۵۷۹۹۷۵
۵۰۰۹
۵۰۰۹
پ

روحانی برای دفاع از وزرا به مجلس می‌رود

معاون پارلمانی رئیس جمهور از حضور رئیس جمهور برای دفاع از وزرای پیشنهادی دولت دوازدهم در نشست روز سه‌شنبه مجلس خبر داد.

خبرگزاری فارس: حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیس جمهور در گفت‌وگو با خبرنگار درباره زمان رأی اعتماد نمایندگان مجلس به وزرای پیشنهادی دولت دوازدهم اظهارداشت: روز سه شنبه هفته آیند جلسه رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی دولت دوازدهم برگزار می شود.

وی در ادامه افزود: طبق قانون اساسی رئیس جمهور برای بیان خط مشی دولت و دفاع از وزرای پیشنهادی قاعدتا در مجلس حضور می یابند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور درباره معرفی وزیر علوم به مجلس گفت: فعلا گزینه نهایی دولت برای تصدی وزارت علوم مشخص نشده و با افراد مختلفی صحبت شده و به محض اینکه فرد مورد نظر رئیس جمهور مشخص شود آن را به مجلس معرفی می کنیم.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج