۶۹۰۹۹۷
۴ نظر
۵۰۱۲
۴ نظر
۵۰۱۲
پ

خط یک مترو تهران امروز رایگان است

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری راه آهن شهری تهران و حومه گفت: شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه برای پنج شنبه آخر سال (۲۴ اسفندماه ۱۳۹۶) تمهیدات و برنامه‌های ویژه‌ای را برای سرویس دهی به شهروندان مسافران برای زیارت اهل قبور به بهشت زهرا در نظر گرفته است.

خبرگزاری میزان: مدیرعامل شرکت بهره‌برداری راه آهن شهری تهران و حومه گفت: شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه برای پنج شنبه آخر سال (۲۴ اسفندماه ۱۳۹۶) تمهیدات و برنامه‌های ویژه‌ای را برای سرویس دهی به شهروندان مسافران برای زیارت اهل قبور به بهشت زهرا در نظر گرفته است.

نوبخت گفت: با توجه به نزدیکی سال نو و از آنجا که مردم شریف تهران بر اساس یک سنت قدیمی و حسنه در روز پنجشنبه آخر سال برای زیارت اهل قبول به بهشت زهرا می‌روند، همه ساله در این روز ترافیک بسیار سنگینی در جاده‌های اطراف بهشت زهرا حاکم می‌شود. از این رو شرکت بهره‌برداری راه آهن شهری تهران و حومه برای رفاه حال شهروندان گرامی و کاهش ترافیک در آن روز تمهیداتی به عمل آورده و به صورت ویژه در خط یک مترو سرویس دهی خواهیم داشت.

وی تصریح کرد: طبق برنامه ریزی به عمل آمده برای ارائه سرویس به ایستگاه حرم مطهر (بهشت زهرا) در آخرین پنج شنبه سال از ابتدای صبح تا ساعت ۱۹ بعدازظهر همه قطار‌ها به صورت رایگان از ایستگاه تجریش تا ایستگاه کهریزک و بالعکس تردد خواهند داشت و بعد از آن فاصله حرکت قطار‌ها با توجه به تاریکی کامل هوا طبق برنامه زمانبندی حرکت قطار‌ها اجرا می‌شود.

مدیر عامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران گفت: روز جمعه ۲۵ اسفندماه ۹۶ نیز تمامی قطار‌ها به سمت حرم مطهر (بهشت زهرا) تردد خواهند داشت.

نوبخت خاطرنشان کرد: برنامه حرکت قطار‌ها در سایر خطوط متروی تهران در روز مذکور تغییری نداشته و طبق جداول زمانی حرکت قطار‌ها خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: شرکت بهره‌برداری راه آهن شهری تهران و حومه آمادگی این را دارد که در صورت نیاز قطار‌های فوق العاده نیز در تمامی خطوط اعزام کند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    بنده الان از بهشت زهرا برگشتم اصلا هم رایگان نبود

  • بدون نام

    چندبرابرش جای دیگه ازملت میگیرین مگه اروپایاعمارات وعربستان

  • بدون نام

    اگر همیشه سال در تمام مسیرهای طولانی بطور رایگان باشد شاید ترافیک بشکند . تولید اتومبیل فقط برای قشر خاصی مثلاً بخش عمومی و معلولان عزیز و صاحبان مشاغل مهم باشد .

  • مسافر

    من که رفتم مترو، ولی رایگان نبود
    کارت زدم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج