۶۲۸۲۸۶
۵۰۰۸
۵۰۰۸
پ

خشم بحرین از برگزاری نمایشگاه «شهدای بحرین»

سفارت بحرین در عراق ضمن ابراز نارضایتی و مخالفت خود با برگزاری نمایشگاه «شهدای بحرین» در کربلاء، خواستار توقف آن شد.

خبرگزاری فارس: سفارت بحرین در عراق در واکنش به برگزاری نمایشگاه «شهدای بحرین» در کربلاء، مدعی شد که این شهدا «افراد تحت تعقیب در رابطه با قضایای امنیتی مورد حمایت عراق و برخی دیگر بوده‌اند».

به نوشته وبگاه «منامه بوست»، سفارت بحرین از مسئولان عراق خواست تا تحقیقاتی درباره مسئولان برگزاری این نمایشگاه انجام داده و برگزاری آن را متوقف کنند چرا که این نمایشگاه با وجود درخواست‌های مکرر مقامات بحرین هر ساله برگزار می‌شود و تأثیرات منفی بر روابط بحرین و عراق خواهد داشت.

سفارت بحرین همچنین از مسئولان عراق خواسته است تا تمامی افراد تحت تعقیب امنیتی را که عراق را محلی برای آنچه «فعالیت‌های خصمانه علیه بحرین» قرار داده و امنیت بحرین و منطقه را بر هم می‌زنند، بازداشت کرده و به بحرین تحویل دهند.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج