فلای تودی - بالا استیکی
۵۹۷۹۳۷
۲ نظر
۵۰۱۵
۲ نظر
۵۰۱۵
پ

دستگیری سارقان سریالی مغازه‌های بازار تهران

صبح امروز رئیس کلانتری ۱۱۳ بازار از دستگیری دزدانی خبر داد که بدون تخریب مغازهای بازار ، ۴۰۰۰ ثوب پوشاک از قبیل کت، کاپشن، شلوار جین، شلوار پارچه ای و لباس زنانه را سرقت کرده بودند.

خبرگزاری ایلنا: صبح امروز رئیس کلانتری ۱۱۳ بازار از دستگیری دزدانی خبر داد که بدون تخریب مغازهای بازار ، ۴۰۰۰ ثوب پوشاک از قبیل کت، کاپشن، شلوار جین، شلوار پارچه ای و لباس زنانه را سرقت کرده بودند.

"سرهنگ امیر هوشنگ امیری" گفت: در پی شکایت تعدادی از کاسبان بازار تهران مبنی بر سرقت البسه و پوشاک داخل مغازه بدون هیچ گونه تخریبی و بر جای ماندن آثار جرمی، تیمی از ماموران کلانتری برای انجام تحقیق و شناسایی سارق یا سارقان به محل های سرقت اعزام شدند.

وی افزود: با پایش های صورت گرفته مشخص شد سارقان با داشتن کلید به راحتی وارد مغازه ها می شدند و پس از سرقت مجددا درب مغازه را قفل و خارج می شدند.

این مقام مسئول با اشاره به افزایش گشت های انتظامی، تصریح کرد: عوامل کلانتری حین گشت زنی به فردی که پاسخ درستی به سوالات پلیس نمی‌دهد، مشکوک شده و در بازرسی بدنی از وی تعداد زیادی کلید کشف شد.

وی افزود: با بررسی‌های بیشتر، مشخص شد درب یکی از مغازه‌ها باز و سارقان قصد سرقت از آن مغازه را داشته ولی به دلیل حضور پلیس امکان سرقت برای آنان مهیا نگشته است.

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    علی
    .علامی

  • علی.علامی

    خیلی.خوب

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج