۶۵۱۱۴۴
۵۰۰۹
۵۰۰۹
پ

دستگیری ۱۱ سوداگر مرگ در اردبیل

فرمانده نیروی انتظامی استان اردبیل از دستگیری ۱۱ سوداگر مرگ در این استان خبر داد.

خبرگزاری مهر : به نقل از پلیس اردبیل، سردار حسین عبدی شامگاه یکشنبه با اعلام این خبر تصریح کرد: این افراد در ۴۸ ساعت گذشته دستگیر شده‌اند.

وی افزود: سوداگران مرگ در سه عملیات جداگانه مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان دستگیر و تحویل مقام قضایی شدند.

فرمانده نیروی انتظامی استان متذکر شد: با دستگیری این افراد ۲۲ کیلو هروئین و تریاک نیز کشف و ضبط شده است.

به گفته عبدی علاوه بر این شش دستگاه خودروی مورد استفاده قاچاقچیان نیز توقیف شده و به پارکینگ انتقال یافت.

وی به ضرورت مشارکت اجتماعی در امر مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد و افزود: این مهم توفیقات پلیس را تضمین کرده و موجب ناامنی فعالیت قاچاقچیان می‌شود.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج