سازمان پزشکی قانونی اعلام کرد:در هفت ماهه سالجاری ۱۰ هزار و ۱۵۵ تن در حوادث رانندگی جان خود را از دست دادند، این آمار در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که آمار تلفات حوادث رانندگی ۱۰ هزار و ۲۶۳ نفر بودند، ۱.۱ درصد کاهش یافت.
خبرگزاری مهر: سازمان پزشکی قانونی اعلام کرد:در هفت ماهه سالجاری ۱۰ هزار و ۱۵۵ تن در حوادث رانندگی جان خود را از دست دادند، این آمار در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که آمار تلفات حوادث رانندگی ۱۰ هزار و ۲۶۳ نفر بودند، ۱.۱ درصد کاهش یافت.
در هفت ماهه امسال از کل جانباختگان حوادث رانندگی 7 هزار و 944 تن مرد و 2 هزار و 211 تن زن بودند.
در این مدت استان های فارس با 933، تهران با 756، خراسان رضوی با 732 فوتی بیشترین و استان های ایلام با 76، اردبیل با 110 و کهگیلویه و بویراحمد با 113 فوتی کمترین آمار تلفات تصادفات را داشته اند.
براساس این گزارش ،در هفت ماهه سالجاری 210 هزار و 657 تن نیز در حوادث رانندگی مصدوم شده و به مراکز پزشکی قانونی مراجعه کردند که از این تعداد 150 هزار و 852 تن مرد و 59 هزار و 805 تن زن بودند.
آمار مصدومان حوادث رانندگی در مقایسه با مدت مشابه سال قبل نیم درصد افزایش یافت.
*مرگ بیش از ۱۴۰۰ تن در حوادث رانندگی مهر ماه
در ادامه این گزارش آمده است ،در مهر ماه امسال نیز آمار تلفات حوادث رانندگی با کاهش مواجه بود. این آمار از یکهزار و ۴۶۷ فوتی در هفت ماهه سال گذشته به یکهزار و ۴۶۴ فوتی در هفت ماهه امسال کاهش یافت.
همچنین در مهر امسال ۳۰ هزار و ۸۶۲ مصدوم حوادث رانندگی به مراکز پزشکی قانونی مراجعه کردند که از این تعداد ۸ هزار و ۵۵۵ تن زن و ۲۲ هزار و ۳۰۷ تن مرد بودند.
برای صدا، روی آیکن اسپیکر پلیر بزن
توی کل ایران صحبت از این چربیسوز گیاهه! 60%تخفیف تا امشب
نظر کاربران
خجالت اور