بیانیه وزارت خارجه در خصوص پایان داعش
وزارت امور خارجه به دنبال پایان دولت خود خوانده و تروریستی داعش بیانیه صادر کرد.
خبرگزاری ایسنا: وزارت امور خارجه به دنبال پایان دولت خود خوانده و تروریستی داعش بیانیه صادر کرد.
در این بیانیه آمده است :
بسم الله الرحمن الرحیم
اینک و در پس شش سال مقاومت سلحشورانه و شجاعانه در برابر تمامی توطئه های آمریکایی ـ صهیونیستی در منطقه، با هدایت رهبری معظم انقلاب اسلامی و رشادت سردار پر افتخار سلیمانی آخرین کورسوی امید " حکومت موهوم اسلامی در عراق و شام " به خاموشی گرایید و پرچم شکوهمند پیروزی حق بر باطل و فتح بزرگ دلیر مردان مقاومت در آخرین پایگاه های مولّد خباثت، کشتار و جنایت به اهتزاز در آمد. به نظر می رسد فصل مهم دیگری از تحولات در منطقه حساس غرب آسیا با همکاری، همراهی و رشادت همه نیروهای مقاومت و کشورهای منطقه که در مبارزه با تروریسم، افراط گرایی و کشتار انسان های بی گناه، با تمام توان و در عمل گام های بلندی برداشتند آغاز شده و می رود که این منطقه و جهان را در برابر آزمون و تجربه ای تاریخ ساز قرار دهد.
آنانی که در این سال های پر فراز و نشیب، دهشتناک و تاریک تاریخ بشری در کنار ملت های مظلوم سوریه و عراق ایستادند و با اراده ای راسخ در میدان مبارزه و مذاکره هزینه ای سنگین برای دفاع از کرامت آدمیان و در مقابله با نفرت آفرینان و کینه توزان پرداختند، امروز با افتخار تمام به اعلام حمایت بی دریغ خود از امت اسلامی و عربی می بالند و آنان که از هیچ کشش و کوششی برای به یغما بردن و غارت غنیمتی از برادران و خواهران خود دریغ نکردند و تنها بر هیزم آتش جنگی نابرابر و شرم آور افزودند، در ادامه مسیر پر خطا و ننگین خود همچنان با صرف هزینه های کلان و بی ثمر در بر پایی کنفرانس ها و مجموعه های تهُی و گردهمایی های بی حاصل به دنبال سرپوش گذاشتن بر اشتباهات و جنایات پر شمار خود و ای بسا یافتن شریکانی برای جرم ها و جنایات فجیع خود برای فردا روزی هستند که جامعه و وجدان های بیدار جهانی در پی قضاوت و محاکمه این عاملان و مسببان کشتار و تخریب بر خواهند خاست و در چنین روزهایی است که باید منتظر خباثت ها، توطئه ها و اقدامات انحرافی جدید آنان در بین ملت های منطقه بود که بی شک هوشیاری و درایت ملت ها و دولت های منطقه و جهان اسلام را طلب می نماید.
امروز با نابودی امید تشکیل دولت موهوم اسلامی در عراق و شام، بار دیگر به اثبات رسید که تروریسم و حامیان فکری، مالی، سیاسی و نظامی این پدیده فتنه افکن نیز محکوم به شکست بوده و باید در پیشگاه محاکم جهانی و وجدان های بیدار ملت ها پاسخگوی جنایات خود و کشتار و ویرانی و آواره گی میلیون ها انسان بی دفاع و بی گناه باشند.
وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با آرزوی پایان یافتن اندیشه های موهوم و دروغینی که به مرگ و نابودی انسان ها از هر مذهب و آیینی می اندیشد، بر خود لازم می داند در پایان این مرحله از مبارزه با تروریسم، این دستاورد پرثمر را به ملت و دولت سوریه و عراق و به تمام ملت های منطقه و آزادیخواهان، بویژه رزمندگان مقاومت تبریک گفته و تلاش های بی دریغ مبارزان جان بر کف و راستین علیه تروریسم، مستشاران سپاه قدس جمهوری اسلامی ایران، نیروهای مقاومت حزب الله لبنان و دیگر گردان های مقاومت که خالصانه در پاکسازی منطقه از لوث وجود عناصر داعش مشارکت داشتند را ستایش نماید؛ همچنانکه بطور ویژه باید حمایت و مشارکت دولت روسیه در این مرحله حساس از مبارزه با تروریسم را پاس داشت و به نیکی یاد نمود.
وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اذعان به قرار داشتن منطقه و جهان در «پیچ بزرگ تاریخی»، همچون گذشته از هیچ کوششی در راستای ترجمان رشادت های رزمندگان مقاومت در میدان نبرد، در عرصه های سیاسی دریغ نکرده و در تلاشی خالصانه در مسیر تحقق صلح، ثبات و امنیت منطقه ای و جهانی با همکاری جمعی قدم بر می دارد.
تبلیغات متنی
-
جزئیات خبر آمادهسازی قبر برای سربازان آمریکایی
-
پزشکیان دستور آغاز مذاکرات با آمریکا را صادر کرد
-
یک خبرگزاری داخلی مدعی مذاکره ایران و آمریکا شد
-
خرید ۴ قسطه بسته LTE تا ۳۰۰۰ گیگ حجم | بدون ضامن و کارمزد
-
کاهش هزار تومانی نرخ دلار در بازار امروز
-
وقتی فضای مجازی نداریم، شورایعالیفضایمجازی میخواهیم چکار؟
-
ایران تمام سفرای عضو اتحادیه اروپا را احضار کرد
-
بابک زنجانی کارزار مبارزه با فساد راه انداخت!
-
لحظه فرو رفتن پمپبنزین در یک شکاف ۱۵ متری
-
بورس کانال ۴ میلیونی را فتح کرد
-
محدودیتهای ترافیکی آخر هفته اعلام شد
-
پاسخ جالب و کوتاه وزارت خارجه به نگرانیها درباره جنگ
-
خانم الناز ملک، میدانستی فحش میخوری، خب نمیرفتی!
-
یک نماینده: زنان باید موتورسواری را فقط با مربی زن یاد بگیرند
-
واکنش علی ضیا به توهین زننده مجری صداوسیما
-
پزشکیان دستور آغاز مذاکرات با آمریکا را صادر کرد
-
یک خبرگزاری داخلی مدعی مذاکره ایران و آمریکا شد
-
کاهش هزار تومانی نرخ دلار در بازار امروز
-
ایران تمام سفرای عضو اتحادیه اروپا را احضار کرد
-
بابک زنجانی کارزار مبارزه با فساد راه انداخت!
-
محدودیتهای ترافیکی آخر هفته اعلام شد
-
خانم الناز ملک، میدانستی فحش میخوری، خب نمیرفتی!
-
هزینه زندگی در ایران، عربستان و امارات یکسان شد!
-
صداوسیما، اهداف ایران در جنگ احتمالی را لو داد
-
خبر واریز کالابرگ ماه رمضان تکذیب شد
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
لودگی دو مجری شبکه سه روی آنتن زنده خبرساز شد
-
مجری مسئلهساز شبکه افق عذرخواهی کرد
-
تمرین اسرائیل با شبیهسازی سقوط موشکهای ایرانی
-
طلا باز هم به شدت سقوط کرد
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
یک افغانستانی صاحب جایزه بدترین خانه سال جهان شد!
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
دو انفجار خبرساز در اهواز و بندرعباس
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
خبر فوری علی لاریجانی در رابطه با آمریکا
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
رابعه اسکویی از مردم عذرخواهی کرد
-
بازیگران در جشنواره فجر مشکیپوش شدند
-
ادامه اعزام نیرو و تجهیزات نظامی آمریکا به منطقه
-
تاریخ جدید رزمایش دریایی ایران، چین و روسیه مشخص شد
-
حضور بازیگر پرحاشیه در جشنواره فجر به چشم آمد
-
اندونگ نه؛ بمب پرسپولیس یک استقلالی دیگر است
-
خبر مهم؛ آمریکا در حال تخلیه پایگاه العدید قطر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر