روایت سردار شریف از نزدیکی روحانی به سپاه
سردار رمضان شریف با بیان اینکه علت مخالفت دشمن با سپاه این است که نمی تواند رمز موفقیت سپاه را کشف کند گفت: دشمن هر طرحی را که در کشور ما پیاده کرده است نمی گویم خسارتی را نداشته اما سپاه و جمهوری اسلامی یاد گرفته است که چگونه این تهدید ها را به فرصت تبدیل کند.
جماران نوشت: سردار رمضان شریف با بیان اینکه علت مخالفت دشمن با سپاه این است که نمی تواند رمز موفقیت سپاه را کشف کند گفت: دشمن هر طرحی را که در کشور ما پیاده کرده است نمی گویم خسارتی را نداشته اما سپاه و جمهوری اسلامی یاد گرفته است که چگونه این تهدید ها را به فرصت تبدیل کند.
سخنگوی سپاه پاسداران با بیان این که میزان ترس دشمن از سرمایه اجتماعی سپاه بیشتر از موشک های ما است، گفت: سپاه پاسداران مانند همیشه قطعاً با دولت همکاری خواهد داشت.
سردار رمضان شریف در خصوص تاثیر تحریم های آمریکا بر نفوذ منطقه ای سپاه پاسداران گفت: سپاه پاسداران از ابتدای پیدایش خودش تا امروز همواره زیر تیر و دید دشمنان بود و از همان ابتدا چنین تحریم هایی را در قبال نیروهای مسلح به خصوص سپاه پاسداران ایران اعمال کرده اند؛ این تحریم ها همیشه استمرا داشته و هیچ دوره ای هم نبوده است که آن ها در این روند گشایشی ایجاد کرده باشند.
وی ادامه داد: بنابراین به اعتقاد من این تحریم ها بر روی سپاه، نه تنها هیچ تاثیر منفی ندارد، بلکه قطعاً باعث افزایش سرعت، دقت و کارایی بیشتر سپاه می شود. اما نکته نهفته در این موضوع این است که رئیس جمهور آمریکا رسماً از تریبون سازمان ملل ملت ایران را تروریست نامید. بنابراین این تحریم ها برای فشار بر ملت ما است و سپاه پاسداران و هر اسم دیگری که این ها بگویند، بهانه ای بیش نیست.
سخنگوی سپاه پاسداران خاطرنشان کرد: سپاه پاسداران در تارو پود این کشور خاستگاه و جایگاه دارد و فرزند همین مردم است و افتخارش هم این است که وظیفه ذاتی خودش را بدون کوچکترین تردیدی انجام داده است؛ به لطف خداوند امنیت را که مهمترین نیاز کشور ما بوده است به خوبی تامین کرده و در بخش توسعه قدرت دفاعی کشور گام های بسیار اساسی را به اعتراف دوست و دشمن برداشته است. در حوزه سازندگی، محرومیت زدایی و همراهی با دولت ها، تلاش خودش را انجام داده و قطعاً سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بعد از این تحریم ها مسمم تر است که راه خودش را ادامه دهد.
وی با بیان این که سپاه نهادی است، ایمانی و انقلابی با تدبیر و هوشمند، گفت: علت مخالفت دشمن با آن این است که نمی تواند رمز موفقیت سپاه را کشف کند و چون نمی تواند این را کشف کند نمی تواند به ما ضربه بزند. دشمن هر طرحی را که در کشور ما پیاده کرده است نمی گویم خسارتی را نداشته اما سپاه و جمهوری اسلامی یاد گرفته است که چگونه این تهدید ها را به فرصت تبدیل کند و به لطف خدا در عملیات مستشاری که به درخواست کشورهای اسلامی صورت می گرفته، مشورت های سپاه کارساز بوده است و از آسیب بیشتر دیدن کشورهای منطقه جلوگیری کرده است. به طوری که آن ها از عملکرد سپاه راضی هستند.
سردار شریف با تاکید بر این که ما خودمان را به مفهوم واقعی کلمه نوکر این ملت می دانیم و سپر بلای حوادث بوده ایم و هستیم، ابراز داشت: دشمن هم دقیقاً از همین سرمایه اجتماعی سپاه وحشت دارد. میزان ترس دشمن از سرمایه اجتماعی سپاه بیشتر از موشک های ما است.
نزدیکی آقای روحانی به سپاه
سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ادامه در خصوص نزدیکی رئیس جمهور به سپاه و همکاری سپاه با دولت گفت: معمولاً فرهنگ ما ایرانی ها به گونه ای است که وقتی احساس کنیم دشمنی درحال نزدیک شدن به ما و تهدید امنیت ملی مان است، به صورت طبیعی بخشی از برداشت های متفاوتمان را کنار می گذاریم و سعی می کنیم همه پتانسیلمان را را برای مقابله با دشمن به کار ببریم.
وی در پایان تصریح کرد: سپاه نیز نه در این مقطع بلکه همیشه با دولت ها همکاری داشته است؛ این رسانه ها هستند که گاهی اختلاف سپاه و دولت را القاء می کنند.در حال حاضر نیز قطعاً با دولت همکاری خواهیم داشت.
تبلیغات متنی
-
تغییر چهره باورنکردنی جانی دپ در نقش اسکروج
-
بانک کتاب کنکور در ماز مارکت
-
پدر سید حسن نصرالله درگذشت
-
این ۱۶ استان منتظر بارشهای شدید باشند
-
پدر سید حسن نصرالله درگذشت
-
۴۰۰ میلیون دلار رمزارز به سرقت رفت
-
روشن: منتظر رفتن این بازیکنان از استقلال باشید
-
ریزش حدود ۳۰۰ دلاری طلا در بازار جهانی
-
خطخطی صداوسیما روی اعصاب مردم اتفاق اصلی یکشنبه بود
-
اسرائیل برای توافق ایران و آمریکا سه شرط گذاشت!
-
المیرا شریفیمقدم روی آنتن زنده از خجالت همکارش درآمد
-
تصاویر یک نمایش خیابانی در تهران پربازدید شد
-
بنر معناداری که در ورودی دانشگاه امیرکبیر نصب شد
-
در امیرآباد تهران همه در بهت مرگ ناگهانی عرفان و فرهاد هستند
-
نیروهای ویژه آمریکا در دیگو گارسیا مستقر شدند
-
این ۱۶ استان منتظر بارشهای شدید باشند
-
خطخطی صداوسیما روی اعصاب مردم اتفاق اصلی یکشنبه بود
-
اسرائیل برای توافق ایران و آمریکا سه شرط گذاشت!
-
در امیرآباد تهران همه در بهت مرگ ناگهانی عرفان و فرهاد هستند
-
سه برش ناب از سوگ که در سینمای ایران دیدهایم
-
پیام لیندسی گراهام به ترامپ درباره ایران
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
بازیگر سریال ستایش از تلویزیون خداحافظی کرد
-
درخواست فوری برای برکناری رئیس صداوسیما
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
اطلاعیه درباره علت مرگ مشکوک دو دانشجوی پزشکی
-
ماجرای چند نام تکراری در فهرست اعلامی دولت از جانباختگان
-
پیغام جدیدی که از آمریکا به ایران مخابره شد
-
بخشی از واکنش ترامپ به صحبتهای امروز رهبر انقلاب
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
کریسمسِ صداوسیمای ایران تا ابد عزادار شد
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
یک افغانستانی صاحب جایزه بدترین خانه سال جهان شد!
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
خواننده و مجری سرشناس ترکیه درگذشت
-
دو انفجار خبرساز در اهواز و بندرعباس
-
رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین تکذیب شد؟
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
پیام شهاب حسینی به پدر و مادرِ ایلیا دهقانی
-
خبر فوری علی لاریجانی در رابطه با آمریکا
-
یک سامانه بارشی قوی در آستانه ورود به کشور
-
رابعه اسکویی از مردم عذرخواهی کرد
-
بازیگران در جشنواره فجر مشکیپوش شدند
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
سلام ما نوکر داشتیم خودمون نمیدونستم البته بابت اینکه نگذاشتم دائش به کشور بیا و گم کنیم ولی ملتی که اقتصاد نداشته باشه هیچی نداره تل ته در عراق بهتریم
سپاه چشم کشور ماست اعضای ان از بین برادران ماست از کشور دیگری نیامده اند ودر مقابل تمامی تهدیدها ایستاده اند همچنین در خیلی از کارها ازجمله ساخت مساجد ومدارس و بازسازی انها نقش برجسته ای دارد سپاه افتخار ماست