلاف موارد مندرج در آیین نامه استخدامی، از مدیرعامل وقت شرکت بهره برداری مترو سوال شده و پاسخ ایشان قانع کننده نبوده است.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر در پاسخ به اعتراض معاون منابع انسانی شهردار گفت: این گزارش سازمان بازرسی است و اگر اعتراض دارید به سازمان بازرسی اعلام کنید.
وی با اشاره به آمار ارائه شده توسط معاون شهردار در باره افزایش تعداد واگنها تاکید کرد: گفتند تعداد واگن ها از ۳۷۲ به ۱۳۲۹ رسیده است، چرا نمی گوئید که در برنامه پنج ساله به شما چقدر تکلیف شده است؟ بگویید که باید ۱۹۰۰ واگن می داشتیم و ۶۰۰ واگن از برنامه عقب هستیم. راجع به نبود بودجه برای خرید واگن هم باید اشاره کنم آنقدر هزینه های غیر ضرور داشته اید و دارید که می توانستید با جلوگیری از این هزینه ها کارهای دیگری هم برای مردم انجام دهید که انجام ندادید.
حافظی ادامه داد: ما هم می گويیم راهبر مترو می خواهیم، ما هم میگويیم ایمنی مسافران مترو باید به نحو مطلوب تامین شود، ما نمیگويیم چرا استخدام کردهاید بلکه میگويیم چرا استخدام شما بدون آزمون و بدون مصاحبه علمی بوده و نیروهای غیرکیفی جذب کرده اید. لطفا مغلطه نکنید و اصل موضوع را زیر سوال نبرید با این وجود اگر دوستان اصرار دارند که خطائی رخ نداده، درخواست دارم کمیته ای برای راستی آزمایی گزارش آقایان تعیین شود
تبلیغات متنی
-
ماجرای ژینا و شادمهر سر از سینمای ایران درآورد!
-
نیم میلیون دلار ناقابل، هزینه پرواز تیم ملی به آمریکا!
-
درد دلِ آقا مهران درباره صاحبخانهاش داغ خیلیها را تازه کرد
-
بُردی که یخ روابط دو کشور را آب نکرد!
-
خواهر زنِ نوید محمدزاده بازیگر شد
-
حمله مسلحانه به خادمان امنیت در سراوان
-
هشدار مقام ایران به کشورهای منطقه: بعدا گلایه نکنند
-
ترامپ خبر العربیه را توامان هم تایید و هم تکذیب کرد
-
فلج شدن زن تهرانی در مواجهه با خیانت شوهر
-
لفاظی ترامپ: مردم ایران خشمگین هستند و شرایط آنها بد است
-
«وان پیس» و چالش تبدیل یک انیمه عظیم به لایو اکشن
-
زمان دور جدید مذاکره میان ایران و آمریکا مشخص شد
-
حکم پرونده شهرک اکباتان صادر شد
-
پرویز خرسند درگذشت
-
بقایی: مردم نسبت به قبل امیدوارتر شدهاند
-
حمله مسلحانه به خادمان امنیت در سراوان
-
ترامپ خبر العربیه را توامان هم تایید و هم تکذیب کرد
-
لفاظی ترامپ: مردم ایران خشمگین هستند و شرایط آنها بد است
-
زمان دور جدید مذاکره میان ایران و آمریکا مشخص شد
-
حکم پرونده شهرک اکباتان صادر شد
-
وزیر خارجه عربستان از ترامپ درباره ایران تشکر کرد
-
باران و وزش باد در تهران تا این تاریخ ادامه دارد
-
ترامپ: ما تقریبا ایران را تصرف کردیم
-
قالیباف برشی از کتاب ونس را توییت کرد
-
افشاگری رویترز از مفاد توافق آمریکا و عربستان
-
روایت خبرگزاری فارس از دستگیری رشید مظاهری
-
انعطاف محدود آمریکا در مذاکرات با ایران
-
عربستان برای عراق پیام تهدیدآمیز فرستاد
-
گوشت دو میلیونی، مردم را به آغوش سویا هل داد
-
تماس دراماتیک ترامپ و نتانیاهو درباره ایران
-
گزارش تصویری پرحرفوحدیث ایرنا ادیت شد
-
سنای آمریکا قطعنامه پایان جنگ ایران را تصویب کرد
-
چرخش معنادار چین علیه اقدام جنگی ایران
-
ترامپ تاریخ حمله به ایران را مشخص کرد
-
یک سریال ایرانی در حد غافلگیرکنندهای جذاب شده است
-
زمان و مدت حمله احتمالی آمریکا به ایران مشخص شد
-
تنها تصاویر منتشرشده از پگاه آهنگرانی در کن
-
سه فرضیه پررنگ درباره تعویق حمله آمریکا به ایران
-
حکم شلاق برای پژمان جمشیدی صادر شد؟!
-
پشتپرده آن شایعه عجیب و آمریکایی درباره احمدینژاد
-
ادعای نیویورکتایمز درباره طرح آمریکا برای رهبری ایران
-
واکنش خواهر پژمان به خبر حکم شلاق برای برادرش
-
زیرنویس فوری شبکه خبر بعد از تصمیم امشب ترامپ
-
لفظ باورنکردنی یک رسانه برای اشکان خطیبی
-
خودکشی یک جنگزده در هتل لاله بحثبرانگیز شد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
این استخدامها به معنای جمع کردن رای بود. دو سه روز قبل از رای گیری 3700 نفر از قرار دادی به رسمی رسبدن
جناب دکتر تقاضا داریم همچنان پیگیر باشید