۶۷۶۰۰۱
۵۰۲۸
۵۰۲۸
پ

اسلحه‌ای که اهداف را خودکار شناسایی می‌کند

ارتش آمریکا مشغول آزمایش یک وانت خودران است که به اسلحه ماشینی مجهز است. این اسلحه ماشینی می تواند به طور خودکار اهداف را شناسایی کند.

خبرگزاری مهر: ارتش آمریکا مشغول آزمایش یک وانت خودران است که به اسلحه ماشینی مجهز است. این اسلحه ماشینی می تواند به طور خودکار اهداف را شناسایی کند.
اسلحه‌ای که اهداف را خودکار شناسایی می‌کند
به گزارش دیفنس وان، ارتش آمریکا مشغول آزمایش یک وانت خودران Humvee است که به سربازان گرفتار در موقعیت های خطرناک در میدان جنگ کمک می کند.

روی وانت یک اسلحه ماشینی کالیبر ٥٠ و یک سیستم تداخل خودکار نصب شده است. این سیستم با وسیله نقلیه ای با قابلیت ارسال دستور و کنترل عملیات ارتباط برقرار می کند.

در هرحال این سیستم تداخل از مدت زمان لازم برای شناسایی اهداف می کاهد و برای این منظور از سیستم بصری استفاده می کند که به طور اتوماتیک هدف را انتخاب و ردیابی می کند.

این خودرو Wingman نام گرفته است و محققان مشغول بررسی آن هستند که خودرو بتواند به طور دقیق اهداف را شناسایی و به آنها شلیک کند.

البته سال گذشته نیز ارتش آمریکا این سیستم را آزمایش کرد اما تصمیم دارد در ٥ سال آتی آزمایش های بیشتری با ربات های مسلح زمینی انجام دهد.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج