ظریف: مراسم تحلیف نشانهای از اقتدار نظام بود
وزیر پیشنهادی امور خارجه گفت: مراسم تحلیف نشانهای از اقتدار نظام بود و از همه جای دنیا به طور متوازن به ایران آمدند.
خبرگزاری ایسنا: وزیر پیشنهادی امور خارجه گفت: مراسم تحلیف نشانهای از اقتدار نظام بود و از همه جای دنیا به طور متوازن به ایران آمدند.
نشست امروز چهارشنبه ۱۸ مرداد فراکسیون مستقلین ولایی با حضور وزیر پیشنهادی امور خارجه با هدف بررسی برنامه های محمدجواد ظریف برگزار شد.
محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه درخصوص آزادی زندانیان ایرانی در زندان های ترکمنستان اظهار داشت: در این زمینه تلاش می کنیم ولی متاسفانه هر روز دولت ترکمنستان زندانی می گیرد و در این زمینه لازم است با نیروی انتظامی و مرزبانی همکاری کنیم تا مانند کاری که برای ممانعت از خروج مواد مخدر در زمان حج انجام شود که البته با مقداری سرمایه گذاری این امکان وجود دارد و با سردار اشتری نیز جلساتی را برگزار کرده ایم.
وی افزود: در ۴ سال اخیر، ۳۰۰ نفر را آزاد کردیم ولی باز هم تعداد زیادی از ایرانیان آنجا دستگیر شده اند که البته توافق برای تبادل محکومین انجام شده است.
ظریف با بیان اینکه در برنامه خود برای دولت دوازدهم دو ابر اولویت را برای وزات خارجه تعریف کرده ایم، تصریح کرد: ضمن مراقبت از برجام، باید مانع از این شویم که آمریکایی ها دستاوردهای ما را از توافق هسته ای کاهش دهند.
وزیر امور خارجه ادامه داد: باید مانع شویم از اینکه آمریکا برای بدعهدی های خود هزینه نپردازد و همچنین مانع از این شویم که آمریکا هزینه های سیاسی و اقتصادی نقض برجام را به گردن ما بیندازد که این هدف مخصوصاً با فضاسازی هایی که در کشور ایجاد می شود، وقت زیادی را از ما می گیرد.
وی با بیان اینکه وظیفه اصلی ما بحث مسائل منطقه ای و اقتصادی در وزارت خارجه است، ادامه داد: برای این دو بخش هم در وزارت خارجه و هم در بیرون از وزارت خارجه باید اقداماتی انجام شود.
ظریف تصریح کرد: در بیرون از وزارت خارجه باید مشخص شود که آیا وزارت خارجه مسئول روابط خارجی در حوزه اقتصاد و سایر حوزه ها است یا خیر؟ هیچ ادعایی بر انحصار روابط خارجی نداریم، اما بر مسئولیت روابط خارجی ادعا داریم و باید با هماهنگی وزارت خارجه اقدامات اقتصادی انجام شود تا با توجه به منافع ملی مانع از به وجود آمدن رقابت های بی مورد بین بنگاه های ایرانی در خارج از کشور شویم.
وزیر پیشنهادی امور خارجه با بیان اینکه برای انجام وظیفه در وزارت خارجه دو نیاز وجود دارد، گفت: یکی از نیازها، نیاز تقنینی است که در برنامه ششم یک بند به آن اضافه شد و بر این اساس وزارت خارجه مسئول هماهنگی روابط خارجی است، فرهنگ هماهنگی در دستگاه های دولت و دستگاه های حاکمیتی خارج از دولت باید بپذیرد که مسئولیت روابط خارجی با وزارت خارجه است.
وی با بیان اینکه نیاز بعدی، نیاز بودجه ای است، گفت: دیپلمات های ما هم تعداد و همه امکاناتشان در بسیاری از نمایندگی ها کمتر از نمایندگان سایر دستگاه ها است، حدود ۱۴۰ نمایندگی داریم ولی امکانات ما در شأن ظرفیت هایی که ما باید پر کنیم، دیده نشده است.
ظریف با بیان اینکه در بسیاری از نمایندگی ها یک سفیر و یک کاردار داریم، گفت: کشورها را طبقه بندی کرده ایم ولی در کشورهای کوچک هم باید حضور داشته باشیم که در خیلی از جاها نتوانسته ایم نمایندگی داشته باشیم.
وزیر پیشنهادی امور خارجه با بیان اینکه مراسم تحلیف نشانه ای از اقتدار نظام بود و از همه جای دنیا به طور متوازن برای اولین بار بعد از انقلاب ۲۷ نماینده سطح بالای اروپایی، به ایران آمدند، گفت: تعداد قابل توجهی از آمریکا، آفریقا و آسیا با ایران سفر کردند و این یک شرایط ویژه است و به حضور ما نیاز دارند.
وی با بیان اینکه ساختار وزارت خارجه را تغییر داده ایم، گفت: دو هفته است که بعد از حدود یک سال مطالعه در ساختار وزارت خارجه تغییراتی را ایجاد کرده ایم تا دستور برنامه پنجم و خواست مجلس محقق شود، علی رغم اضافه کردن معاونت اقتصادی به وزارت خارجه، ۶ معاون وزارت خارجه به ۵ معاون کاهش یافته است.
ظریف با بیان اینکه در وزارت خارجه هیچگاه رسم نداشته ایم که بر بودجه دولت، هزینه ای تحمیل شود، گفت: برنامه های اقتصادی وزارت خارجه برای فعال کردن دیپلماسی اقتصادی و اقتصاد مقاومتی پیگیری می شود.
وزیر پیشنهادی امور خارجه گفت: وزارت خارجه همزمان که یک دستگاه سیاسی- امنیتی است، اولویت خود را پیشبرد دیپلماسی اقتصادی تعریف می کند، ولی نمی توان جنس وزارت خارجه را تغییر داد.
تبلیغات متنی
-
سند دیدار جفری اپستین و احمدینژاد لو رفت!
-
جنجالی ترین کشف روز! ایرانیان فرمول ویژه رویش مو بدون کاشت را کشف کردند
-
توضیح درباره تراکنش ۵ هزار تومانی خرید کالابرگ
-
حملات هوایی گسترده اسرائیل به جنوب لبنان
-
بابک زنجانی کارزار به راه انداخت
-
سرلشکر موسوی: کوچکترین خطا، دست ما را برای اقدام باز خواهد کرد
-
اتحادیه اروپا: به دنبال باز ماندن کانالهای گفتوگو با ایران هستیم
-
واکنش ایران به اخبار خروج اورانیوم غنیشده از کشور
-
موشکهای عراقی برای مقابله با آمریکا آماده شدند
-
بمب نقلوانتقالاتی سپاهان ترکید
-
انتقال مسی به عربستان قطعی شد!
-
جیب خالی پدربزرگها و عیدی جنجالی دولت!
-
هدف آمریکا از محاصره ایران به چین و روسیه ربط دارد!
-
معماری خیالانگیز یک ویلای نقلی در ماکو
-
هشدار جدی یک جامعهشناس درباره انتخابات شوراها
-
سند دیدار جفری اپستین و احمدینژاد لو رفت!
-
واکنش ایران به اخبار خروج اورانیوم غنیشده از کشور
-
موشکهای عراقی برای مقابله با آمریکا آماده شدند
-
«فارس» دستور هستهای پزشکیان را از کانال خود حذف کرد
-
پهپاد ایرانی به نزدیکترین فاصله با ناو لینکلن رسید
-
چرا حمله به ایران برای ترامپ دشوار است؟
-
هدف احتمالی ترامپ از «محاصره دریایی ایران» فاش شد
-
عراقچی: ۱۸ تا ۲۰ دی ربطی به اعتراضات نداشت
-
گبرلو، حساب پناهی را از فرخنژاد و کرمی جدا کرد
-
کاهش هزار تومانی نرخ دلار در بازار امروز
-
ایران تمام سفرای عضو اتحادیه اروپا را احضار کرد
-
بابک زنجانی کارزار مبارزه با فساد راه انداخت!
-
محدودیتهای ترافیکی آخر هفته اعلام شد
-
هزینه زندگی در ایران، عربستان و امارات یکسان شد!
-
صداوسیما، اهداف ایران در جنگ احتمالی را لو داد
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
یک افغانستانی صاحب جایزه بدترین خانه سال جهان شد!
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
خبر فوری علی لاریجانی در رابطه با آمریکا
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
رابعه اسکویی از مردم عذرخواهی کرد
-
بازیگران در جشنواره فجر مشکیپوش شدند
-
ادامه اعزام نیرو و تجهیزات نظامی آمریکا به منطقه
-
حضور بازیگر پرحاشیه در جشنواره فجر به چشم آمد
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
خبر مهم؛ آمریکا در حال تخلیه پایگاه العدید قطر
-
جزئیات طرح جدید افزایش حقوق کارمندان
-
حرکت زشت و زننده مجری شبکه افقِ صداوسیما
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
ی مشت کشور از افریقا امدند تو مراسم که بعضی هاشون تا حالا اسمشونم نشیدی