پخش تلویزیونی دادگاه مجرمان خطرناک
دادستان کل کشور از تلاش قوه قضائیه برای تنظیم لایحه ای با هدف پخش تلویزیونی دادگاه مجرمان خطرناک خبر داد.
دادستان کل کشور از تلاش قوه قضائیه برای تنظیم لایحه ای با هدف پخش تلویزیونی دادگاه مجرمان خطرناک خبر داد.
غلامحسین محسنی اژه ای که در جلسه علنی روز سه شنبه مجلس شورای اسلامی برای بررسی ناامنی های اخیر در کشور حضور یافته بود طی سخنانی اظهار داشت: کشور ما در مقایسه با دیگر کشورها بسیار امن است.
وی گفت: مجلس و دولت هر کدام در جهت ایجاد امنیت تلاش می کنند، با توجه به شرایطی که در منطقه وجود دارد و با توجه به مسائلی که در سال ۸۸ در کشور اتفاق افتاد و مسائلی که در اوایل سال جاری رخ داد، دشمن طمع کرده و ممکن است بخواهد در کشور ناامنی ایجاد کند یا القاء ناامنی را گسترش دهد.
اژه ای افزود: آنچه در نظام جمهوری اسلامی ایران مورد انتظار مردم است این است که کمترین ناامنی وجود نداشته باشد و ما باید تلاشمان را مضاعف کنیم، اگر امروز با اقدامات بدخواهان و دشمنان که در این قضیه سرمایه گذاری کرده اند مقابله نکنیم ممکن است در آینده نزدیک با جرائم سازمان یافته علیه منافع ملی کشور مواجه شویم.
دادستان کل کشور با اشاره به طرح موضوع کمبودها در برخورد با ناامنی ها گفت: آیا ما پیش از این با دشمنان بزرگ خود با کمترین اقدامات مقابله نکرده ایم؟
وی تصریح کرد: آنچه مردم انتظار دارند این است که جو احساس ناامنی در کشور را یا صفر کنیم یا به حداقل ممکن برسانیم.
اژه ای یادآور شد: پیگیری مسائل در حوزه های خشونت، سرقت مسلحانه، آدم ربایی و تجاوز به عنف مورد تاکید و برنامه ریزی است و رئیس قوه قضائیه دستور داده اند این پرونده ها خارج از نوبت و با سرعت مورد رسیدگی قرار گیرند، هم اکنون نیز بسیاری از احکام علنی اجرا می شود به عنوان مثال در سال گذشته و ۴ ماهه اول امسال ۵۴ مورد حکم اعدام صادر شده که ۴۵ مورد آن اجرا شده است.
دادستان کل کشور تاکید کرد: ما روز را به تبه کاران شب می کنیم و دندان طمع دشمنان را که به دنبال برخی مسائل داخلی بوجود آمده خواهیم شکست و امیدشان را ناامید خواهیم کرد.
وی با اشاره به ماده ۱۸۸ آیین دادرسی مبنی بر ممنوعیت پخش دادگاه های علنی اظهار داشت: چطور ممکن است فردی که اقدام پرخطر انجام داده دادگاهش پخش نشود و مردم چهره او را نبینند؟ برای مجرم حکم صادر می شود اما حق نداریم بگوییم او چه کرده است.
محسنی اژه ای از تنظیم لایحه ای در قوه قضائیه برای پخش دادگاه های علنی مجرمان خطرناک خبر داد و گفت: اگر مجلس می تواند در این زمینه کمک کند و برای تسریع این موضوع را به صورت طرح ارائه کند تا زمان کمتری صرف شود ما نیز در کار کارشناسی به مجلس کمک می کنیم.
سخنگوی قوه قضائیه گفت: دستگاه قضا نهایت تلاش شبانه روزی خود را انجام می دهد، اگر کار به اندازه میزان توقع مردم جلو نرفته است بخشی به خاطر قوانینی است که باید اصلاح شود.
وی در خصوص فعالیت رسانه ها در حوزه اطلاع رسانی و انتقاد از شیوه کار آنها گفت: بیان اینگونه اخبار خود اشاعه فحشا و القاء ناامنی است.
محسنی اژه ای پیشنهاد کرد در صورت وجود نارسایی در این زمینه و شیوه کار رسانه ها در برخورد با مسائل اینگونه ، وزارت ارشاد هر چه زودتر اقدام عاجلی انجام دهد.
منبع: خبرگزاری مهر
تبلیغات متنی
-
خبر تازه پاکستان از آزادی ۲۰ خدمه کشتیهای ایران
-
پایان تحریم برای کُشتی روسیه و بلاروس
-
انتقاد قاضی دیوان عدالت اداری به حکم دادگاه علیه آپارات
-
جنجالیترین سلاح مخوف روسیه رونمایی شد
-
اسکورت هواپیمای نخستوزیر هند توسط جنگندههای امارات
-
یک وکیل دادگستری توسط خانمش زیرگرفته شد
-
افشای سفر مخفیانه مقام ارتش اسرائیل به امارات
-
ایران به کریدور زمینی پاکستان روی میآورد
-
بارش شدید تگرگ مردم تبریز را غافلگیر کرد
-
عضو کمیسیون انرژی میزان افزایش کالابرگ را اعلام کرد
-
طرز تهیه دسر طالبی؛ ساده و خوشمزه برای تابستان
-
هدایای چین به هیات آمریکایی دور انداخته شد!
-
چالش قلعهنویی برای تنظیم لیست مسافران آنتالیا
-
تسنیم ادعای جنجالی ساعات اخیر ترامپ را تکذیب کرد
-
توضیح یک نماینده درباره شایعه افزایش قیمت بنزین
-
افشای سفر مخفیانه مقام ارتش اسرائیل به امارات
-
هدایای چین به هیات آمریکایی دور انداخته شد!
-
تسنیم ادعای جنجالی ساعات اخیر ترامپ را تکذیب کرد
-
لحظه معرفی تیم ایران با مداحی محمود کریمی
-
ادعای ترامپ درباره احتمال حمله مجدد به ایران
-
هشدار نارنجی هواشناسی برای پایتخت صادر شد
-
واکنش ترامپ به تعلیق ۲۰ساله برنامه هستهای ایران
-
عراقچی: احتمال بازگشت به یک جنگ تمامعیار وجود دارد
-
عشق مشترک یک پدر و پسر برای مردم جذاب از آب درآمد
-
پیام عراقچی از دهلی: آتشبس شکننده است
-
پنج شرط رد شده ایران توسط آمریکا مشخص شد
-
لفاظی تازه ترامپ: کار ایران تمام است!
-
انتقاد فرهیختگان از موضع اصغر فرهادی در جشنواره کن
-
فرمانده ارتش: مسئله مرگ برای رزمندگان ما حل شده است
-
گفتوگوی زیباکلام و مطهرنیا ناگهان غیرمنتظره شد!
-
معین برای حضور ایران در جام جهانی آهنگ خواند!
-
نامه محرمانه ترامپ در ساعات اخیر صدر اخبار شد
-
عجب زندگی پر از جنجالی دارید خانم گلشیفته فراهانی!
-
معین خیلی شیک و مجلسی از خجالت تاج درآمد!
-
بیسیمچیمدیا، خبر جنجالی ایران اینترنشنال را تکذیب کرد
-
محمد عباسی اعدام شد
-
سیگنال تازه و معناداری که امارات به ایران فرستاد
-
ادعای ونس درباره گزینه نظامی ترامپ علیه ایران
-
این تصویر از عراقچی در اجلاس بریکس وایرال شد
-
۳ ترفند حیرتآور مستاجران تهرانی برای مقابله با تورم!
-
جزئیات مکالمه قالیباف با ونس در مذاکره لو رفت
-
فیلمی از سینمای ایران که شاید هیچ زنی دوستش ندارد
-
چند نکته در حکم خبرسازی که پزشکیان صادر کرد
-
توافق ترامپ و رئیسجمهور چین درباره تنگه هرمز
-
خبر پرسروصدای آکسیوس درباره ایران طی ساعات اخیر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل

ارسال نظر