۶۷۹۳۶۰
۲ نظر
۵۰۱۶
۲ نظر
۵۰۱۶
پ

نیچروان بارزانی: از ایران کمک خواستیم

نخست وزیر اقلیم کردستان عراق با اشاره به دیدار امروز خود با وزیر امور خارجه ایران در حاشیه اجلاس امنیتی مونیخ گفت: در این دیدار خواستیم که ایران به حل مشکلات کردستان عراق و مشکلات موجود در روابط اربیل و بغداد کمک کند.

خبرگزاری ایسنا: نخست وزیر اقلیم کردستان عراق با اشاره به دیدار امروز خود با وزیر امور خارجه ایران در حاشیه اجلاس امنیتی مونیخ گفت: در این دیدار خواستیم که ایران به حل مشکلات کردستان عراق و مشکلات موجود در روابط اربیل و بغداد کمک کند.

نیچروان بارزانی بعد از دیدار با وزیر امور خارجه کشورمان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا که در سفر به آلمان ظریف را همراهی می‌کند، گفت: دیدار خوبی با آقای ظریف داشتم .قرار بود که در تهران و در جریان سفر من به ایران با ایشان دیدار کنم که در آن سفر فرصت برای گفت‌وگو فراهم نشد.

این مقام ارشد اقلیم کردستان عراق با اشاره به روابط تاریخی ایران و منطقه اقلیم و علاقه دو طرف برای گسترش روابط اظهار کرد: در این دیدار از ایران خواستیم که در چارچوب قانون اساسی عراق به حل مشکلات کردستان عراق و همچنین حل مسائل موجود در روابط اربیل و بغداد کمک کند.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    شرف وانسانیت هم چیزه خوبی است بارزانی نژاد پرستی محکوم است

  • . . .

    یک مقدار از پول نفتو بهش بدهید اینم وامداتون بشه .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج