دولت هند «زاکر برگ» را تهدید کرد
دولت هند از دیروز (چهارشنبه) دسترسی به وب سایت محلی شرکتی به نام کمبریج آنالایتیکا را به اتهام سو استفاده از اطلاعات بیش از ۵۰ میلیون کاربر فیسبوک برای تحت تاثیر قراردادن انتخابات آمریکا مسدود کرده است.
خبرگزاری ایرنا: دولت هند از دیروز (چهارشنبه) دسترسی به وب سایت محلی شرکتی به نام کمبریج آنالایتیکا را به اتهام سو استفاده از اطلاعات بیش از ۵۰ میلیون کاربر فیسبوک برای تحت تاثیر قراردادن انتخابات آمریکا مسدود کرده است.
«راوی شانکار پراساد» وزیر قانون و فناوری اطلاعات هند «مارک زاکر برگ» رئیس و بنیان گذار شرکت فیسبوک را تهدید کرد که اگر اطلاعات کاربران هندی دزدیده شده باشد وی را به دادگاه خواهد کشاند.
دولت هند از دیروز (چهارشنبه) دسترسی به وب سایت محلی شرکتی به نام کمبریج آنالایتیکا را به اتهام سو استفاده از اطلاعات بیش از ۵۰ میلیون کاربر فیسبوک برای تحت تاثیر قراردادن انتخابات آمریکا مسدود کرده است.
نگرانی از عملکرد این شرکت درست زمانی در هند تشدید می شود که این کشور در سال آینده ، انتخابات سراسری نخست وزیری را تجربه خواهد کرد. مقامات هند نگرانند اگر اتهامات علیه این شرکت مبنی بر دخالت نامحسوس در انتخابات آمریکا درست باشد ممکن است همان روند در هند نیز اتفاق بیفتد.
در همین رابطه وزیر قانون و فناوری اطلاعات هند اخطار داد در صورتی که ثابت شود از اطلاعات کاربران هندی سوء استفاده شده است ، دولت علیه فیسبوک اقدام جدی انجام خواهم داد.
شرکت «اس سی ال هند» که یک شرکت میان گروهی است و خدمات مختلفی به وب سایت کمبریج آنالیتیکا می دهد با رد اتهامات وارده از تضمین اطلاعات شخصی در پروژه های خود اطمینان داده و تاکید کرده است که هر دو حزب بزرگ سیاسی هند از مشتریان این شرکت هستند.
هر دو حزب بهارتیا جانتا پارتی(بی جی پی) و کنگره هرگونه ارتباط با شرکت اس سی ال هند را رد اما یکدیگر را به سوء استفاده از خدمات این شرکت متهم کرده اند.
شرکت کمبریج آنالایتیکا هرگونه تخلف از سوی خود را رد کرده است.
امریش تیاگی رئیس شرکت اس سی ال هند در یک مصاحبه تلوزیونی در سال ۲۰۱۶ در خصوص نقش خود در انتخاب دونالد ترامپ گفت و گو کرده بود.
در این میان با نزدیک شدن زمان انتخابات در هند و تشدید رقابت های احزاب ، پراساد ضمن متهم کردن حزب کنگره که مخالف اصلی دولت کنونی این کشور به رهبری نارندرا مودی است، گفت: گزارش های زیادی مبنی بر همکاری کنگره با شرکت کمبریج آنالایتیکا وجود دارد که راهول گاندی رهبر این حزب باید در این مورد توضیح بدهد.
حزب کنگره نیز در مقابل، حزب حاکم بی جی پی را به سوء استفاده از اطلاعات این شرکت متهم کرده و تاکید کرده است که به رهبری نارندرا مودی نخست وزیر هند از این شرکت استفاده کرده است و کنگره ارتباطی با کمبریج آنالایتیکا ندارد.
این در حالیست که شرکت مذکور با موفقیت پنج مبارزه انتخاباتی حزب بی جی پی را مدیریت کرده است که یکی از آنها انتخابات نخست وزیری هند در سال ۲۰۱۴ است که در آن مودی این پس را به دست آورد.
اما آمیت مالویا مسئول بخش رسانه های اجتماعی حزب بی جی پی هرگونه ارتباط این حزب با اس سی ال هند را رد کرده است.
شرکت اس سی ال هند دارای ۳۰۰ کارمند ثابت و ۱۴۰۰ کارمند مشاور در ۱۰ ایالت هند است.
این شرکت در هند خدمات مختلفی از جمله مدیریت مبارزات انتخاباتی که شامل استراتژی رسانه های اجتماعی، مدیریت مبارزات انتخاباتی و مدیریت رسانه های موبایل می شود، ارائه می دهد.
در استراتژی رسانه های اجتماعی، این شرکت خدماتی مانند وبلاگ نویسی و بازاریابی نفوذ مدیریت اعتبار آنلاین و مدیریت روزانه حساب های رسانه های اجتماعی را ارائه می دهد.
در همین حال مارک زاکربرگ، رئیس و بنیانگذار فیسبوک، اذعان کرده است که شرکتش اشتباهاتی مرتکب شده است که در نتیجه آنها شرکت مبریج آنالیتیکا از اطلاعات شخصی میلیونها کاربر فیسبوک بهرهبرداری کرده است.
زاکربرگ گفته است دیوار اعتماد بین فیسبوک و کاربران که اطلاعات خود را با آن به اشتراک گذاشتهاند، شکسته است
تبلیغات متنی
-
مذاکرات ایران و آمریکا به مرحله حساس رسید
-
اطلاعیه مهم درباره زمان برگزاری کنکور سراسری
-
خواب طولانی سحر دولتشاهی، ملت را سرگردان کرد!
-
واکنش جان تراولتا به ظاهر وایرالشدهاش در کن
-
بیانیه مشترک چین و روسیه با محوریت ایران
-
زیبایی پارسا پیروزفر را در این سریال کم میکردند!
-
پژمان جمشیدی از اتهام تجاوز تبرئه شد
-
افزایش قیمت طلا و سکه در بازار
-
قوه قضاییه: کشت خشخاش جرم است
-
برای بنزین اتفاق بدی افتاده که به ما نگفتهاید؟
-
پشتپرده آن شایعه عجیب و آمریکایی درباره احمدینژاد
-
تصاویر خرمشهر در وضعیت قرمز و شاخص آلودگی ۵۰۰!
-
لبنیات از این تاریخ دوباره گران خواهد شد
-
پای شطرنجباز معروف ایرانی حین مسابقه شطرنج شکست!
-
پایِ تنگه هرمز به مراسم ازدواج یک زوج باز شد
-
بیانیه مشترک چین و روسیه با محوریت ایران
-
برای بنزین اتفاق بدی افتاده که به ما نگفتهاید؟
-
پشتپرده آن شایعه عجیب و آمریکایی درباره احمدینژاد
-
لبنیات از این تاریخ دوباره گران خواهد شد
-
پای شطرنجباز معروف ایرانی حین مسابقه شطرنج شکست!
-
واکنش خواهر پژمان به خبر حکم شلاق برای برادرش
-
خانههایی در تهران که فقط برای بقا مناسب هستند
-
زمان و مدت حمله احتمالی آمریکا به ایران مشخص شد
-
خودکشی یک جنگزده در هتل لاله بحثبرانگیز شد
-
افشاگری درباره تصمیم ترامپ برای حمله به ایران
-
ادعای نیویورکتایمز درباره طرح آمریکا برای رهبری ایران
-
حکم اعدام قاتل الهه حسیننژاد اجرا شد
-
سنای آمریکا قطعنامه پایان جنگ ایران را تصویب کرد
-
عراقچی برای آغاز جنگ با آمریکا اعلام آمادگی کرد
-
مهدی طارمی بالاخره یاد رفیق قدیمی خودش افتاد
-
گزارش تصویری پرحرفوحدیث ایرنا ادیت شد
-
غیرمنتظرهترین سانسور تاریخ صداوسیما رقم خورد
-
چرخش معنادار چین علیه اقدام جنگی ایران
-
سنای آمریکا قطعنامه پایان جنگ ایران را تصویب کرد
-
ترامپ تاریخ حمله به ایران را مشخص کرد
-
توضیح درباره وضعیت سلامت چهره رهبر انقلاب
-
سه فرضیه پررنگ درباره تعویق حمله آمریکا به ایران
-
تنها تصاویر منتشرشده از پگاه آهنگرانی در کن
-
حکم شلاق برای پژمان جمشیدی صادر شد؟!
-
یک سریال ایرانی در حد غافلگیرکنندهای جذاب شده است
-
آغاز طرح بنزینی جدید در تهران
-
گزارش اکسیوس از آخرین تحولات میان ایران و آمریکا
-
زیرنویس فوری شبکه خبر بعد از تصمیم امشب ترامپ
-
ادعای نیویورکتایمز درباره طرح آمریکا برای رهبری ایران
-
لفظ باورنکردنی یک رسانه برای اشکان خطیبی
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر