زنگنه: یا قانون را عوض کنید، یا وزیر را
وزیر نفت گفت:«قراردادهای تجاری در دنیا عموما منتشر نمی شوند؛ ضمن اینکه مجلس در سال ۹۰ تصویب کرد که متن قراردادها منتشر نشود. الان دو راه پیش روست؛ یا قانون را عوض کنید یا وزیر را ».
پایگاه خبری انتخاب: وزیر نفت گفت:«قراردادهای تجاری در دنیا عموما منتشر نمی شوند؛ ضمن اینکه مجلس در سال ۹۰ تصویب کرد که متن قراردادها منتشر نشود. الان دو راه پیش روست؛ یا قانون را عوض کنید یا وزیر را ».
وزیر نفت با حضور در گفت و گوی ویژه خبری شبکه دو سیما، در خصوص قرارداد اخیر توتال گفت:« قرارداد توتال یک نوع سرمایهگذاری خارجی است که دو میلیارد فوت مکعب گاز غنی را در روز تولید می کند.برای رسیدن به این هدف در مرحله اول ۲.۵ میلیارد دلار سرمایهگذاری نیاز است که در بازه زمانی سه سال و نیم باید به تولید اولیه برسد.»
وی افزود:« با توجه به اینکه فازهای پارس جنوبی کم کم شروع به افت تولید می کنند،لازم است که فشار را سر چاهها نگه داریم که بتوانیم تولید را به خشکی برسانیم ، برای این که فشار را سر چاه نگه داریم، یک سازه در دریا ساخته می شود که بیست هزار تن وزن دارد. این بیست هزار تن یک سرمایه گذاری جدی می خواهد که الان برای این فاز در حال انجام است؛ما نه تنها برای این فاز احتیاج به این سازه داریم بلکه برای باقی فازها هم باید صاحب این تکنولوژی شویم تا از افت تولید جلوگیری کنیم.»
زنگنه اظهار کرد:«این قرارداد اولین قراردادی است که در قالب الگوی جدید قراردادهای نفتی اجرا می شود،صدا و سیما هم بارها درباره قراردادهای جدید بحث کرده -البته فقط انتقاد بوده- به هرحال ما بعد از یکسال به یک اجماع ملی رسیدیم، مصوباتی به قراردادها اضافه شد و نهایتا مورد تایید مجلس قرار گرفت و عملا قانون شد.»
وزیر نفت عنوان کرد:«به دنبال آن، متن قرارداد توتال را نوشتیم.قرارداد با توتال در ۱۲تیر منعقد شد. عمده کاری که توتال در ایران انجام می دهد،فعالیت نرم افزاری است، نه چاه حفر می کند، نه لوله می سازد . توتال فقط مدیریت مهندسی و تامین مالی انجام می دهد و مابقی را شرکت ایرانی انجام می دهد.البته یک شریک چینی همکار توتال هم است.»
وی ابا اشاره به اینکه ما اجازه قانونی داشتیم که با ترک تشریفات عمل کنیم،یادآور شد:« بر این اساس هم، این قرارداد با ترک تشریفات انجام شد. شرکت های خارجی بین المللی جز توتال به طور جدی دنبال این کار نبودند، برای همین هم با یک شرکت نمیشد مناقصه برگزار کرد. اما اینکه چرا ایرانی ها در این طرح شرکت نداشتند؟ به این دلیل که طبق برنامه ششم توسعه صنعت نفت نیاز به جذب ۲۰۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری دارد که باید ۱۳۰ میلیارد دلار آن از خارج کشور تامین شود، اگر قرار است شرکتهای ایرانی وارد شوند این پول چطور تامین می شود؟»
زنگنه با اشاره به اهمیت سرعت کار در کشور گفت:« بحث دیگر سرعت انجام کار است که برای ما مهم است. هر سالی که طرح های توسعه ای به تعویث بیفتد،ضرر می کنیم.»
وی با اشاره به اینکه یکی از انتقادهایی که به این قرارداد این است که چرا قرارداد را منتشر نمی کنید،خاطرنشان کرد:«قراردادهای تجاری در دنیا عموما منتشر نمی شوند، ضمن اینکه مجلس در سال ۹۰ تصویب کرد که متن قراردادها منتشر نشود. الان دو راه پیش روست؛ یا قانون را عوض کنید یا وزیر را »
زنگنه در ادامه با تاکید بر اینکه اولویت وزارت نفت توليد نفت از لايه نفتي پارس جنوبي،افزایش برداشت از میادین يادآوران و آذر است، گفت:«هفته آينده خط ٤٢ اينچ ساري به شبكه سراسري متصل مي شود و زمستان امسال مشكل كمبود گاز نخواهيم داشت.»
تبلیغات متنی
-
پهپاد ایرانی به نزدیکترین فاصله به ناو لینکلن رسید
-
چرا حمله به ایران برای ترامپ دشوار است؟
-
راهنمای کامل خرید جوراب
-
واکنش ترامپ به حضورش در جزیره اپستین
-
خانهای که چشم یک ایران را اشکی کرد
-
صادرات نظامی روسیه از مرز ۱۵ میلیارد دلار عبور کرد
-
وام مسکن برای این افراد ۵۰۰ میلیون شد
-
هدف احتمالی ترامپ از «محاصره دریایی ایران» فاش شد
-
جشن غیرمعمول یک خانواده اهل ترکیه در کعبه
-
کودتای رونالدو ۳۰ میلیون دلار به عربستان ضرر زد
-
پدیده دنیای مداحان در شبکه سه رونمایی شد
-
حمله بازیکن پیشین پرسپولیس به مجری شبکه افق
-
زعفران کیلویی ۲۰۰ میلیون تومان را رد کرد!
-
ایده عجیب یک مسجد برای جذب نمازگزاران خبرساز شد
-
خانه ۱۰ متری زهرا خانم بعد طلاق دیدن دارد
-
پهپاد ایرانی به نزدیکترین فاصله به ناو لینکلن رسید
-
چرا حمله به ایران برای ترامپ دشوار است؟
-
هدف احتمالی ترامپ از «محاصره دریایی ایران» فاش شد
-
عراقچی: ۱۸ تا ۲۰ دی ربطی به اعتراضات نداشت
-
موقعیت احتمالی ناو آبراهام لینکلن روی نقشه مشخص شد
-
گبرلو، حساب پناهی را از فرخنژاد و کرمی جدا کرد
-
پزشکیان دستور آغاز مذاکرات با آمریکا را صادر کرد
-
کاهش هزار تومانی نرخ دلار در بازار امروز
-
ایران تمام سفرای عضو اتحادیه اروپا را احضار کرد
-
بابک زنجانی کارزار مبارزه با فساد راه انداخت!
-
محدودیتهای ترافیکی آخر هفته اعلام شد
-
هزینه زندگی در ایران، عربستان و امارات یکسان شد!
-
صداوسیما، اهداف ایران در جنگ احتمالی را لو داد
-
خبر واریز کالابرگ ماه رمضان تکذیب شد
-
لودگی دو مجری شبکه سه روی آنتن زنده خبرساز شد
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
یک افغانستانی صاحب جایزه بدترین خانه سال جهان شد!
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
خبر فوری علی لاریجانی در رابطه با آمریکا
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
رابعه اسکویی از مردم عذرخواهی کرد
-
بازیگران در جشنواره فجر مشکیپوش شدند
-
ادامه اعزام نیرو و تجهیزات نظامی آمریکا به منطقه
-
حضور بازیگر پرحاشیه در جشنواره فجر به چشم آمد
-
اندونگ نه؛ بمب پرسپولیس یک استقلالی دیگر است
-
خبر مهم؛ آمریکا در حال تخلیه پایگاه العدید قطر
-
مشتری جدید سوخو ۵۷ مشخص شد
-
تکذیب شایعه حمله پهپادی به ساختمان نیروی دریایی سپاه
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
باور کنید تا صبح توی گوش اینها بخوانید فایده نداره لطفا خودتان را خسته نکنید
یه عده نونشون تو این مسائله . اصلا به پیشرفت کشور فکر نمیکنن . آقای زنگنه لطفا خودتون رو خسته نکنید . نرود میخ آهنین در سنگ
جناب وزیر خودتان را ناراحت نکنید اینان با آقای روحانی مشگل دارند .بقیه اش بهانه است.
هم قانون رو عوض کنید هم وزیر رو
اگه ریگی به کفشت نیست قرارداد منتشر کن چرا میترسی
پاسخ ها
داداش حداقل ی بار متن رو بخون بعد نظر بده!!
یه نفرم میخواد برای این مملکت کار کنه و درامد زایی کنه رو نمیذارن ؟؟؟
شمای که الان به قراردادهای نفتی گیر میدید اون موقع که دکل نفت ناپدید شد و کشتی کشتی نفت تقسیم میکردن و میبردن کجا بودید ؟؟؟؟!!!!
ممنون . دستتون درد نکنه.
اینها که نق میزنن مشکلشون اینه که میگن چرا به ما ندادین تا پول نفت را مثل سابق بخوریم و به کسی جواب هم پس ندیم.