۵۵۵۱۵
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

فیلم: هجدهمین روز اعتراضات در ترکیه

معترضان در هجدهمین روز اعتراضات خود علیه دولت رجب طیب اردوغان، جاده آنکارا-استانبول را مسدود کردند.

خبرگزاری فارس: معترضان در هجدهمین روز اعتراضات خود علیه دولت رجب طیب اردوغان، جاده آنکارا-استانبول را مسدود کردند.

بشب گذشته نیز شهرهای ترکیه از جمله آنکارا و استانبول شاهد درگیری بین پلیس ضد شورش با معترضان بود.

بیرون راندن معترضان از پارک گیزی و میدان تقسیم توسط پلیس باعث شده تا اعتراضات در مناطق مختلف پراکنده شود که منطقه عثمان بیک یکی از اصلی ترین مراکز درگیری بود.

پلیس مانند روال گذشته از گاز اشک‌آور و آب فشار قوی برای مقابله با معترضان استفاده کرد.

پایتخت ترکیه نیز دیشب شاهد اعتراضات مردمی بود و مردم جاده استانبول به آنکارا را مسدود کردند.

این هجدهمین روز از اعتراضات در ترکیه است که از اعتراض به تخریب یک پارک به بزرگترین اعتراضات مردمی در دوران نخست وزیری رجب طیب اردوغان شد.

نخست‌وزیر ترکیه مدعی شده که دولتش اسنادی دارد که بیانگر این حقیقت است که طرح‌های خارجی در پشت پرده اعتراض‌های مردمی ترکیه است.


محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج