۶۹۱۱۵۰
۴ نظر
۵۰۱۰
۴ نظر
۵۰۱۰
پ

مشاور ولیعهد ابوظبی:

امارات در برکناری تیلرسون دست داشت

مشاور ولیعهد ابوظبی فاش کرد که امارات در برکناری وزیر امور خارجه آمریکا دست داشته است.

خبرگزاری ایسنا: مشاور ولیعهد ابوظبی فاش کرد که امارات در برکناری وزیر امور خارجه آمریکا دست داشته است.

به نقل از سایت عربی ۲۱، عبدالخالق عبدالله، چهره آکادمیک امارات و نزدیک به مسئولان ابوظبی که همه او را یکی از مشاور محمد بن زاید آل نهیان، ولیعهد ابوظبی می‌دانند در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: تاریخ به یاد خواهد داشت که این کشور خلیج (فارس) (امارات) در برکناری رکس تیلرسون، وزیر امور خارجه کشوری بزرگ دست داشته و این چیز کمی نیست.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا روز سه‌شنبه رکس تیلرسون را بر کنار کرد و مایک پامپئو، رئیس سازمان سیا را جایگزین وی به عنوان وزیر خارجه این کشور کرد و جینا هاسپل پست مدیر آژانس " سی آی ای" را به جای پاپئو بر عهده گرفت.

افشاگری عبد الخالق عبدالله صحت اخبار منتشر شده از سوی بی بی سی، نیویورک تایمز و سایر رسانه های غربی در خصوص الیوت برویدی، یکی از حامیان مهم مالی کمپین انتخاباتی ترامپ و بازرگان وابسته به امارات را نشان می‌دهد .

این رسانه‌ها افشا کردند، برویدی اکتبر ۲۰۱۷ با رئیس‌جمهور آمریکا دیدار کرده و از او خواست رکس تیلرسون را برکنار کند.

برویدی در ایمیل‌های افشا شده‌اش، وزیر خارجه آمریکا را «ضعیف» و «یک برج ژله‌ای» توصیف کرده که نیاز به یک سیلی قوی و محکم دارد.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    اگرواقعیت داشته باشد بایدبه قدرت سیاسی امارات افرین گفت

    پاسخ ها

    • بدون نام

      اگر واقعیت دارد پس آمریکا در حد امارات است

  • بی نام

    ایران تا میتوانه باید سلاح زد هوایی وموشک کوتاه برد بسازه برای خدایی نکرده در گیری با عربستان وامریکا وغیره تا طمع ایران را از سرشان خارج کنند.

  • بدون نام

    عاقلان دانن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج