۶۰۶۵۰۵
۵۰۰۵
۵۰۰۵
پ

هشدار ترکیه درباره سفر به اقلیم کردستان عراق

وزارت خارجه ترکیه با انتشار بیانیه ای نسبت به سفر به دو شهر اربیل و سلیمانیه در کردستان عراق هشدار داد.

خبرگزاری مهر: به نقل از دیلی صباح، در پی افزایش تنش های سیاسی میان دولت مرکزی و اقلیم کردستان عراق، وزارت خارجه ترکیه امروز با انتشار بیانیه ای نسبت به انجام سفر اتباع خود به شهرهای سلیمانیه و اربیل در اقلیم کردستان عراق هشدار داد.

در بیانیه صادر شده از سوی این وزارتخانه از شهروندان ترکیه خواسته شده تا هر چه سریعتر از سلیمانیه و اربیل خارج شوند.

کنسولگری ترکیه (در اربیل) با انتشار این بیانیه و اشاره به اعلامیه صادر شده از سوی شرکت های هوایی عراق درخصوص لغو تمامی پروازهای خود به اربیل از تاریخ ۲۹ سپتامبر، از شهروندان خواسته شده تا پیش از فرا رسیدن این تاریخ اربیل را ترک کنند.

در این بیانیه آمده است: در این صورت امکان انجام پروازهای دوطرفه هواپیمایی های تورکیش ایرلاینز، اطلس گلوبال یا پیگاسوس از کشور ما به سمت اربیل و یا سلیمانیه وجود نخواهد داشت.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج