سوء استفاده آمریکا از مساله کره شمالی
معاون کمیسیون دفاعی و امنیت شورای فدراسیون روسیه (سنا) اعلام کرد که آمریکا از مساله کره شمالی سوء استفاده می کند و با تنش آفرینی در این وضعیت، از آن برای گسترش حضور نظامی در منطقه بهره می برد.
خبرگزاری ایرنا: معاون کمیسیون دفاعی و امنیت شورای فدراسیون روسیه (سنا) اعلام کرد که آمریکا از مساله کره شمالی سوء استفاده می کند و با تنش آفرینی در این وضعیت، از آن برای گسترش حضور نظامی در منطقه بهره می برد.
فرانتس کلینتسویچ امروز (دوشنبه) با بیان اینکه وضعیت کنونی پیرامون کره شمالی به نفع امریکا است، اظهار کرد: در این وضعیت متشنج، توجیه افزایش حضور نظامی آمریکا در منطقه شمال آسیا و اقیانوس آرام که علیه روسیه و چین هدف گیری شده است، دشوار نیست.
فرانتس کلینتسویچ امروز (دوشنبه) با بیان اینکه وضعیت کنونی پیرامون کره شمالی به نفع امریکا است، اظهار کرد: در این وضعیت متشنج، توجیه افزایش حضور نظامی آمریکا در منطقه شمال آسیا و اقیانوس آرام که علیه روسیه و چین هدف گیری شده است، دشوار نیست.
خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از سخنان معاون کمیسیون دفاعی و امنیت شورای فدراسیون روسیه نوشت: وضعیت شبه جزیره کره در آینده نیز متشنج می شود و به نظر می رسد این وضعیت در راستای منافع آمریکا است.
کلینتسویچ گفت: با دستاویز قرار دادن تهدیدها از طرف کره شمالی، آمریکا به سادگی افزایش حضور نظامی خود در خاور دور را توجیه می کند.
معاون کمیسیون امور دفاعی و امنیتی شورای فدراسیون روسیه همچنین افزود: آمریکا به بازی با اعصاب جامعه جهانی ادامه می دهد و حتی امکان مذاکره با کره شمالی را در نظر نمی کند و می خواهد پیونگ یانگ بطور یکجانبه خلع سلاح شود.
وی با بیان اینکه این امر غیر ممکن است، گفت: درس های لیبی بیهوده نبوده و هیچ گونه تحریمی نمی تواند وضعیت را تغییر دهد. علاوه بر آن نباید عامل ویژگی های ملت کره شمالی را نادیده گرفت.
سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه نیز روز گذشته نسبت به ماجراجویی های آمریکا در منطقه ازجمله برگزاری رزمایش مشترک با کره جنوبی هشدار داد و اعلام کرد: در صورت آغاز مناقشه مسلحانه با کره شمالی، کره جنوبی و ژاپن قربانیان نخست هستند.
لاوروف با تحریک آمیز خواندن رفتار و اقدامات آمریکا در مساله شبه جزیره کره گفت: شرکای آمریکایی تلاش می کنند ژاپن و کره جنوبی را به آن سو (ورود به مناقشه مسلحانه) سوق دهند.
روزنامه ایزوستیا به نقل از لاوروف نوشت: کشورهای کره جنوبی و ژاپن باید در این شرایط مراقب باشند زیرا در صورت آغاز جنگ در شبه جزیره کره، نخست قربانی خواهند شد.
وی خاطرنشان کرد: روسیه ماجراجویی موشکی و هسته ای کره شمالی را محکوم می کند.
کره شمالی چهارشنبه گذشته یک فروند موشک بالستیک شلیک کرد. این موشک از استان «پیونگان جنوبی» به سمت شرق شلیک شد.
معاون کمیسیون امور بین المللی دومای روسیه نیز که به تازگی در قالب هیات پارلمانی این کشور از پیونگ یانگ دیدار داشت، گفت که کره شمالی برای آغاز مذاکرات با آمریکا شرط تعیین کرده است.
به گزارش ایرنا، آلکسی چپا گفت: کره شمالی پس از پرتاب موشک قاره پیمای جدید خود آماده است تا با شرایط جدید با آمریکا گفت وگو کند.
معاون کمیسیون امور بین المللی دومای روسیه روز جمعه به خبرگزاری اسپوتنیک گفت: پیونگ یانگ از واشنگتن انتظار دارد این کشور را به عنوان قدرت هسته ای به رسمیت بشناسد.
آلکسی چپا با انتقاد از رویکرد آمریکا در بحران کنونی شبه جزیره کره اظهار کرد: آمریکا هیچ گامی برای اینکه آمادگی برای مذاکرات را به کره شمالی نشان دهد برنداشته است. واشنگتن فقط پیونگ یانگ را تهدید و تحریم های جدید در مورد آن وضع می کند.
تبلیغات متنی
-
طرز تهیه ترشی به با طعم عالی و خوشمزه
-
حامد لک کلیت صداوسیما را زیر سوال برد
-
زمان پرداخت عیدی بازنشستگان مشخص شد
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
طرح جالب یک روزنامه برای جانباختگان حوادث دیماه
-
اطلاعیه درباره علت مرگ مشکوک دو دانشجوی پزشکی
-
حضور بازیگر زن زخمکاری در جشنواره فجر جلبتوجه کرد
-
ماجرای چند نام تکراری در فهرست اعلامی دولت از جانباختگان
-
مهناز افشارِ ۲۵ ساله در کنار محمدرضا گلزار
-
ماچادو: رئیسجمهور ونزوئلا خواهم شد
-
پیغام جدیدی که از آمریکا به ایران مخابره شد
-
محسن کیایی خطاب به صداوسیما: بیادبی کردید
-
حال مجری تلویزیون وخیم شد
-
بخشی از واکنش ترامپ به صحبتهای امروز رهبر انقلاب
-
ساپینتو: همه خسته هستند
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
اطلاعیه درباره علت مرگ مشکوک دو دانشجوی پزشکی
-
ماجرای چند نام تکراری در فهرست اعلامی دولت از جانباختگان
-
پیغام جدیدی که از آمریکا به ایران مخابره شد
-
بخشی از واکنش ترامپ به صحبتهای امروز رهبر انقلاب
-
اقدام معنادار عراق با رونمایی از یک شهر موشکی
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
مهدی قایدی جلوی خنده مجری شبکه افق را گرفت
-
موج تازه برف و باران شدید در راه است
-
آغاز پروازهای شرکت هواپیمایی هلند به خاورمیانه
-
شجاع خلیلزاده امشب دوباره به صدر اخبار رفت
-
آرایش نظامی پایگاههای آمریکا در منطقه تغییر کرد!
-
شروط عراقچی برای توافق با آمریکا اعلام شد
-
اقدام معنادار زننده سوپرگل این هفته لیگ برتر
-
راهکار خبرساز پاریس برای جلوگیری از جنگ در ایران
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
کریسمسِ صداوسیمای ایران تا ابد عزادار شد
-
احکام برخی دستگیرشدگان اعتراضات اخیر صادر شد
-
دو انفجار خبرساز در اهواز و بندرعباس
-
رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین تکذیب شد؟
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
یک سامانه بارشی قوی در آستانه ورود به کشور
-
خواننده و مجری سرشناس ترکیه درگذشت
-
بازیگران در جشنواره فجر مشکیپوش شدند
-
رابعه اسکویی از مردم عذرخواهی کرد
-
موضع عربستان درباره جنگ با ایران ۱۸۰ درجه تغییر کرد
-
پیام شهاب حسینی به پدر و مادرِ ایلیا دهقانی
-
خبر فوری علی لاریجانی در رابطه با آمریکا
-
رسانه قالیباف خواستار اخراج بازیکن استقلال شد
-
تاریخ جدید رزمایش دریایی ایران، چین و روسیه مشخص شد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
به نظر میاد جنگ هسته ای در راه است
میگم تلفن ترامپ و اون رو برای من بفرستید ضروری و الزامی است