تاکید پوتین بر پایبندی به برجام در گفتگو با ترامپ
کاخ کرملین مقر ریاست جمهوری روسیه در پایگاه اینترنتی خود گزارشی در مورد گفت وگوی تلفنی ولادیمیر پوتین و دونالد ترامپ سران روسیه و آمریکا منتشر کرد که براساس آن طرف روسی موضوعات اجلاس سه جانبه سوچی را برای همتای آمریکایی خود تشریح و بر پایبندی به برجام نیز تاکید کرد.
خبرگزاری ایرنا: کاخ کرملین مقر ریاست جمهوری روسیه در پایگاه اینترنتی خود گزارشی در مورد گفت وگوی تلفنی 'ولادیمیر پوتین' و 'دونالد ترامپ' سران روسیه و آمریکا منتشر کرد که براساس آن طرف روسی موضوعات اجلاس سه جانبه سوچی را برای همتای آمریکایی خود تشریح و بر پایبندی به برجام نیز تاکید کرد.
در گزارش کرملین در مورد گفت وگوی تلفنی روسای جمهوری روسیه و آمریکا گفته شده است: این گفت وگوی تلفنی امروز (سه شنبه) برگزار شد و در آن مسائل مهم سوریه با توجه به عملیات نظامی ضدتروریستی رو به اتمام در این کشور مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.
در گزارش کرملین در مورد گفت وگوی تلفنی روسای جمهوری روسیه و آمریکا گفته شده است: این گفت وگوی تلفنی امروز (سه شنبه) برگزار شد و در آن مسائل مهم سوریه با توجه به عملیات نظامی ضدتروریستی رو به اتمام در این کشور مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.
پوتین در این گفت وگوی تلفنی بر آمادگی برای کمک به حل و فصل پایدار و بلندمدت مسائل سوریه بر مبنای قطعنامه 2254 شورای امنیت و در راستای توافقات به دست آمده در روند مذاکرات صلح آستانه و مفاد بیانیه مشترک روسای جمهوری روسیه و آمریکا درباره سوریه، تاکید کرد.
در مذاکره تلفنی خاطرنشان شد که 'این بیانیه سران روسیه و آمریکا درباره سوریه واکنش مثبت مقام های کشورهای خاورمیانه را به همراه داشت'.
رئیس جمهوری روسیه بر ضرورت حفظ حق حاکمیت و استقلال و تمامیت ارضی سوریه و دستیابی به راه حل سیاسی براساس اصولی که باید در مذاکرات فراگیر سوری تنظیم شود، تاکید کرد.
وی افزود: برای رسیدن به این هدف ، کنگره گفت وگوهای ملی سوریه به زودی در شهر سوچی برگزار می شود.
رئیس جمهوری روسیه همچنین نتایج دیدار روز دوشنبه خود با 'بشار اسد' رئیس جمهوری سوریه را برای ترامپ تشریح و خاطرنشان کرد: رهبر سوریه بر پایبندی به روند حل و فصل سیاسی و انجام اصلاحات در ساختار حکومتی و برگزاری انتخابات پارلمانی و ریاست جمهوری در این کشور تاکید کرد.
کاخ کرملین در ادامه گزارش خود نوشت: در مذاکره تلفنی پوتین و ترامپ همچنین به نشست سه جانبه روسای جمهوری ایران، روسیه و ترکیه که قرار است روز چهارشنبه در سوچی برگزار شود و در ان گام های بعدی برای عادی سازی اوضاع و ابعاد مختلف حل و فصل مسائل سوریه بررسی می شود، توجه خاص شد.
پوتین در ادامه مذاکره تلفنی بار دیگر خواستار همکاری با آمریکا در مبارزه با تروریسم شده و بر ضرورت و اهمیت همکاری و همگرایی سازمان های اطلاعانی روسیه و آمریکا تاکید کرد و این موضع و خواسته طرف روسی از سوی ترامپ حمایت شد.
روسای جمهوری روسیه و آمریکا همچنین در خصوص اوضاع کره شمالی تبادل نظر و بر لزوم جستجوی راه حلی برای حل این مساله از راه های دیپلماتیک و مذاکره تاکید کردند.
در بخش گفت وگوی مربوط به مساله اوکراین ، پوتین به لزوم اجرای توافق نامه 12 فوریه 2015 مینسک اشاره و آن را غیرقابل جایگزین خواند.
در گزارش کرملین آمده است: رهبران روسیه و آمریکا همچنین در خصوص اوضاع افغانستان گفت وگو کردند که با رشد تهدید تروریستی و قاچاق مواد مخدر نگران کننده شده است.
روسای جمهوری روسیه و آمریکا در مورد برنامه هسته ای ایران و برجام گفت و گو کردند. پوتین بر پایبندی طرف روسی به اجرای برجام تاکید و اعلام کرد : این توافق بین المللی عامل مهمی در تامین ثبات منطقه ای و حل مسائل مربوط به عدم انتشار سلاح کشتار جمعی است.
تبلیغات متنی
-
زوج ایدهآل اوسمار در پرسپولیس شکل گرفت
-
اعلام جرم دادستانی علیه مدیر ارشد صداوسیما
-
نماینده جدید ترامپ در عراق مشخص شد
-
توصیه مهناز افشار به بازیگرانی که سودای سیمرغ دارند!
-
ریزش همزمان بازارهای جهانی نفت، طلا و بیت کوین
-
کیهان پرونده مهران مدیری را بست
-
نقص بزرگ جنگنده سوخو ۳۵ فاش شد
-
قهرمان لیگ مشخص شد، مبارکشان باشد!
-
تغییر چهره باورنکردنی جانی دپ در نقش اسکروج
-
بانک کتاب کنکور در ماز مارکت
-
پدر سید حسن نصرالله درگذشت
-
این ۱۶ استان منتظر بارشهای شدید باشند
-
۴۰۰ میلیون دلار رمزارز به سرقت رفت
-
روشن: منتظر رفتن این بازیکنان از استقلال باشید
-
ریزش حدود ۳۰۰ دلاری طلا در بازار جهانی
-
توصیه مهناز افشار به بازیگرانی که سودای سیمرغ دارند!
-
قهرمان لیگ مشخص شد، مبارکشان باشد!
-
این ۱۶ استان منتظر بارشهای شدید باشند
-
خطخطی صداوسیما روی اعصاب مردم اتفاق اصلی یکشنبه بود
-
اسرائیل برای توافق ایران و آمریکا سه شرط گذاشت!
-
در امیرآباد تهران همه در بهت مرگ ناگهانی عرفان و فرهاد هستند
-
سه برش ناب از سوگ که در سینمای ایران دیدهایم
-
پیام لیندسی گراهام به ترامپ درباره ایران
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
بازیگر سریال ستایش از تلویزیون خداحافظی کرد
-
درخواست فوری برای برکناری رئیس صداوسیما
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
اطلاعیه درباره علت مرگ مشکوک دو دانشجوی پزشکی
-
ماجرای چند نام تکراری در فهرست اعلامی دولت از جانباختگان
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
کریسمسِ صداوسیمای ایران تا ابد عزادار شد
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
یک افغانستانی صاحب جایزه بدترین خانه سال جهان شد!
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
خواننده و مجری سرشناس ترکیه درگذشت
-
دو انفجار خبرساز در اهواز و بندرعباس
-
رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین تکذیب شد؟
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
پیام شهاب حسینی به پدر و مادرِ ایلیا دهقانی
-
خبر فوری علی لاریجانی در رابطه با آمریکا
-
یک سامانه بارشی قوی در آستانه ورود به کشور
-
رابعه اسکویی از مردم عذرخواهی کرد
-
بازیگران در جشنواره فجر مشکیپوش شدند
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر