رمزگشایی از رازهای آقای ضرغامی در خیابان پاستور
عزت الله ضرغامی گویا قصد ندارد یک بار دیگر برای ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری تا دقیقه نود منتظر بماند. او از همین حالا تلاشش را آغاز کرده و نمی خواهد که بعد از انتخابات بعدی نیز در دفتر فعلی اش در میدان پاستور با فعالان سیاسی صبحانه میل کند. چند ساختمان آن طرف تر نهاد ریاست جمهوری است و رئیس اسبق سازمان صدا و سیما گمان می کند که راه رسیدن به آن کرسی چندان دور نیست.
نامه نیوز: عزت الله ضرغامی گویا قصد ندارد یک بار دیگر برای ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری تا دقیقه نود منتظر بماند. او از همین حالا تلاشش را آغاز کرده و نمی خواهد که بعد از انتخابات بعدی نیز در دفتر فعلی اش در میدان پاستور با فعالان سیاسی صبحانه میل کند. چند ساختمان آن طرف تر نهاد ریاست جمهوری است و رئیس اسبق سازمان صدا و سیما گمان می کند که راه رسیدن به آن کرسی چندان دور نیست.
حالا باید دید که ضرغامی دلخوری هایش از جمنا را کنار گذاشته یا خیر. هرچه باشد آن ها در انتخابات قبلی با چراغ سبزهایی به او فرصت ثبت نام داده اما در نهایتا قالیباف و رئیسی را انتخاب کردند. برخی تحلیل گران سیاسی اصولگرا معتقد بودند که ضرغامی می تواند در جریان مناظرات تلویزیونی پاس گل های خوبی به کاندیدای اصلی بدهد اما جمنایی ها تحت تاثیر چیدمان و لابی هایی از سوی برخی نامزدهای این جریان که رتبه های اول را در چند نفر انتخاب شده برای ثبت نام داشتند این ظرفیت را نادیده گرفتند. رویکرد جبهه مردمی نیروهای انقلاب موجبات دلخوری هایی را فراهم کرد، چنانچه وقتی ضرغامی در یکی از جلسات جمنا از دلخوری های امثال جلیلی سخن می گفت،برخی گمان کردند که حرف دل خود را می زند.
رویکرد ضرغامی در ماه های بعد از انتخابات اما نشان می دهد که او قصد کوتاه آمدن ندارد و احتمالا این بار چندان هم دل به حمایت جمنا نمی بندد. از همین رو است که می کوشد از خود چهره ای معتدل و میانه ترسیم کند. ضرغامی این روزها همان کسی است که هم با محمدعلی ابطحی صبحانه می خورد و هم با پرویز فتاح. دیگر خبری از سازمان عریض و طویل صدا و سیما نیست و ضرغامی برای بیان مواضع خود با حداقل امکانات یعنی همان صفحه اینستاگرام و تلگرام می سازد. از یک سو عکس بستنی تعارف کردن حجت الاسلام سید رضا تقوی را منتشر کرده و از سوی دیگر راهکار امام جمعه موقت تهران برای رواج دین را پس می زند و می نویسد: « کلام غیردقیق، زمینهساز فهم نادرست و بروز فتنه است. راه حل معضلات فرهنگی - اجتماعی افزایش بودجه حوزه های علمیه نیست!» او حتی نسبت به تعبیر حجت الاسلام صدیقی از معترضان نیز واکنش نشان داد و تاکید کرد: « تعبیر کلی "آشغال" در مورد معترضین، مشابه "خس و خاشاک" هزینه ساز است».
ضرغامی این روزها در ماجرای سپنتا نیکنام موضع جالبی دارد .ضرغامی این روزها وقتی قرار باشد به اظهارات ترامپ واکنش دهد آن بخش از حرف هایش که به خلیج فارس مربوط بوده را انتخاب و یادآوری می کند که روی سنگ قبر برخی سربازان آمریکایی نام خلیج فارس درج شده است.
عکس های ضرغامی با بچه های بوشهر، بچه های خزانه و ... فضای انتخابات را یادآوری و مخاطب را مطمئن می کند که در این کادر یک کاندیدای ریاست جمهوری جای گرفته است. کاندیدایی که هنوز معلوم نیست به عنوان نامزد اصلی جریان اصولگرا مورد حمایت قرار می گیرد یا نهایتا نقش پوششی ایفا می کند.
عملکرد و رویه ضرغامی در ماه های اخیر نشان می دهد که او قصد دارد به چهره ای معتدل و میانه در اردوگاه اصولگرایی بدل شود. یک نکته اما مبهم است و قطعا تا روزهای قبل از انتخابات ریاست جمهور روشن نخواهد شد. باید منتظر ماند و دید که ضرغامی برای خود چه جایگاهی قائل است. اینکه او قصد دارد به کاندیدای نهایی اصولگرایان تبدیل شود یا تنها سعی می کند در فقدان شیخوخیت از خود یک برند بسازد؛ به این زودی ها مشخص نخواهد شد.
اینکه تصمیم ضرغامی چیست فقط یک روی سکه است، روی دیگر واقعیت های موجود است. واقعیت هایی که شانس تبدیل شدن ضرغامی به کاندیدای اصلی اصولگرایان را از او می گیرد. بر اساس شنیده ها و گمانه ها ضرغامی رقبایی همچون حجت الاسلام ابراهیم رئیسی، محمد باقر قالیباف و پرویز فتاح خواهد داشت. قالیباف احتمالا رقیب چندان قدری نیست . او یک انصراف و دو شکست در کارنامه دارد و حالا بعد از افشاگری های محمدعلی نجفی کمتر از قبل شانس دارد. رئیسی نیز اگرچه در انتخابات قبلی شانزده میلیون رای آورد اما معلوم نیست که در انتخابات بعدی کاندیدا شود یا خیر. خصوصا بعد از طرح گمانه سرلیستی او در انتخابات مجلس باید منتظر ماند و دید که اصولگرایان چطور با مهره او بازی خواهند کرد. این طور که به نظر می رسد پرویز فتاح جدی ترین رقیب ضرغامی است . او در کمیته امام موفق ظاهر شده و نقاط تاریکی در کارنامه ندارد.
همه این ها در حالی است که بر اساس شنیده ها و نشانه ها در اتاق های محرمانه اصولگرایان خبرهای دیگیری هم شنیده می شود . اخباری که عزت الله ضرغامی هم آن ها را شنیده است . او اگر چه در اکت های سیاسی اش بیش فعالی پیشه کرده اما در برای روشن شدن سرنوشت سیاسی اش صبور است . همین صبر سیاسی است که از او چهره های منعطف نشان می دهد . عزت الله ضرغامی اگر نامزد انتخابات باشد حرف های زیادی برای گفتن خواهد داشت ؛صندوقچه رازهای آقای ضرغامی هنوز باز نشده است .
تبلیغات متنی
-
هشدار مهم درباره پیامدهای روانی حوادث اخیر
-
شکار پهپاد پنهانکار روی عرشه ناو هواپیمابر
-
شهرآوردی برای درمان بیخوابی؛ توپچیها فینالیست شدند
-
بیانیه اتحادیه عرب درباره جنگ احتمالی در ایران
-
اینترنت هنوز به شرایط عادی بازنگشته است
-
ترامپ شبانه درباره توافق با ایران سخنرانی کرد
-
گلزن پرسپولیس، تنها نامزد مایکل برای بوندسلیگا!
-
تصویری از ملاقات وینیسیوس و کیم کارداشیان در پاریس!
-
بگذارید هنرمندان از درد مردم حرف بزنند
-
عکس توجهبرانگیز از وضعیت هماکنون آسمان ایران
-
فال روزانه چهارشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ | فال امروز| Daily Omen
-
دعوت رسمی نتانیاهو از آذربایجان خبرساز شد
-
تصاویر تست پروازی بالگردهای Mi-۲۸ در غرب تهران
-
ستاره پرسپولیسی یاغی شد!
-
دانشمندان راز بازگشت جوانی را کشف کردند
-
ترامپ شبانه درباره توافق با ایران سخنرانی کرد
-
عکس توجهبرانگیز از وضعیت هماکنون آسمان ایران
-
تصاویر تست پروازی بالگردهای Mi-۲۸ در غرب تهران
-
روسیه برای یکسره شدن توافق ایران و آمریکا بسته پیشنهادی داد
-
ارتباط ایران با پهپاد ارسالی بر فراز ناو آمریکا قطع شد
-
گزارشی از احتمال انتقال پیام رهبر انقلاب به پوتین توسط لاریجانی
-
مالزی نفتکشهای توقیفی منتسب به ایران را آزاد کرد
-
سکوت هادی چوپان درباره وقایع اخیر شکست
-
نتانیاهو پیش از آغاز مذاکرات، درباره ایران به آمریکا هشدار داد
-
پیغام کاخ سفید درباره مذاکرات بعد از تنش ساعات پیش
-
ایران با کشور همسایه وارد یک معامله عجیب شد
-
یک روایت از علت درخواست ایران برای تغییر محل مذاکره
-
پیغام تلخ علی نصیریان به مردم در تولد ۹۱ سالگیاش
-
علی شمخانی خبر داد: جنگ حتمی است
-
ناو هواپیمابر آمریکا مدعی سرنگونی یک پهپاد ایرانی شد
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
استعفای وکیل شاکی پرونده «پژمان جمشیدی»
-
ساعدینیا بازداشت و تمام اموال وی مصادره شد
-
پدیده دنیای مداحان در شبکه سه رونمایی شد
-
طراحی پوستر سفر کاریِ سعید جلیلی جلبتوجه کرد
-
زمان دیدار ویتکاف و عراقچی در استانبول مشخص شد
-
تصمیم جدید درباره حقوق کارکنان دولت در سال ۱۴۰۵
-
حامد بهداد و بهنوش طباطبایی دعوت جشنواره را پس فرستادند
-
نیروهای ویژه آمریکا در دیگو گارسیا مستقر شدند
-
حجت اشرفزاده همکاری با صداوسیما را متوقف کرد
-
تصاویری از آتشسوزی گسترده در غرب تهران
-
الناز شاکردوست از سینما خداحافظی کرد
-
مقام روسی: پیامهای آمریکا به ایران، اولتیماتوم هستند
-
واکنش تند پدیده استقلال به برنامه شبکه افق
-
هدف احتمالی ترامپ از «محاصره دریایی ایران» فاش شد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
دیگ رای نمیدیم
۱-صبحانه خوردن با آقایان ابطحي و فتاح در دوران قبل از کاندید شدن ۲-پس از کاندید شدن پوشیدن پیراهن دو جیبه وروشلواری وپس از آن رفتن بین مردم مستضعف وخوردن صبحانه با آنان ۳-هنگام مناظره نقد همه روسای جمهور ودادن وعده های فراوان ایجاد اشتغال جوانان وروتق فضا ی کسب وکار استفاده از جوانان تحصیلکرده و۰۰۰۰۰۰ ۴- بعد از انتخاب بیان مشگلات سرراه ودشمنی آمریکا واسراییل با ایران وموا نع زیاد کهمیل به خدمت را از آدم می گیرد
من به اقای ضرغامی راب میدم.چون نقطه سیاهی درکارنامه نداردازدانشجویان تسخیرلانه جاسوسی امریکا هم هست
به کاهدون زده این خبرا نیست الانم سال 65 نیست
تا دنیا دنیاست مرد مثل احمدی ندیدم البته درود بر رهبر عزیزم
ببین مملکت چی میشه با اومدن ضرغامی اوه اوه . دیگه همه باید بریم بمیریم