ردپای یک زن در تیراندازی مرگبار مشهد
تیراندازی مرگبار مشهد با اسلحه وینچستر به خاطر اختلافاتی بوده که بر سر ارتباط با یک زن رخ داده است.
روزنامه خراسان نوشت: تیراندازی مرگبار مشهد با اسلحه وینچستر به خاطر اختلافاتی بوده که بر سر ارتباط با یک زن رخ داده است.
ماجرای این جنایت هولناک شب یکشنبه گذشته از آن جا آغاز شد که سرنشینان یک دستگاه پراید سفیدرنگ در چهارراه امامیه مشهد در حال پیاده شدن از خودرو بودند که پراید دیگری در همان محل توقف کرد. در همین هنگام ناگهان صدای شلیک گلوله ای ساچمه ای از سلاح وینچستر، آرامش منطقه را به هم ریخت. جوانی که وینچستر را در دست می فشرد به سوی راننده ۳۴ ساله پراید سفیدرنگ شلیک کرد و تعداد زیادی گلوله روی سر و صورت و قفسه سینه راننده جوان نشست. دو سرنشین دیگر پراید که از خودرو پیاده شده و با دیدن مهاجمان پا به فرار گذاشته بودند، دوباره به صحنه حادثه بازگشتند.
با گزارش این حادثه به مراکز امدادی، بلافاصله نیروهای انتظامی و اورژانس وارد عمل شدند و در حالی که ۳ مهاجم ناشناس از محل گریخته بودند، پیکر راننده ۳۴ ساله به یکی از مراکز درمانی در منطقه قاسم آباد انتقال یافت اما او به دلیل شدت خونریزی و اصابت گلوله های متعدد ساچمه ای، جان خود را از دست داد.
دقایقی بعد، ماجرای این جنایت هولناک که به شیوه گانگسترهای غربی انجام شده بود توسط ماموران انتظامی به قاضی ویژه قتل عمد مشهد گزارش شد. عقربه های ساعت حدود ۲۲ شب را نشان می داد که قاضی «کاظم میرزایی» به همراه کارآگاهان اداره جنایی و عوامل بررسی صحنه جرم، عازم مرکز درمانی شدند.
بررسی های مقدماتی حاکی از آن بود که مقتول «ح-س» نام دارد و به دلیل اصابت گلوله به نواحی سر و صورت و قفسه سینه جان باخته است. این گونه بود که تحقیقات شبانه مقام قضایی و کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی به چهارراه امامیه مشهد کشیده شد. یکی از شاهدان حادثه از شلیک با سلاح جنگی نیز خبر داد و گفت: وقتی پراید مهاجمان متوقف شد، ۲ نفر از آن بیرون آمدند که یکی از آن ها سلاح وینچستر داشت و با آن شلیک می کرد. ولی فرد دیگری نیز که سلاح کلت کمری را در دست می فشرد، از داخل فضای سبز بیرون آمد و بی هدف ۲ گلوله دیگر شلیک کرد.
در همین حال «قاضی میرزایی» دستور بازرسی خودروی خون آلود را صادر کرد و کارآگاهان برای یافتن سرنخی از ماجرای این جنایت هولناک به جست و جو پرداختند تا این که شمشیر و چماقی بزرگ در کنار جسد راننده خودرو پیدا شد. بدین ترتیب بررسی های کارآگاهان به شیوه دیگری ادامه یافت چرا که احتمال آشنایی و خصومت قبلی بین مهاجمان و سرنشینان پراید سفید رنگ قوت گرفت.در حالی که تحقیقات مقام قضایی و کارآگاهان به بامداد روز گذشته کشیده شده بود، قاضی میرزایی دستور احضار ۲ تن از همراهان مقتول را صادر کرد و بدین ترتیب «ش-س» (برادر مقتول) و دوست وی که از سرنشینان پراید بودند برای پاره ای توضیحات به مقر پلیس آگاهی خراسان رضوی هدایت شدند.
«ش» در بازجویی ها گفت: من و برادرم (مقتول) و یکی از دوستانمان سوار بر پراید به منطقه قاسم آباد رفتیم تا یکی از دوستانمان را ملاقات کنیم. در حالی که من و دوستم از خودرو پیاده می شدیم ناگهان یکی از مهاجمان را که به طرف ما می آمد شناختم و فریاد زدم فرار کنید! برادرم داخل خودرو بود، من داخل کوچه ای در همان منطقه گریختم ولی با شنیدن صدای گلوله متوقف شدم و به محل بازگشتم که با پیکر غرق در خون برادرم روبه رو شدم. این جوان درباره چگونگی ماجرای شلیک مهاجمان ناشناس نیز گفت: حدود ۳ روز قبل آن ها به سوی من در بولوار آزادی شلیک کرده بودند. آن روز من با زنی قرار داشتم زیرا آن زن پیشنهاد کرده بود به همراه او به شمال بروم! ولی وقتی به محل قرار رفتم، افرادی به سوی من تیراندازی کردند!
سرنشین دیگر پراید نیز گفت: لحظه درگیری، من از خودرو پراید پیاده شدم و به سمت نانوایی در همان محل رفتم که ناگهان مهاجمان شلیک کردند! به دنبال اظهارات این ۲ جوان، روند تحقیقات به سوی زنی کشیده شد که ردپای او در این پرونده به چشم میخورد. بررسی های بیشتر در این باره مشخص کرد زن مورد ادعای «ش» قبل از وی با فرد دیگری آشنا بوده که گفته می شود آن مرد دستور «زهرچشم گیری» از «ش» را صادر کرده است.
بنا بر این گزارش، سرنخ های پلیسی کارآگاهان با راهنمایی های قاضی میرزایی به مردی زندانی رسید که برخی ادعاها نشان می داد آن مرد زندانی، همان فرد ناشناس است که دستور «زهرچشم گرفتن» را صادر کرده است. بررسی های بیشتر در تاریک خانه این قتل هولناک که به شیوه گانگستری در مشهد رخ داد، در حالی ادامه دارد که تا آخرین ساعات چاپ خبر، مقام قضایی و کارآگاهان هنوز مشغول تحقیقات محرمانه درباره این پرونده بودند.
تبلیغات متنی
-
هافبک استقلال به سیم آخر زد: شورش را درآوردید!
-
ثابتی: قوه قضاییه باید با روحانی برخورد کند
-
پروژه تازه ترامپ در آمریکا خبرساز شد
-
اولویت بعدی پرسپولیس در نقلوانتقالات
-
مهندس گوگل جاسوس چین از آب درآمد
-
شادی گل خاص طارمی بعد از حساسترین گل فصل
-
فال روزانه دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ | فال امروز| Daily Omen
-
سرباز سابق آمریکایی برای دفاع از ایران فرم پر کرد!
-
رشیدپور برای برکناری رئیس صداوسیما کارزار راه انداخت!
-
بزرگترین کارگاه تولید مشروب در تهران لو رفت!
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
بازیگر سریال ستایش از تلویزیون خداحافظی کرد
-
واکنش فارس به کنارهگیری دو لژیونر از تیمملی
-
یمن: پیامد حمله به ایران دامان همه را خواهد گرفت
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
بازیگر سریال ستایش از تلویزیون خداحافظی کرد
-
درخواست فوری برای برکناری رئیس صداوسیما
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
اطلاعیه درباره علت مرگ مشکوک دو دانشجوی پزشکی
-
ماجرای چند نام تکراری در فهرست اعلامی دولت از جانباختگان
-
پیغام جدیدی که از آمریکا به ایران مخابره شد
-
بخشی از واکنش ترامپ به صحبتهای امروز رهبر انقلاب
-
اقدام معنادار عراق با رونمایی از یک شهر موشکی
-
مهدی قایدی جلوی خنده مجری شبکه افق را گرفت
-
موج تازه برف و باران شدید در راه است
-
آغاز پروازهای شرکت هواپیمایی هلند به خاورمیانه
-
شجاع خلیلزاده امشب دوباره به صدر اخبار رفت
-
آرایش نظامی پایگاههای آمریکا در منطقه تغییر کرد!
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
کریسمسِ صداوسیمای ایران تا ابد عزادار شد
-
احکام برخی دستگیرشدگان اعتراضات اخیر صادر شد
-
خواننده و مجری سرشناس ترکیه درگذشت
-
دو انفجار خبرساز در اهواز و بندرعباس
-
رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین تکذیب شد؟
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
یک سامانه بارشی قوی در آستانه ورود به کشور
-
رابعه اسکویی از مردم عذرخواهی کرد
-
بازیگران در جشنواره فجر مشکیپوش شدند
-
پیام شهاب حسینی به پدر و مادرِ ایلیا دهقانی
-
خبر فوری علی لاریجانی در رابطه با آمریکا
-
موضع عربستان درباره جنگ با ایران ۱۸۰ درجه تغییر کرد
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
رسانه قالیباف خواستار اخراج بازیکن استقلال شد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
هر کجا جنایتی واقع می شود ۹۹/ پای زنی در میان است
تازه خوبه تو ایران حمل اسلحه آزاد نیست وگرنه الان نصف مردم همو کشته بودن. بس که خوبیم ما
همیشه پای یک زن در میان است
پاسخ ها
حالا خوبه نود و هشت درصد حوادث
توسط نرها صورت میگیره
چه رویی دارین
چی چیزا که اینروزها نمیشنوی.
زن خود شیطانه همه ی این جنایتا و مشکلات از وجود این شیاطینه
و بازهم مشهد
حالا بجای آهنگ تار و سنتور که در مشهد لغو شده آوای خوش تیراندازی میاد ...
پاسخ ها
واقعا که زدی تو خال
پراید ماشالا چه معروف تو جنایتا
مردها خیلی هیزو دله و هرزه شدن.وقتی به بچه ۶ساله رحم نمیکنن دیگه از حیوونم کمترن
پاسخ ها
اههههه
ع چ جالب
بزار همون بکشند
یعنی آدم نمیدونه به این نادونایی که فقط یه جمله بلدن و هی تو خبرا تکرارش میکنن چی بگه!!! یا میگن زن شیطانه یا میگن پای یک زن درمیان است . خب اگه زن شیطانه که خودتونم از وجود یک زن به دنیا اومدین و مادر خودتونم جزو همین زنهاست. اگه پای یک زن درمیان است پس مردایی که تو خبرا ازشون نام برده میشه چی هستن؟؟؟ چطور وقتی خبر تجاوز و قتل ستایش و آتنا و پریا و غیره به دست شما مردا پخش میشه نمیگین همیشه پای یک مرد درمیان است و سکوت میکنین؟؟؟ اه بسه دیگه. چقد بدون فکر و با تعصب کورکورانه نظر میذارین. کافیه این زن ستیزی. لحظه ای هم به دنیای بدون زن فکر کنین و ببینین اونموقع چه وضعی پیش میومد . یکم تفکر بد نیس. یکم مطالعه و بالابردن سطح آگاهی بد نیست . اینکه صرفا احساساتی بشین و یه حرف بد به خانوما نسبت بدین دلتونو خنک میکنه؟؟ خدایا یکم به بعضی بندگانت منطق بده. خسته شدیم والا
طفلک برادره قربانی برادر هوسبازش شده