۶۰۷۳۶۶
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

بازداشت ۵۰ مظنون داعشی در استانبول

پلیس ترکیه ۵۰ مظنون به عضویت در گروه تروریستی داعش را در استانبول بازداشت کرد.

خبرگزاری فارس: پلیس ترکیه در جریان عملیات ضد تروریستی در شهر «استانبول» ۵۰ مظنون داعشی را بازداشت کرد.

به نوشته وبگاه روزنامه «ینی شفق» در این عملیات، تیم‌های ضد تروریستی به ۱۴ نقطه در ۱۰ منطقه شهر استانبول حمله کرده و ۵۰ تبعه خارجی که مظنون به عضویت در گروه تروریستی داعش بودند را بازداشت کردند.

تمامی افراد بازداشت شده به نحوی با بحران‌های سوریه و عراق ارتباط داشته و مقادیر زیادی اسناد و دستگاه‌های الکترونیکی از آنها کشف شد.

در حالی که رسانه‌های محلی گزارشاتی از حمایت‌های غیرمستقیم آنکارا از داعش منتشر می‌کنند اما دولت ترکیه مدعی است از ابتدای وقوع بحران سوریه تا کنون نزدیک به ۵۰۰۰ داعشی را بازداشت کرده است.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج