۶۱۷۲۵۴
۲ نظر
۵۰۱۴
۲ نظر
۵۰۱۴
پ

دستگیری باند گروگان گیری در هرمزگان

فرمانده انتظامی استان هرمزگان از شناسایی و دستگیری باند گروگان گیری و بازگشت گروگان در کمتر از ۷۲ ساعت به آغوش خانواده خبر داد.

خبرگزاری ایسنا: فرمانده انتظامی استان هرمزگان از شناسایی و دستگیری باند گروگان گیری و بازگشت گروگان در کمتر از ۷۲ ساعت به آغوش خانواده خبر داد.

سردار عزیزاله ملکی در این خصوص گفت: در یکشنبه گذشته در پی دریافت اخباری مبنی بر مفقود شدن یکی ازشهروندان، پیگیری موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران قرار گرفت.

وی افزود: در بررسی‌های اولیه مشخص شد یکی از کارکنان یک طلا فروشی در بندرعباس به گروگان رفته که بلافاصله تیم‌های عملیاتی تشکیل و پس از سه روز کار مداوم و تلاش شبانه‌روزی ، بحمداله در شامگاه روز جاری و در یک عملیات ضربتی گروگان گیران در مخفیگاه‌شان دستگیر و فرد ربوده شده نیز صحیح و سالم به آغوش خانواده بازگشت.

ملکی با اشاره به این‌که ماموران انتظامی استان در کمتر از ۷۲ ساعت موفق به شناسایی و دستگیری گروگانگیران و رهایی گروگان از چنگال آنان شدند، تاکید کرد: دو متهم تا کنون در این زمینه دستگیر شده‌اند.

گفتنی است در پی رهایی گروگان، شهروندان بندرعباسی با ارسال پیام و مراجعه حضوری، از اقدام بموقع و ضربتی نیروی انتظامی تقدیر و تشکر کردند.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    په چطور ما خبردار نشدیم عجب

  • محمد

    الکیه این خبر

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج