۵۹۰۶۴۶
۲ نظر
۵۰۰۸
۲ نظر
۵۰۰۸
پ

برخورد مرگبار خودرو با درخت در جاده خاوران

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از برخورد یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ با درخت در جاده خاوران خبر داد و گفت: در این حادثه راننده ۳۵ ساله این خودرو جان باخت.

خبرگزاری ایرنا: سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از برخورد یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ با درخت در جاده خاوران خبر داد و گفت: در این حادثه راننده ۳۵ ساله این خودرو جان باخت.

سید جلال ملکی افزود: ساعت ۹:۳۱ دقیقه امروز حادثه برخورد یک دستگاه خودروی سواری در جاده خاوران جاده قاسم آباد به سامانه ۱۲۵ اعلام و ماموران ایستگاه ۱۲۱ آتش نشانی شهر تهران به محل حادثه اعزام شدند.
وی بیان کرد: یک دستگاه خودروی سواری پژو ۴۰۵ به هنگام حرکت و بدلایل نامشخص از مسیر اصلی منحرف و با یک درخت در حاشیه جاده برخورد کرد.
ملکی ادامه داد: پیش از رسیدن آتش نشانان توسط مردم و اهالی حاضر در محل راننده خودروی سواری تحویل عوامل اورژانس شد که مشخص شد مردی ۳۵ ساله بدلیل شدت جراحات وارده جان باخته است.

وی علت این حادثه را در دست بررسی کارشناسان پلیس راهور اعلام کرد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • بدون نام

    اشقال تر از. پراید 405 است

  • m.x

    درخت!!!!!!!!!
    تو دیگه کی بودی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج