لاریجانی: داعش را آمریکاییها به وجود آوردند
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به ناراحتی اسرائیلیها از سرکوبی داعش گفت: اکنون آنها به دنبال ایجاد مشکلاتی برای لبنان هستند.
خبرگزاری فارس: علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در حاشیه دهمین مجمع عمومی مجمع مجالس آسیایی که در استانبول برگزار شد، در گفت و گو با شبکه تلویزیونی TRT ترکیه ضمن تشکر از میزبانی این کشور، روابط دوجانبه ایران و ترکیه را مثبت ارزیابی کرد و گفت: همزمان نشست سوچی در حال برگزاری است که ایران، ترکیه و روسیه نیز در آن حاضر هستند که این امر حاصل افزایش روابط دوستانه است لذا لازم است در کنار روابط سیاسی، روابط اقتصادی نیز افزایش یابد.
جنس تروریستهای سوریه، تروریست مهاجر است که بعد از شکست داعش در کشورهای دیگر پراکنده میشوند
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به تأثیر نشست سوچی در حل بحران سوریه عنوان کرد: کشورها این اراده را پیدا کرده اند تا بحران سوریه را از طریق راه حل سیاسی برطرف کنند که در این زمینه همکاری روسیه، ترکیه و ایران بسیار مثبت بوده و امروز توانسته اند تروریسم را در منطقه از بین ببرند از این رو این مذاکرات شروع خوبی بود که منجر به شکست داعش در عراق و سوریه شد.
وی در ادامه با مهم دانستن آزادسازی سرزمین های تحت تصرف داعش و ضربه جدی که این گروه تروریستی در منطقه خورد، اظهار داشت: البته ممکن است این تروریسم به جاهای دیگر ورود کند چون جنس تروریست هایی که در سوریه هستند تروریست های مهاجر هستند و ممکن است به جای دیگر بروند و مسأله و مشکلات امنیتی ایجاد کنند لذا در حال حاضر فقط زمین های تحت تصرف از آنها باز پس گرفته شد.
هدف آمریکاییها ایجاد درگیری میان مسلمانان به نفع اسرائیل است
لاریجانی در ادامه آمریکایی ها را مسبب اصلی بروز تروریسم در منطقه دانست و افزود: به تاریخ آمریکایی ها بنگرید که طالبان را چه کسی به وجود آورد؛ سابقا در همین زمینه از بی نظیر بوتو سوال شد که چرا طالبان را به وجود آوردید و وی گفت به ما نگویید طالبان را ما به وجود آوردیم چرا که یک مثلث طالبان را به وجود آورد؛ ضلع اصلی آن آمریکا و انگلیس بودند که ایده ایجاد طالبان را دادند، ضلع دیگر عربستان و امارات بودند که کمک مالی کردند و ضلع دیگر پاکستان بود که از نیروهای آن از اینجا جذب شدند.
رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان در ادامه این مصاحبه با بیان اینکه داعش را نیز آمریکایی ها به وجود آوردند، یادآور شد: حتی خانم کلینتون در کتاب خاطرات خود اعتراف کرد که آمریکایی ها داعش را به وجود آورده اند البته تصور آنها از به وجود آوردن تروریست ها هدف دیگری بود اما در نهایت همواره خودشان گرفتار می شوند ضمن اینکه هدف اصلی آنها این است که درگیری میان مسلمانان ایجاد کنند تا اسرائیل استفاده آن را ببرد و امروز اسرائیلی ها از اینکه داعش سرکوب شد خیلی ناراحت هستند و دنبال ایجاد مشکلاتی برای لبنان هستند.
حضور ایران در عراق و سوریه به درخواست دولتهای این کشورها بود
وی در ادامه با بیان اینکه آمریکایی ها قصد دارند کشورها را نسبت به ارتباط با ایران نگران کنند، عنوان کرد: اکنون که داعش از میان رفته می خواهند ماجرای جدیدی درست کنند لذا در حالی به ایران اتهام می زنند که ما تا کنون به هیچ کشوری تجاوز نکرده ایم و این آمریکایی ها بوده اند که همواره کشورها را تهدید می کنند در غیر این صورت حضور ما در عراق و سوریه به درخواست دولت های آنها و برای مبارزه با تروریسم بود.
رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: زمانی که داعش در سوریه ضربه خورد آمریکایی ها به سراغ ایجاد به هم ریختگی های دیگر در منطقه می روند از این رو ترکیه و ایران باید مراقبت کنند تا گرفتار مسائل جدیدی نشوند.
تبلیغات متنی
-
بنر معناداری که در ورودی دانشگاه امیرکبیر نصب شد
-
در امیرآباد تهران همه در بهت مرگ ناگهانی عرفان و فرهاد هستند
-
نیروهای ویژه آمریکا در دیهگو گارسیا مستقر شدند
-
کدام کشور صدرنشین حداقل دستمزد اروپا است؟
-
افشاگری تکاندهنده درباره دلالبازی در فوتبال
-
اولویت بعدی پرسپولیس در نقل و انتقالات مشخص شد
-
شیاطین سرخ با سرمربی جدید شکستناپذیر شدند
-
گاف بزرگ پیامرسان ایرانی درباره پزشکیان جلب توجه کرد
-
پاسخ تند جواد کاظمیان به اظهارات مجری صداوسیما
-
ناوشکن آمریکایی سواحل اسرائیل را ترک کرد
-
سه برش ناب از سوگ که در سینمای ایران دیدهایم
-
پیام لیندسی گراهام به ترامپ درباره ایران
-
مجری ناشناخته، اندک آبروی صداوسیما را حراج کرد
-
تحلیل روزنامه دولت از تغییر لحن ترامپ برابر ایران
-
دنا در آستانه ورود به کانال ۲ میلیارد تومانی
-
در امیرآباد تهران همه در بهت مرگ ناگهانی عرفان و فرهاد هستند
-
سه برش ناب از سوگ که در سینمای ایران دیدهایم
-
پیام لیندسی گراهام به ترامپ درباره ایران
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
بازیگر سریال ستایش از تلویزیون خداحافظی کرد
-
درخواست فوری برای برکناری رئیس صداوسیما
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
اطلاعیه درباره علت مرگ مشکوک دو دانشجوی پزشکی
-
ماجرای چند نام تکراری در فهرست اعلامی دولت از جانباختگان
-
پیغام جدیدی که از آمریکا به ایران مخابره شد
-
بخشی از واکنش ترامپ به صحبتهای امروز رهبر انقلاب
-
اقدام معنادار عراق با رونمایی از یک شهر موشکی
-
مهدی قایدی جلوی خنده مجری شبکه افق را گرفت
-
موج تازه برف و باران شدید در راه است
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
کریسمسِ صداوسیمای ایران تا ابد عزادار شد
-
احکام برخی دستگیرشدگان اعتراضات اخیر صادر شد
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
یک افغانستانی صاحب جایزه بدترین خانه سال جهان شد!
-
خواننده و مجری سرشناس ترکیه درگذشت
-
دو انفجار خبرساز در اهواز و بندرعباس
-
رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین تکذیب شد؟
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
پیام شهاب حسینی به پدر و مادرِ ایلیا دهقانی
-
یک سامانه بارشی قوی در آستانه ورود به کشور
-
خبر فوری علی لاریجانی در رابطه با آمریکا
-
رابعه اسکویی از مردم عذرخواهی کرد
-
بازیگران در جشنواره فجر مشکیپوش شدند
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر