۶۲۴۱۵۹
۵۰۱۰
۵۰۱۰
پ

ناتو: به دنبال منزوی کردن روسیه نیستیم

دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) اعلام کرد که این ائتلاف نظامی به دنبال منزوی کردن روسیه نیست.

خبرگزاری ایسنا: دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) اعلام کرد که این ائتلاف نظامی به دنبال منزوی کردن روسیه نیست.

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، ینس استولتنبرگ، دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) به بیان مواضع خود در قبال روابط این ائتلاف نظامی با روسیه پرداخت.

وی خاطرنشان کرد: ناتو به مذاکره و تعامل با روسیه اعتقاد دارد و خواهان جنگ سرد جدیدی نیست.

دبیرکل ناتو که در ژاپن به سر می‌برد، تصریح کرد: ما از اقدامات شورای ناتو - روسیه حمایت می‌کنیم و این که از تابستان ۲۰۱۶ تاکنون چندین نشست برگزار کرده‌ایم، مورد استقبال ماست.

استولتنبرگ درادامه خاطرنشان کرد: ما خواهان جنگ سرد جدید و ایجاد رقابتی تسلیحاتی نیستیم زیرا روسیه همسایه ماست. زمانی که اختلافی به وجود بیاید، ما باید پای میز مذاکره بنشینیم و مسائل را حل و فصل کنیم.

دبیرکل ناتو اظهار کرد: در روزهای اخیر چندین ملاقات داشتیم اما درباره زمان ملاقات بعدی توافقی به عمل نیامده است. ما در حال بررسی مسائل مختلفی هستیم.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج