۵۶۶۲۹۲
۳ نظر
۵۰۰۵
۳ نظر
۵۰۰۵
پ

«آتنا»، قربانی آسیب های روانی شد

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه به ماجرای آتنا کودک هفت ساله که قربانی آسیب‌های روانی شد اشاره کرد و گفت: مدیران مهدهای کودک می‌توانند در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی با ارائه راهکارها و ایده‌های جدید به بهزیستی کمک کنند و بهزیستی نیز از طرح و ایده‌های جدید حمایت می‌کند.

خبرگزاری ایسنا: مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه به ماجرای آتنا کودک هفت ساله که قربانی آسیب‌های روانی شد اشاره کرد و گفت: مدیران مهدهای کودک می‌توانند در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی با ارائه راهکارها و ایده‌های جدید به بهزیستی کمک کنند و بهزیستی نیز از طرح و ایده‌های جدید حمایت می‌کند.

امید قادری در مراسم اولین دوره آموزشی قرآن و عترت با رویکرد آموزش مفاهیم قرآنی، ویژه ۱۲۰ نفر از مدیران و مربیان مهدهای کودک کرمانشاه که در محل مجتمع فرهنگی آموزشی بهزیستی کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به گسترش فضای مجازی در جامعه، اهمیت آموزش‌ها و تعلیم و تربیت خصوصا در مهدهای کودک دوچندان است. وقوع اینچنین حوادثی امنیت روانی اجتماع را به خطر می‌اندازد و در کنار آن نیز امنیت سیاسی جامعه هم تهدید می‌شود.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه تاکید کرد: بیشتر آموزه‌های قرآنی نیز بر مبنای پیشگیری و مداخله‌ای است که هدف آن کمال انسان است و باید برای پیشگیری از وقایع این چنین حوادثی به آموزش‌های قرآن اهتمام ویژه‌ای شود.

قادری با بیان اینکه نهادهای فرهنگی نقش مهمی در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دارند، گفت: دولت نیز در این زمینه اهتمام ویژه‌ای دارد. اگر افراد نسبت به آسیب‌های اجتماعی مسئولیت‌پذیر باشند یقینا می‌توان از وقوع آنها جلوگیری کرد و عمل به آموزه‌های قرآن در این بین می‌توان نقش مهمی ایفا کند.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه تاکید کرد: وظیفه پرورش استعدادها و هدایت فکری فرهنگی نونهالان زیر ۶ سال برعهده مهدهای کودک است و مدیران و مربیان نقش ویژه‌ای دارند.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    چرا دولت تدبیر این قتل را به دولت قبل ربط نمیده واقعا تعجب کردم

  • بدون نام

    مهدهای کودک و مقطع ابتدایی باید دولتی باشد زیرا در این مقاطع ، اکنون اکثر کسانی که دست اندر کارند از کمترین آموزش های روان شناختی بی بهره اند در حقیقت ، کودکان ایرانی به امید خدا رها شده اند اگر این مقاطع ، دولتی شوند مشکلات فرهنگی جامعه ، کم تر خواهد شد مثلا در مهد کودکی ، قرآن یاد می دهند اما مربیان اصلا با شیوه های تربیتی آشنایی ندارند دولت بدون سرمایه گذاری می خواهد تربیت و تقوا درو کند که بی مایه فطر است....دولت بدون دردست گرفتن مقطع پیش دبستانی و دبستان ها هرگز در جامعه نخواهد توانست معنویت و فضای اعتقادی ایجاد کند.....

  • بدون نام

    باز بگید 2030 بده .. مثل دوش حمام که یک رمان مشکل شرعی داشت و باید توی خزینه میرفتند

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج